Starknet airdrop je najavljen danas, i moze se proveriti alokacija
krug kriterijuma je sirok, a snapshot za korisnike je 15.11.2023, programeri i rana zajednica, odnosno ulagaci u PoS ETH pre merge-a su isto tu, sa drugim datumima, ako nekoga interesuje
provera alokacije je moguca od danas, a claim za 7 dana
videcemo kako ce startati STRK, bar $1 se cini minimum
Provjerite si Argent wallete - ja inicijalno nisam linkao taj wallet nego ukucao adresu s Metamaska.
Još razmišljam kako sam testirao Starknet i kako mi je čudno da nemam, još imam i neki 'early' NFT na mobilnom walletu na kojem sam imao early testing.
Sad idem još jednom provjerit, skužim da se zapravo linka Argent a ne MM i vidim da ipak imam AD.
Starknet je napravio pravu pobunu među korisnicima jer je jedan od uvjeta da si u određenom trenutku (ne sjećam se više o kojem se datumu radilo) morao imati barem 0.005 ETH u walletu da bi bio eligible za airdrop. Jako puno korisnika, od kojih su neki preko godinu dana radili transakcije, je zbog tog uvjeta ostao bez alokacije.
Ja osobno nisam napravio puno transakcija na Starknetu ali sam ipak očekivao da ću dobiti nešto. Naravno da nisam dobio ništa, vjerojatno jer nisam imao tih 0.005 ETH u walletu u vrijeme snapshota.
EDIT: Sad sam još jednom išao provjeriti i vidim da mi je u walletu ostalo 0.0024 ETH. Po meni je to malo glupa odluka. Ako su htjeli nagraditi korisnike koji nisu povukli sve, mogli su staviti uvjet da si morao imati barem nešto ETH u walletu. Ali dobro... Čekamo zkSync