Celsius je juce zvanicno izasao iz procesa bankrota
osnovana je kompanija koja ce se baviti rudarenjem Bitcoin-a, i veci kreditori ce imati udeo u kompaniji (odnosno dobiti akcije na berzi)
vise informacija o nacinu/procentu/vremenu povrata kripto valuta kroz Coinbase verovatno sledece nedelje
Ja bi na ovo dodao da je i FTX burza objavila da će vratiti svu lovu korisnicima ali prema vrijednosti kriptovaluta iz studenog 2022. godine kad se dogodio kolaps. Osim toga ne planiraju ponovo pokrenuti burzu tako da ne znam što će biti s FTT tokenom. Cijena tokena je nakon objave vijesti pala s $2.60 na $1.60 ali sad se već vratila na oko $2.
Tu se ne zna tko pije, a tko placa, a necu ni otici u pricu one tako glupe pravne forme gdje si trebao glasati za plan gdje 99.99999% nije imalo pojma sto uopce kliknuti nego pratili neke youtubere koji su objasnjavali korak po korak i tako popunjavali formu. Ljudi ukljucujuci mene uopce ne znaju jesu li uopce glasali za plan, sto oznaciti u formi itd.
Stavio sam u celsius app mail od coinbase accounta, tako da je taj mail zamrznut 3 dana vjerojatno zbog neke "sigurnosti" pa cu vjerojatno nakon toga dobit neki kod za coinbase claim ili nesto slicno nemam pojma. Sva sreca sto sam imao vecinu u stable coinu, a ovi koji nisu su nahebali jos vise.
Jos jedna stvar, nova firma ima malo preko 600mil u rezervi. Zasto se islo na chapter 11 i trosenje love za odvjetnike? Da su odmah stavili drugi chapter, sad bi ljudi dobili jos veci postotak nazad, ovako s ovim dionicama tko zna koliko ce isplacivat dividendu i hoce li je uopce isplacivat i o tome isto pricam, nema nikakvih znanih detalja, a i ako ih ima skriveni su pravnim rijecnikom.
Ja sam se zbog celsiusa maknuo i s ovog foruma i cijelog kripto svijeta jer mi je tolika muka dosla da je to nevjerojatno. Ovaj zeni dava tonu coina, ovi prodavaju coine par dana prije pauziranja withdrawa, nikakvog sigurnosnog algoritma nema ako previse ljudi povuce pare nazad, ovaj mashitski i dalje zivi kao kralj, ma luda kuca.