Izgleda da ipak Tether nema toliko veze, što je super stvar jer bi se to puno teže riješilo.
Ah... Isto kao što je bilo s CryptoKitties. Ethereum mreža očito nije spremna za tako velik broj transakcija koliko su radila ta dva pametna ugovora. Osim toga, ne sjećam se da je nakon CryptoKitties bila ikakva nadogradnja Ethereum mreže koja se ticala skalabilnosti. A mislim da je neće niti biti sve dok ne pokrenu PoS koji će biti tko zna kad. Mene zapravo zanima kako bi se druge mreže (npr. Stellar) nosile s tako velikim brojem transkacija.
EDIT: Nije vezano uz gornji dio posta ali da ne postam dva puta...
Nedavno je na OpenSea održana aukcija domena s .eth nastavkom i izgleda da nije sve prošlo po planu. Sad im je jedino preostalo da lijepo zamole hakera da vrati domene i zauzvrat dobije 25% završne aukcijske vrijednost. Smiješno, ali nema druge. Koliko god mi voljeli nepromjenjivost blockchaina, očito da to nije baš uvijek dobra stvar. Jer kad netko ukrade lovu banci, uvijek ga se može uloviti i vratiti lovu. Kad se dogodi ovako nešto, ne može se cijeli Ethereum blockchain vratiti da bi se krađa poništila. A na žalost, dok je ljudi bit će i grešaka u pametnim ugovorima (što namjernih, što nenamjernih).