i meni se čini da se pomalo počelo kortljati u prema pozitivnijim danima, trend je zeleni, kriza stičće svijet, kapitali se pretaču u zlato, nekretnine i kripto
Ma to je samo jedan od dead cat bounces.
Da sam na vrijeme uplatio u petak na Bitkonan sad bih ostvario superiška profit..sramota da banke imaju te neke vremenske limite za uplate kad sjednu itd. sa Bitcoin-om tih problema nema. Sam svoj gazda!
E, ovo s bankama i mene ljuti. Moram ići u Osijek nešto kupiti i ovisimo o banci hoće li se transakcija provesti isti dan ili ću idući dan opet morati u Osijek (prije kupnje moram vidjeti što kupujem) kad sjedne lova. Da trgovac prima kripto, ne bi bilo problema. Transakcija prođe u roku par minuta i bez brige idem dalje.
Ustvari, smiješno mi je kako se ljutimo kad kripto transakcije traju i preko sat vremena, a s bankama nam je normalno čekati cijeli jedan dan da transakcija prođe.
Sto jedan dan? Ja sam nedavno trebao poslati novac preko vikenda, tek onda osjetis frustraciju bankama. Ako ide u drugu zemlju nije cak ni bitno jel vikend ili ne, 3 dana cekanja ne ginu.
Sad si me podsjetio za uplate na inozemne račune...prije par mjeseci trebao sam neku rijetku elektroniku, a neki njemac je imao to našao sam lika preko jednog foruma i naravno nema paypal niti išta drugo samo direkna uplata. Trebalo je 8 dana da sjedne na njegov račun...a paket je došao za 3 dana..
Brže je došla fizička pošiljka nego faking virtualna uplata na bankovni račun.....