Ova usporedba s iPhoneom mi čak i ima smisla. Jer zašto ljudi kupuju telefon koji je 2-3 puta skuplji od konkurencije, stvarno ne znam. Tako će valjda biti i s ovim uređajem. A možda i neslavno propadne...
E sad sam ja dobio ideju. Smatrajte ovaj post patentom/idejom, a od sutra se bacam na prikupljanje sredstava za realizaciju projekta, putem ICOa naravno.
Stroj za kopanje koji instaliras u dnevni boravak umjesto kamina. Naravno sa zvukom vatre i cijenom 3 puta većom od najskupljeg kamina i omanjeg rudnika zajedno. Samo se napola šalim....
Ljetno izdanje -> akvarij u kojem bi se množile ERC721 ribice.
----
Ribice na život dolaze u četiri rijetkosti.
Ako ribice hranite ERC20 hranom za ribice postiže se bolja cijena ERC721 ribice na mjenjačnici, pa tako stari i debeli som sa srednjom učestalosti može postići višu cijenu od rijetke no neuhranjene čovječje ribice.
Ako prestanete hraniti ribice, ribice umiru.
Ako ribice želite prodati, a ne možete pronaći kupca, uvijek možete ribicu ispeći i dobiti pola početne vrijednosti izražene u ERC20, tako da ste sigurni da će te dobiti barem jedan dio povrata investicije, ako stvari krenu nizvodno.
Nakon ICO-a i izlaskom mainneta 1.4.2019., stroj za kopanje će imati ekskluzivnu mogućnost uzgajanja hrane za ribice.