Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 37. (Read 129832 times)

newbie
Activity: 4
Merit: 0
December 19, 2017, 05:42:59 AM
selam tekrar,
az once de belirtigim gibi
siteye giris yapamadigim icin destek talebide olusturamiyorum...
sayfalari destek talebi olusturabilmek icin uye girisi yapmaniz lazim diyor, gariplik  burada zaten,
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
December 19, 2017, 04:30:07 AM
Selam Arkadaslar,
paribu kullanicisiyim ve genelde yurtdisinda oldugum icin turk hatli telefonum surekli roamingde aktif. Dune kadar paribu SMS sifre dogrulamalarinda hic sorun yasamamistim.
son 24 saattir sms sifre, giris yaptiktan tam 10 dakika sonra geliyor. ama her denememde tam 10 dakika sonra ! sonuc olarak siteye giris yapamiyorum, sifrenin suresi gecmis oldugu icin.
giris yapamadigim icin destek talebide  olusturamiyorum ...

isin garibi bu durum binance daki hesabima ilk defa bir miktar btc yollama talebi olusturmamdan sonra basladi... ayrica bu btc cekme istegine de  onay kodu da sms ile hic gelmedi, bu da baska is tabi...

baska telefonlardan sms alip alamadigimi kontrol ettim, roaming de sms  hizmeti telefonumda gayet normal calisiyor,

ne yapmak lazim fikir verebilirmisiniz,
simdiden tesekkurler,

Buraya yazmadan önce desteğe yazın daha çok yardımcı olacaklardır Cheesy Destekleri bayağı iyi
newbie
Activity: 4
December 19, 2017, 04:21:42 AM
Selam Arkadaslar,
paribu kullanicisiyim ve genelde yurtdisinda oldugum icin turk hatli telefonum surekli roamingde aktif. Dune kadar paribu SMS sifre dogrulamalarinda hic sorun yasamamistim.
son 24 saattir sms sifre, giris yaptiktan tam 10 dakika sonra geliyor. ama her denememde tam 10 dakika sonra ! sonuc olarak siteye giris yapamiyorum, sifrenin suresi gecmis oldugu icin.
giris yapamadigim icin destek talebide  olusturamiyorum ...

isin garibi bu durum binance daki hesabima ilk defa bir miktar btc yollama talebi olusturmamdan sonra basladi... ayrica bu btc cekme istegine de  onay kodu da sms ile hic gelmedi, bu da baska is tabi...

baska telefonlardan sms alip alamadigimi kontrol ettim, roaming de sms  hizmeti telefonumda gayet normal calisiyor,

ne yapmak lazim fikir verebilirmisiniz,
simdiden tesekkurler,
member
Activity: 490
Merit: 10
December 18, 2017, 11:39:21 PM
Ne zaman saç baş yolduracak derecede YAVAŞLIK-HATA vb. alsam bitcoinin hareketine bakıyorum Smiley
Ardından desteğe ticket atıyorum sorun yok dedikleri anda sorun çözülüyormuş gibi geliyor. En hızlı ama en antipatik türk borsası. Büyük meblalarda kullanmak en mantıklısı. 300-500 lira için sadece btc ile transfer riskine girmek adamı kanser ediyor. Komisyondan ele birşey kalmıyor zaten
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 18, 2017, 11:04:03 PM
Ben hesabıma e postamı eklemeden paribu hesabımı onaylattım.Ve daha sonra bugün para çekimi yapıcaktım siteden banka hesabıma yanlışlıkla vadeli hesabıma gönderttim parayı vadeli hesaba havale yapılmadıgından dolayı para muhtemelen paribuda kaldı.Bunu belirtmek için destek isteyeyim dedim ama e postam hesabımda yazmadığı için destek oluşturamadım. Paribuya başka nerden ulaşabilirim Lütfen yardımcı oolur musunuz?
Kardeşim bütün yanlışlıkları yapmışsın. Başka e postadan destek talebi aç sonrasında altına güxelce belirt yaşadıklarını.
newbie
Activity: 2
December 18, 2017, 06:56:45 PM
Ben hesabıma e postamı eklemeden paribu hesabımı onaylattım.Ve daha sonra bugün para çekimi yapıcaktım siteden banka hesabıma yanlışlıkla vadeli hesabıma gönderttim parayı vadeli hesaba havale yapılmadıgından dolayı para muhtemelen paribuda kaldı.Bunu belirtmek için destek isteyeyim dedim ama e postam hesabımda yazmadığı için destek oluşturamadım. Paribuya başka nerden ulaşabilirim Lütfen yardımcı oolur musunuz?
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
December 18, 2017, 06:46:01 PM
Paribu'nun artık piyasa hacmine göre btc çekim ve alım-satım komisyonu oranlarında bir iyileştirme yapması gerek diye düşünüyorum. Başarılar.
member
Activity: 74
December 18, 2017, 05:55:06 PM
Bitcoingold'un sitesinde Paribu'nun amblemini gördüğüm için forkdan önce Paribu'ya geçmiştim. Sitede birçok borsanın Gold'ları teslim ettiği görülürken Paribu dahil 12 borsanın henüz Gold'ları teslim etmediği görülüyor. Belki altyapıyla ilgili sıkıntıları olabilir ve henüz çözememişlerdir. Ben kesinlikle vereceklerini düşünüyorum. Bu konuda iyimserim.
newbie
Activity: 100
December 18, 2017, 04:10:04 PM
Arkadaşlar paribu ilgili çok yorum var. 300 liralık ve 720 liralık iki  ayrı eft yaptım. Sonra bu ikisini binanceye geçirdim. Sıkıntı çıkmadı. İlki çok hızlı ikincisi biraz yavaş geçti.
newbie
Activity: 6
December 18, 2017, 06:32:45 AM
1 saat önce ilk defa paribudan binanceye biraz btc çektim..hala bekliyo..bu arada telefonuma 908503036000 numarasından btc çekim onayı için zypdeg yazarak bu mesajı onaylayın diyo..paribunun onay şekli böyle mi arkadaşlar..acil yardım.

evet ilk defa o adrese cekiyosanız oyle bir onay mesajı geliyor.
teşekkür ederim... Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 18, 2017, 06:26:38 AM
1 saat önce ilk defa paribudan binanceye biraz btc çektim..hala bekliyo..bu arada telefonuma 908503036000 numarasından btc çekim onayı için zypdeg yazarak bu mesajı onaylayın diyo..paribunun onay şekli böyle mi arkadaşlar..acil yardım.

evet ilk defa o adrese cekiyosanız oyle bir onay mesajı geliyor.
newbie
Activity: 6
December 18, 2017, 06:23:47 AM
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 18, 2017, 04:57:29 AM
bankaya havale ile ceken var mı bu aralar?
gecen hafta cektim işleme almayınca onlar iptal etmiştim.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
December 18, 2017, 03:38:11 AM
Hepsi birbirinin laciverti. TEB ile çalışıyorsanız bana tanımlı bankayı TEB yapın diye 3 kez mail attım. Adamlar cevap vermiyor. Alakasız şeyler yaziyorlar falan. İnsanlar bunlara mecbur diye hizmet sifir.
Siktiret paralı trolleri.Kullanıyoruz diye daha iyisi yok diye kötü yanlarını eleştirmiyeceksek ne şeyime yazıyoruz buraya?
member
Activity: 105
December 18, 2017, 03:20:39 AM
Hepsi birbirinin laciverti. TEB ile çalışıyorsanız bana tanımlı bankayı TEB yapın diye 3 kez mail attım. Adamlar cevap vermiyor. Alakasız şeyler yaziyorlar falan. İnsanlar bunlara mecbur diye hizmet sifir.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
December 17, 2017, 01:11:45 AM
İşini adam gibi yapan bir Türk firmasına denk gelemedim tam 12 saat oldu bitcoin çekme işlemi onayı vereli hala işleme bile alınmadı ...
full member
Activity: 398
Merit: 101
December 16, 2017, 04:48:47 PM
Havale bekleyenlerin paraları hesaplarına geçtimi? Sorun varsa boşa btc göndermeyelim.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 16, 2017, 04:05:57 PM
Paribunun aldığı komisyonu biraz olsun düşürmesi gerekiyor bitcoin alım/satım işlemi yaparken çok fazla komisyon alıyor.
member
Activity: 336
December 16, 2017, 03:20:45 PM
Artık eskisi gibi güven vermiyor.Yeni açılan rakip benzer yerli siteler pazarınızın önemli bölümünü alacak gibi.
newbie
Activity: 28
December 16, 2017, 03:15:06 PM
paribu da sakın çok düşük tutara emir girip satmayın! 70.600 lerde alım emirleri varken gidip sizin tıkladığınız 70.100 e satıyor

orderbook hatası kime girdiyse hakkını helal etsin. alım ve satımda gidip yukardan eşleşiyor.

https://i.hizliresim.com/8NAP6A.jpg
Pages:
Jump to: