Polyannacilik oynayin diyen mi var? Adam gibi uslupla belirtirsiniz, okuruz bilgileniriz. Yarisi kufur, geri kalani argo yakismiyor.
Daha evvelde yazdim.
Para cekiliyor mu? Cekiliyor.(ki yurtdisinda 3-5 gunden asagi parani yatirani bulamazsin)
Islem hacmi varmi? Var.
Alim satim "GENELDE" rahat yapiliyor mu? Yapiliyor.
Daha neyin isyani bu?
Ha bu kadar sizi etkiliyorsa; yurtdisindan alin. Kimse size zorla paribu'dan aldirmiyor ki. Yanlismiyim?
Hocam, sizin "Ha bu kadar sizi etkiliyorsa; yurtdisindan alin. Kimse size zorla paribu'dan aldirmiyor ki. Yanlismiyim?" demeye hakkınız yok. İnsanların bir zorundalığı var ki burayı kullanıyorlar. Yurt dışından almak sizin sandığınız kadar kolay değil.
Paribu kötünün iyisi, zorunluluktan kullanıyoruz. Bu demek değil ki, yanlışlarını eleştiremeyiz, ortaya dökemeyiz. Siz sıkıntı yaşamadığınız için sıkıntı yaşayanlara, zorla mı arkadaş kullanmayın demeyin. Yarın siz de sıkıntı yaşarsanız, derdinizi anlatacak insan bulamazsınız.
Şikayet edenlerin mesajlarını okumak istemiyorsanız, o kişileri ignore edin. Mesajlarını görmezsiniz rahat edersiniz.
Dostum ben bu foruma dün gelmedim 3 ay öncede gelmedim 4 senedir borsalardan alıyorum TR den ondan öncesinde de başka borsalardan alıyorum yurtdışından.
Şu bana laf edenler gitsin bu konunun ilk başına baksınlar ne kadar memnunmuşum ve önerdiğimi söylediğim mesajlar yazmışım.Aynı şekilde koineks içinde böyle.Ortada iyi bir şey varsa överiz ibneliğine karalamanın hiç gereği yok.Şikayet ettiğimizi yazarız geliştirirlerse onların karına olur geliştirmezlerse kaybederler bu kadar net.
Paribunun avukatlığını yapmanın alemi yok adamların karnı tok parasını alıyorlar bu işi allah kitap kuran aşkına yapmıyorlar bizlere yardımları olsun diye.
O boş boş mesaj yazanları okuyunca sanırsın paribu sırf türklere acıdığı için borsa açmışta %0 fee ile al sat yaptırıyor ve bizde bu yüzden sabah akşam paribuya müteşekkir olmalıyız.
Benim paribuyu kullanma amacım belli dünyadaki en yüksek fiyatlar burada var ben coinbase ten alıyorum buradan satıyorum devamlı.Şimdi öyle birşey varki 1500-2000$ a yakın kar elde ederken sadece o btc nin gecikmesi geç gelmesi beni zarara uğratıyor karımdan feragat ediyorum neden? sırf paribu yavaşlığı yüzünden.Aynı şekilde banka hesabıma çekim gerçekleştiriyorum 4 saat sonra geçiyor ve benim o parayı amerikadaki bankama taşımam 1 gün daha uzuyor bu gecikme yüzünden.
Bu tarz şeyleri eleştirmessem neyi eleştiricem arkadaşım ben? Adamlar işini kusursuz yapsın bizde övelim devamlı.
Biride demişki yurtdışından bitcoin almayan bilmez orada daha uzun sürüyor.Evet kardeşim daha uzun sürüyor ama buradaki borsalar sana instant anında yatırım sağlıyoruz diye bir sözü yok adam oraya yazmış zaten fiat yatırırsan 3-5 gün diyor visa yatırırsan anında diyor ona göre de fee leri mevcut.
Neyse gerçekten şu konuda 2-3 arkadaş var boş boş sıfır katkı sağlayan postlar kasan onları ignore ediyorum boşu boşuna zaman harcamanın anlamı yok.