Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 39. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 987
Merit: 254
December 12, 2017, 12:56:56 PM
Benim 6 aydır kullandığım bir borsa ilk kullandığım türk borsası fakat eft gönderimleri btctürk gibi her saatte gerçekleşse gerçekten güzel olurdu. Ayrıca Ltc Dash ethereum gibi coinlerin eklenmesini düşünüyor musunuz? Ve benim için en büyük problem diğer yabancı borsalarla neden bu kadar değer farkı yaşanıyor ? Tamam arz talep meselesi fakat bitcoin 20k usd'ye ilk başta türk borsalarında girecek sanırsam Cheesy
member
Activity: 378
Merit: 55
December 12, 2017, 09:29:51 AM
Btcturke gore daha başarılı bir site. Onay ve alım satım işleri oldukça hızlı. Yakında btcturkun yerini alacaktır.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 12, 2017, 04:39:16 AM
yav bu gunluk 100.000 tl banka limitini arttırmanın bir yolu yok mudur?
100.000 tl nedir arkadaş btc olmuş 70 bin tl zaten.
1.5 btc bile cekemeyecek miyiz biz şimdi bankamıza.
member
Activity: 140
Merit: 10
December 11, 2017, 03:59:27 PM
Bu güven işine ben şöyle yaklasıyorum;

Mesela paribu günlük işlem hacmi bügün 42 milyon dolar. alış ve satış komisyonunu %0.3 den hesaplasak 0.6 yapar yani 24 saat de adamlar 1 milyon tl kazanıyor.

Açıkcası günde 1 milyon kazanan bir şirketim olsa hiç illegal işlerle ugraşmam kimseninde ugraşacagını sanmam  Grin

noktayı koymuşsun kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
Bende buna mt gox diyerek noktayı koyuyorum Smiley yeni ergenler bilmez tabi o zamanları.Mt gox içinde aynısını diyordu o zaman insanlar senin üç kuruşunu napsınlar falan diye  Grin Grin Grin

Mt Gox olayında kimse beklemiyordu patlamasını zaten bu kadar büyük bir olay beklenmedik bir şekilde olunca bitcoin fiyatları bundan çok büyük bir şekilde etkilenmişti.O zamanlar bir çok kişi bitcoinin artık toparlanamayacağını düşünüyordu ama yanıldılar. Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
December 11, 2017, 03:46:53 PM

Mesela paribu günlük işlem hacmi bügün 42 milyon dolar. alış ve satış komisyonunu %0.3 den hesaplasak 0.6 yapar yani 24 saat de adamlar 1 milyon tl kazanıyor.

Açıkcası günde 1 milyon kazanan bir şirketim olsa hiç illegal işlerle ugraşmam kimseninde ugraşacagını sanmam  Grin

Bende buna mt gox diyerek noktayı koyuyorum Smiley yeni ergenler bilmez tabi o zamanları.Mt gox içinde aynısını diyordu o zaman insanlar senin üç kuruşunu napsınlar falan diye  Grin Grin Grin
member
Activity: 252
Merit: 16
December 11, 2017, 01:16:39 PM

newbie
Activity: 4
Merit: 0
December 11, 2017, 12:21:10 PM
sabahtan eft gerçekleşti.
member
Activity: 532
Merit: 18
December 10, 2017, 04:25:34 PM
Paribunun istediği belgeleri yolladım umarım kısa sürede hesabım onaylanır.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
December 10, 2017, 09:53:43 AM

Ahahha Cheesy Ayenn
newbie
Activity: 48
December 10, 2017, 07:35:23 AM

sr. member
December 10, 2017, 01:05:05 AM
Merhabalar.Paribu dan ufak tefek çekimler yaptım ama yüklü bi meblağ çekmeyi düşünüyorum TL olarak 100 bin civarı.bu konuda sıkıntı olur mu açıkçası korktum biraz daha önce sorun yaşayan oldumu yardımcı olurmusunuz ?
Sanırım bankalardan vergiden dolayı soruyosunuz. Sıkıntı olmaz. Ben bu yaz baya bi girdi çıktı yaptım sıkıntı olmadı

yok vergi değil.yani parayı yatırmada sıkıntı yaratırlar mı bazı sitelerde paribu hakkında pek iyi konuşulmamışta
Cheesy Yok ya hocam Cheesy Cheesy Cheesy Ağzı olan konuşuyor. Ben yazın çok yoğun işlem yaptım sıkıntı yok. Zaten Paribu gibi bir sistem kimsenin 100binTL'sine tenezzül etmeyeceği gibi bir işadamının sitesidir.
İş adamının sitesi ise anayı bacıyı satıp bunlara teslim edebiliriz çok güvenilir geldi bana bu açıklama.Paribu da bunu slogan olarak kullansın en iyisi.Bu borsanın sahibi iş adamıdır diye  Grin

Kimseye anani bacini satip bunlara teslim et demem ama bunu senden beklerim yaparsin sen bu zekayla. Wink
Ben niye yapayım Smiley borsada coin'ini tutmayan adamım ben bu götlere 1 tl mi emanet etmem.Ama 3-5 yavşak var devamlı borsalar sizin paranızı napsın diyip duruyor.Dün birisi burada sorun yaşamıştı gelmiş konuya yazmış başka yavşağın tekide burası yeri değil destek için adamlara yazın diyordu ama aynı şahıs başka borsaya kaç saatte ethereum hesaba geçer kaç onay lazım diye soru soruyordu.Garip bu insanlar
full member
Activity: 188
Merit: 110
December 10, 2017, 12:56:39 AM
Merhabalar.Paribu dan ufak tefek çekimler yaptım ama yüklü bi meblağ çekmeyi düşünüyorum TL olarak 100 bin civarı.bu konuda sıkıntı olur mu açıkçası korktum biraz daha önce sorun yaşayan oldumu yardımcı olurmusunuz ?
Sanırım bankalardan vergiden dolayı soruyosunuz. Sıkıntı olmaz. Ben bu yaz baya bi girdi çıktı yaptım sıkıntı olmadı

yok vergi değil.yani parayı yatırmada sıkıntı yaratırlar mı bazı sitelerde paribu hakkında pek iyi konuşulmamışta
Cheesy Yok ya hocam Cheesy Cheesy Cheesy Ağzı olan konuşuyor. Ben yazın çok yoğun işlem yaptım sıkıntı yok. Zaten Paribu gibi bir sistem kimsenin 100binTL'sine tenezzül etmeyeceği gibi bir işadamının sitesidir.
İş adamının sitesi ise anayı bacıyı satıp bunlara teslim edebiliriz çok güvenilir geldi bana bu açıklama.Paribu da bunu slogan olarak kullansın en iyisi.Bu borsanın sahibi iş adamıdır diye  Grin

Kimseye anani bacini satip bunlara teslim et demem ama bunu senden beklerim yaparsin sen bu zekayla. Wink
sr. member
December 09, 2017, 05:53:45 PM

İş adamının sitesi ise anayı bacıyı satıp bunlara teslim edebiliriz çok güvenilir geldi bana bu açıklama.Paribu da bunu slogan olarak kullansın en iyisi.Bu borsanın sahibi iş adamıdır diye  Grin
newbie
December 09, 2017, 11:53:48 AM

Arkadaşa katılıyorum. 5000BTC hacime ulaşan bir şirketten bahsediyoruz. Dünya sıralamasında 20.sıraya yerleşmişti. Ben şuan arbitaj yapmaya başladım, çekiyorum yatırıyorum sıkıntı yaşamadım. Sahibi falanda belli zaten

teşekkürler cevaplarınız için.bende bu şekilde düşünreke para yatırdım fakat netteki bazı yorumlar kuşku düşürdü açıkçası maillere cevap verilmemesi telefonla ulaşılamam vs. gibi ama baktığımda yorumlar cuma günü yani banka sorunu yaşandığı gün yapılmış.birde sahibinin ismi cismi ünvanını görünce içime su serpildi tabi.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
December 09, 2017, 07:03:23 AM

Arkadaşa katılıyorum. 5000BTC hacime ulaşan bir şirketten bahsediyoruz. Dünya sıralamasında 20.sıraya yerleşmişti. Ben şuan arbitaj yapmaya başladım, çekiyorum yatırıyorum sıkıntı yaşamadım. Sahibi falanda belli zaten
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 09, 2017, 06:59:22 AM

newbie
Activity: 7
December 09, 2017, 05:44:47 AM
arkadaşlarbitcoin'in nasıl bir şey olduğu, güvenilir olup olmadığı başkaca başlıklarda tartışıldığı için o konuda herhangi bir yorum yapmayacağım. benim aklıma takılan sadece türkiye'nin en büyük bitcoin borsası tanıtımıyla çalışan bu sitenin güvenilirliği.

sevgili kardeşlerim, muhterem romalılar;

- bu oluşumun sahibi nisan 2015'te yola çıkmış, ne olarak? "taşınıyorum taşıma hizmetleri a.ş. "
- temmuz 2015'te mahkeme kararıyla soyadını değiştirmiş.
- mart 2016'da şirketin adresini değiştirmiş.
- mayıs 2016'da mahkeme kararıyla soyadını tekrar değiştirmiş.
- yine eylül 2016'da şirketin adresini değiştirmiş.
- kasım 2016'da şirketin adını "paribu teknoloji a.ş." olarak değiştirmiş.
- son olarak mart 2017'de şirketin adresini tekrar değiştirmiş.

özetle taşınıyorum diye yola çıkıp taşınmalara doyamamış.

herhangi bir şeyle itham ettiğimden değil, sonuçta "ticari itibar" söz konusu ve fakat sadece 2,5 yılda bunca kabuk değiştiren bir yapının yarın bir gün yeniden isim değiştirip taşınmayacağını kim garanti edebilir?

böyle bilinmezliklerle dolu bir oluşuma insanların birikimlerini yatırabiliyor olmasını hayretler içerisinde izliyorum. sonuç olarak, bitcoin gibi şu an için bir regülasyona tabi olmayan olgunun istismar edilmeye son derece açık olduğunun uzaktan yakından ilgilenen herkes tarafından iyice bellenip ona göre davranılmasında fayda var

İddialarınız korkutucu gerçekten. Kaynak şart. Bende adresi dün kontrol ettim. Boşluk, araziden başka bir şey yok. Umarım yanlış adrese bakmışımdır.
newbie
December 09, 2017, 04:07:09 AM

sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 09, 2017, 02:17:41 AM
newbie
Activity: 22
Merit: 1
December 08, 2017, 06:15:23 PM
arkadaşlarbitcoin'in nasıl bir şey olduğu, güvenilir olup olmadığı başkaca başlıklarda tartışıldığı için o konuda herhangi bir yorum yapmayacağım. benim aklıma takılan sadece türkiye'nin en büyük bitcoin borsası tanıtımıyla çalışan bu sitenin güvenilirliği.

sevgili kardeşlerim, muhterem romalılar;

- bu oluşumun sahibi nisan 2015'te yola çıkmış, ne olarak? "taşınıyorum taşıma hizmetleri a.ş. "
- temmuz 2015'te mahkeme kararıyla soyadını değiştirmiş.
- mart 2016'da şirketin adresini değiştirmiş.
- mayıs 2016'da mahkeme kararıyla soyadını tekrar değiştirmiş.
- yine eylül 2016'da şirketin adresini değiştirmiş.
- kasım 2016'da şirketin adını "paribu teknoloji a.ş." olarak değiştirmiş.
- son olarak mart 2017'de şirketin adresini tekrar değiştirmiş.

özetle taşınıyorum diye yola çıkıp taşınmalara doyamamış.

herhangi bir şeyle itham ettiğimden değil, sonuçta "ticari itibar" söz konusu ve fakat sadece 2,5 yılda bunca kabuk değiştiren bir yapının yarın bir gün yeniden isim değiştirip taşınmayacağını kim garanti edebilir?

böyle bilinmezliklerle dolu bir oluşuma insanların birikimlerini yatırabiliyor olmasını hayretler içerisinde izliyorum. sonuç olarak, bitcoin gibi şu an için bir regülasyona tabi olmayan olgunun istismar edilmeye son derece açık olduğunun uzaktan yakından ilgilenen herkes tarafından iyice bellenip ona göre davranılmasında fayda var

bilgilerin kaynağı nedir? internette bulamadığım için soruyorum
Pages:
Jump to: