Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 41. (Read 129832 times)

newbie
Activity: 40
Merit: 0
December 07, 2017, 07:19:25 AM
arkadaşlar paribudaki cüzdanıma btc gönderdim 6 onay almasına rağmen paribuda hiç gözükmüyor.
btc yatırma ekranında dahi gözükmüyor. desteğe mail attım ama dönüş olmadı.

Cüzdanım 1F9mJeVtpHhuiV6xmkeCaxtDiT7CtAbmNK

fe57ee34ae1529a66658ea493749a4f89be591627b5d3e86c2dbbe15aab79af7
member
Activity: 392
Merit: 24
December 07, 2017, 07:14:33 AM
paribu şuan kafayı yemiş durumda mağdur olmamak için işlem yapmamanızı öneririm
Aynı olay btcturk te oldu yaklaşık 1 saat önce
sanırım biri türk borsalarını geziyor
newbie
Activity: 22
Merit: 1
December 07, 2017, 07:06:10 AM
paribu şuan kafayı yemiş durumda mağdur olmamak için işlem yapmamanızı öneririm
newbie
Activity: 17
December 07, 2017, 06:36:49 AM
67500 TL muahaggaa kafayı yedi Paribu.. Güzelll!!  Grin Grin
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
December 07, 2017, 06:31:05 AM
Bitcoin dolar olarak hemen hemen aynı ama Paribu da 8000 TL düşüyor 8000 TL çıkıyor sanki bir grup yada botlar tarafından yapılıyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
December 07, 2017, 05:50:17 AM
Sayfa gidip gidip geliyor. Alış deli gibi ben böyle bişey görmedim.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
December 07, 2017, 05:45:06 AM
Ekranlar, fiyatlar kafayı yemiş durumda.

newbie
Activity: 5
December 07, 2017, 03:21:02 AM
ellerinize sağlık.Çok güzel olmuş.
newbie
Activity: 28
December 07, 2017, 02:00:02 AM
paribu da bot savaşları başladı ilk defa görüyorum şimdiye kadar yoktu galiba  Huh
full member
Activity: 434
Merit: 107
December 06, 2017, 04:39:00 PM
ben paribudaki btc leri cüzdana atacaktım. ancak paribu açıklama yaptı" borsamızdaki btc lerin btg leri verilecektir" diye. bu demektirki siz çekmeyin biz vereceğiz demek değilmidir?

yani çatallanmadan önce duyuru yayınlayıp ben vereceğim diye güvence veriyorsa bunun iki açıklaması vardır;

1.  bakiyeler sayesinde btg leri kendi alacak o yüzden bizi kandırıyor ve dar esnaf kafasıyla hareket ediyor.

2.  müşterilerin btc lerini çekmesini istemiyor borsada zaten otomatik bedava gelen btg leri vereceğini söyleyerek borsanın itibarını ve güvenini ayrıcada ticari geleceğini ve müşteri menuniyetini düşünüyor.

şahsen  paribuya güveniyorum ve iki ihtimalin ben ikincisini daha muhtemel görüyorum. ancak bitcoingold ağının güvenliğinin sağlanamadığı konusunda endişeler olsa bile bu tamamen 1-2 gün içinde indirilen bir dosyayla ilgiliydi ve bu tehlike geçti artık.

birçok borsa şu an alsat yapıyor ve sıkıntı yok. artık bitcoingold da açıklamasını kaldırsın artık. yok virüs girmişte yok gifthub hesaplarına biri dadanmışmışta. yemezler bunları. alsat yapanlar nasıl yapıyor madem ağ güvenli değilse.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 06, 2017, 02:14:38 PM
yapıcı eleştiri? Milletin btg sini versinler daha ne yapıcısı eleştirisi kimsiniz la siz

Acarsin sorarsin o zaman BTG niye vermiyorsunuz, ne zaman vereceksiniz diye. Zaten maillere geri donus yapiyorlar, bir sure icerisinde bekledigin cevabi alirsin.

Buraya sacma sapan, ipe sapa gelmez seyleri yazmanin alemi yok.
Hocam yukarıda yazdım zaten. Birisi bilip bilmeden konuşuyor ötekiler koyun gibi inanıyorlar. Yahu kardeşim bak konu Paribu konusu değil, bitcoin konusu. Sen Bitcoin borsasına yatırım yapan bir yatırımcısın ve çağımız teknoloji çağı sen bu çağda araştırma yapmaktan acizsen eğer Bitcoin borsasında kaybetmeye mahkumsundur. Milletin hacmi ortada, senin 3 kuruşluk BTG'na kimse kalmaz merak etme. Hiçbir borsada onların üstüne çökecek kadar haysiyetsiz olamaz.

Bende BTG bekliyorum. Ama ben ne yaptım sizden farklı? Araştırdım. Mail attım Paribu ve BTCTurk'e. Bu insanlar saygın işadamı senin üç kuruşuna kalmazlar merak etme. Sen BTG veriyoruz dediklerine şükret bence. Benim borsam olsa ben vermem.

Hayatta bazı şeylerden memnun olmayabilirsiniz. Ben bu yaşıma geldim hayatta kusursuz birşey görmedim. Ben Paribu'dan memnunum. Destekleride taş gibi, 5DK'da cevap geliyor 7/24.
birinci benim paribu da goldum kalmadı ledger da tutuyorum tüm crypto yu borsada para tutacak kadar gerizekalı veya mal değilim btg mi de aldım zamanı geldiğinde 3-4 e katladı karımı yaptım çıktımda işin can sıkıcı kısmı hakedilmiş şeye sen el koyamassın böyle bir hakkın yok.Ben borsa olmam vermem demişsin sen kimsin la kimsin sen kaç yaşındasın sen
Bu arada konu başlığı PARIBU
Bitcoin değil okuman yazman ya da anlamlandırma yeteneğindende yoksunsun sanırım.
Paribudan memnun olabilirsin ne güzel o zaman kullanmaya devam et ama enazından memnun olmayanlara bulaşma git işine bak boşu boşuna kalabalık yapma haydi yallah
Ahahah Cheesy ben konu paribu konusu değil derken onu kastetmedim kardeşim. Yani mesele paribu meselesi değil, bitcoin meselesi demeye getirdim. Senin kapasiten bu kadarını almaya uygun değil anlaşılan. Allah kazancını arttırsın.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
December 06, 2017, 01:43:31 PM
yapıcı eleştiri? Milletin btg sini versinler daha ne yapıcısı eleştirisi kimsiniz la siz

Acarsin sorarsin o zaman BTG niye vermiyorsunuz, ne zaman vereceksiniz diye. Zaten maillere geri donus yapiyorlar, bir sure icerisinde bekledigin cevabi alirsin.

Hocam yukarıda yazdım zaten. Birisi bilip bilmeden konuşuyor ötekiler koyun gibi inanıyorlar. Yahu kardeşim bak konu Paribu konusu değil, bitcoin konusu. Sen Bitcoin borsasına yatırım yapan bir yatırımcısın ve çağımız teknoloji çağı sen bu çağda araştırma yapmaktan acizsen eğer Bitcoin borsasında kaybetmeye mahkumsundur. Milletin hacmi ortada, senin 3 kuruşluk BTG'na kimse kalmaz merak etme. Hiçbir borsada onların üstüne çökecek kadar haysiyetsiz olamaz.

Bende BTG bekliyorum. Ama ben ne yaptım sizden farklı? Araştırdım. Mail attım Paribu ve BTCTurk'e. Bu insanlar saygın işadamı senin üç kuruşuna kalmazlar merak etme. Sen BTG veriyoruz dediklerine şükret bence. Benim borsam olsa ben vermem.

Hayatta bazı şeylerden memnun olmayabilirsiniz. Ben bu yaşıma geldim hayatta kusursuz birşey görmedim. Ben Paribu'dan memnunum. Destekleride taş gibi, 5DK'da cevap geliyor 7/24.
birinci benim paribu da goldum kalmadı ledger da tutuyorum tüm crypto yu borsada para tutacak kadar gerizekalı veya mal değilim btg mi de aldım zamanı geldiğinde 3-4 e katladı karımı yaptım çıktımda işin can sıkıcı kısmı hakedilmiş şeye sen el koyamassın böyle bir hakkın yok.Ben borsa olmam vermem demişsin sen kimsin la kimsin sen kaç yaşındasın sen
Bitcoin değil okuman yazman ya da anlamlandırma yeteniğindende yoksunsun sanırım.
Paribudan memnun olabilirsin ne güzel o zaman kullanmaya devam et ama enazından memnun olmayanlara bulaşma git işine bak boşu boşuna kalabalık yapma haydi yallah

Üşenmemişsin uzun uzun yazmışsın helal olsun Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
December 06, 2017, 01:41:10 PM

Bitcoin değil okuman yazman ya da anlamlandırma yeteneğindende yoksunsun sanırım.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
December 06, 2017, 11:54:46 AM

full member
Activity: 188
Merit: 110
December 06, 2017, 10:04:54 AM

sr. member
December 05, 2017, 10:48:37 PM
kardes adamlar bitcoin gold unu vermiyorlar insanların ne diyeyim süpersiniz mükemmelsinizmi? nası bi kafa var la sizde
bitcoin le uğraşmanın bunla alakası ne onuda çözemedim

Bitcoin gold'unu vermiyorsa, acarsin sorarsin durumu ogrenirsin. Bilmeden etmeden mabadindan kolpa sikmanin ne anlami var?

Adama bak herseyi elestiriyor, ortada yapici bir elestiri de yok, sacma sapan iki cumleyi bir araya getirip basiyor yolla tusuna.
full member
Activity: 188
Merit: 110
December 05, 2017, 10:25:01 PM
kardes adamlar bitcoin gold unu vermiyorlar insanların ne diyeyim süpersiniz mükemmelsinizmi? nası bi kafa var la sizde

Bitcoin gold'unu vermiyorsa, acarsin sorarsin durumu ogrenirsin. Bilmeden etmeden mabadindan kolpa sikmanin ne anlami var?

Adama bak herseyi elestiriyor, ortada yapici bir elestiri de yok, sacma sapan iki cumleyi bir araya getirip basiyor yolla tusuna.
sr. member
December 05, 2017, 06:16:56 PM
Doslar, hatırlarmısınız araştırmadan iş yapmayın diye yazmıştım. Siz birer BTC yatırımcısısınız, araştırmadan iş yaparsanız herzaman zarar edersiniz.

Adamın biri ordan BTG bakiyelerine çöktüler yazmış, ötekiler inanmış Cheesy Yahu kardeşim, gerek BTCTurk, gerek Koinim, gerek Paribu. Gerek başka konular.... "ARAŞTIRMAYI BİLİN!" Hazır bilgi herzaman sizi zarara uğratır hele böyle bir sistemde hepten tepe taklak olursunuz.

BTCTurk ve Koinim'den de cevap bekliyorum. BTCTurk'un desteği Paribu'ya göre bayağı zayıf. Sadece 09.00-17.00 arası cevaplıyorlar ve 1 gün sürebilirmiş. Paribu 7/24 cevaplıyor 5dk içinde. Kalite bence halen devam ediyor Paribu'da yavaşlama vs. söz konusunu değil.

Paribu'nun cevabı: 24 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen Bitcoin Gold çatallanması esnasında Paribu hesabında Bitcoin bulunan kullanıcılarımızın, hesaplarına tanımlanan Bitcoin Gold miktarlarını görüntüleyebilmelerini sağlayacak olan ekran, BTG yazılımı güvenlik durumu stabil hale geldiğinde  devreye alınacaktır. BTG çekim imkanı ise daha sonra sunulacaktır. Çekim işlemlerinin başlatılamama sebebi BTG ağının halen güvenli ve stabil hale gelmemiş olmasıdır.  Farklı borsaların BTG çekim işlemlerini devreye almış olması, maalesef ağın stabil hale geldiğine dair kesinlik sunan bir gösterge niteliğinde değildir. BTG ağının halen güvenli ve stabil hale geldiğinin teyit edilemediğine örnek teşkil eden ve Bitcoin Gold resmi web sitesinde yayınlanan son güvenlik duyurusuna aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://bitcoingold.org/critical-warning-nov-26/

Paribu, çalışma prensipleri gereği kullanıcı varlıklarının güvenliğine her zaman öncelik vermekte ve çatallanma süreçlerindeki tüm gelişmeleri yakinen takip etmektedir.

Teşekkürler

sende ayrı bir komik arkadaşmışsın  Cheesy
sr. member
December 05, 2017, 06:15:14 PM
bitcoin gold ne zaman dağıtılacak hala bir bilgi yokmu?
Cheesy Adamlar resmen üzerine yattı çok güzel paranın ya helal olsun valla.Birde bitcoin gold ilk çıktığında direkt destekçiler arasında PARIBU vardı.

kardes senin elestirmedigin birsey kaldi mi? Nerede ne zaman gorsem hep birseyleri elestiriyorsun. Madem bu kadar elestirilecek seyler var; neden hala bitcoin ile ugrasiyorsun ki?
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
December 05, 2017, 05:57:43 PM
Doslar, hatırlarmısınız araştırmadan iş yapmayın diye yazmıştım. Siz birer BTC yatırımcısısınız, araştırmadan iş yaparsanız herzaman zarar edersiniz.

Adamın biri ordan BTG bakiyelerine çöktüler yazmış, ötekiler inanmış Cheesy Yahu kardeşim, gerek BTCTurk, gerek Koinim, gerek Paribu. Gerek başka konular.... "ARAŞTIRMAYI BİLİN!" Hazır bilgi herzaman sizi zarara uğratır hele böyle bir sistemde hepten tepe taklak olursunuz.

BTCTurk ve Koinim'den de cevap bekliyorum. BTCTurk'un desteği Paribu'ya göre bayağı zayıf. Sadece 09.00-17.00 arası cevaplıyorlar ve 1 gün sürebilirmiş. Paribu 7/24 cevaplıyor 5dk içinde. Kalite bence halen devam ediyor Paribu'da yavaşlama vs. söz konusunu değil.

Paribu'nun cevabı: 24 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen Bitcoin Gold çatallanması esnasında Paribu hesabında Bitcoin bulunan kullanıcılarımızın, hesaplarına tanımlanan Bitcoin Gold miktarlarını görüntüleyebilmelerini sağlayacak olan ekran, BTG yazılımı güvenlik durumu stabil hale geldiğinde  devreye alınacaktır. BTG çekim imkanı ise daha sonra sunulacaktır. Çekim işlemlerinin başlatılamama sebebi BTG ağının halen güvenli ve stabil hale gelmemiş olmasıdır.  Farklı borsaların BTG çekim işlemlerini devreye almış olması, maalesef ağın stabil hale geldiğine dair kesinlik sunan bir gösterge niteliğinde değildir. BTG ağının halen güvenli ve stabil hale geldiğinin teyit edilemediğine örnek teşkil eden ve Bitcoin Gold resmi web sitesinde yayınlanan son güvenlik duyurusuna aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://bitcoingold.org/critical-warning-nov-26/

Paribu, çalışma prensipleri gereği kullanıcı varlıklarının güvenliğine her zaman öncelik vermekte ve çatallanma süreçlerindeki tüm gelişmeleri yakinen takip etmektedir.

Teşekkürler

Ya hocam dalga mı geçiyorsunuz  Huh Bir de bilmiş bilmiş yazıyorsunuz diğer büyük borsalar bitcoin gold işlemlerini devreye almış olması nasıl stabil hale geldiğine kanıt olmaz anlamıyorum.Senin etin ne budun ne arkadaş.
Pages:
Jump to: