Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 51. (Read 129832 times)

member
Activity: 70
Merit: 10
Paribu'nun hangi özelliğinden memnun kalmadınız hocam anlayamadım hacmi güzel işlemleri gerçekten çok hızlı şekilde hallediyorlar açıkcası yeni borsalar güvenilirliğini tam anlamıyla kazanmadan paribudan ayrılmam.

fiyat tırmanmaya başlayınca piyasa kızışınca tak kapanıyor, yahu apiyi kaldırdı adamlar ben çok şaşırdım ciddiyet sıfır demekki.

bugün olanlardan 1 kare Smiley

Arkadaşın biri delil istemişti buyursunlar ekran görüntüleri.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Benim anlamadığım al sat için neden işlem geçmişi göstermiyorlar? Neyi saklamak amaç?
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Çok sık bitcoin alım/satım işlemi yapmadığım için daha önce bu aksilikleri fark edememiştim.Betfair'in attığı ss gerçekten aydınlatıcı oldu.Umarım yeni borsalar seviyeyi daha üste taşımayı başarır.

Artık sorunlu olmayan bir Türk borsası yok gibi.Yine de en az sıkıntı yaratan borsa paribu insanlar bu yüzden paribuyu kullanarak işlem yapıyor.Yeni açılan borsalar bu süreçte gerçekten çok kritik sizin dediğiniz gibi seviye ancak rekabetin artmasıyla yukarı taşınabilir.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Çok sık bitcoin alım/satım işlemi yapmadığım için daha önce bu aksilikleri fark edememiştim.Betfair'in attığı ss gerçekten aydınlatıcı oldu.Umarım yeni borsalar seviyeyi daha üste taşımayı başarır.
sr. member
Paribu'nun hangi özelliğinden memnun kalmadınız hocam anlayamadım hacmi güzel işlemleri gerçekten çok hızlı şekilde hallediyorlar açıkcası yeni borsalar güvenilirliğini tam anlamıyla kazanmadan paribudan ayrılmam.

fiyat tırmanmaya başlayınca piyasa kızışınca tak kapanıyor, yahu apiyi kaldırdı adamlar ben çok şaşırdım ciddiyet sıfır demekki.

bugün olanlardan 1 kare Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100

hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bugün satış emri verdim habire hata verdi yaklaşık 2 saat sonra tekrar denedim bu sefer oldu yalnız sonrasında ise bu seferde çekim talebi verince hata verdi 10 dakika sonra tekrar denedim düzeldi. Açıkcası bu tarz durumların hiç olmaması lazım Paribu gibi bir site için bunları acilen düzeltmesi lazım. Bu arada çekimler artık uzamaya başlamış eskiden yarım saatte falan hesapta oluyordu şimdi 1 gündür bekliyoruz.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
member
Yeni açılan borsaları deneyin arkadaşlar ben kullanıyorum memnunum ben tamamen kullanıcı yorumlarına göre hareket ediyorum bakın btcturk yaptıgına konusu var adamlar tınlamıyor bile paribu iyi hoş hacim var ama oda tırtıkcı o kadar hacmide onay olmadıgı için yeni kullanıcıladan topluyor altarnatifler güçlenmeli arkadaşlar yoksa sonu bize dayanır tek el olunca el mahkum olur.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
ethereumda gelse iyi olur ve birkaç altcoin daha
sr. member
yakında bir iki tane daha borsa açılır o zaman anlarlar kullanıcının değerini simdilik paribu falan hep hikaye olarak kalacak aklımda...
bi sayfa önce yazdım başka borsa yokken muhtaçtık ama artık yavaş yavaş suları ısınmaya başladı hem haftasonu çekim yok hem kafalarına göre tahtayı kapatsınlar sonra biz niye kullanalımki burayı?
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
yakında bir iki tane daha borsa açılır o zaman anlarlar kullanıcının değerini simdilik paribu falan hep hikaye olarak kalacak aklımda...
full member
böyle api böyle düzenmi olur arkadaş ya, kafasına göre api kaldırıyor adamlar.
kullanmayın bizi diye bu kadar yalvarılır mı allah aşkına ?
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Yine bir piyasa kızışması ve yine Paribu sistemi şapşalladı. Bitcoin fiyatı coştu, yaklaşık bir saattir takip ediyorum, alış ve satış tablosunda matching bir sürü order olmasına rağmen bir çoğu işlem görmedi, hala da işlem görmüyor (en azından benim gördüğüm kadarıyla). Sonra bir yavaşlama, işlem emri girmek 15 saniye falan sürdü, ardından otomatik log off yaptırdı. Kaç kullanıcı kaç fırsatı kaçırdı Allah bilir. İçim eridi böyle Sad

https://imgur.com/a/O0KlC
https://imgur.com/a/p6udL

Kullanıcıların esas kazanç veya kayıplarının yaşanacağı böyle her yoğunluk anında sistem kitlenmesi gerçekten can sıkıcı. Ya kullandıkları sunucuyu ya da yazılımı acilen iyileştirmeleri gerekiyor.

böyle durumda türk borsaları sözde kitleme operasyonuyla kendi kasasındaki btcleri sattırıyor btc 21bintl olduysa sen satıs yapmak cok zor yeni gelenlere 21den sattıyorlar piyasa düzelince 2-3 saate sistem düzeliyor. sonra sen tekrar 20binden işlem yapıyorsun o sıradada adamlar 18-19bine kardaki parayı alıs emrine girmiş oluyor. Adam sendeki komisyondan 20 binde 15tl kazanacaksa kendi kasasından sattırıyor 1btcde 900-1000 tl kar yapıyor. Şimdi komisyonu kim takar ?

O zaman yeni MOTTO muz, paribu kullanmayin , kullandirtmayin.. KOINIM de kullanmayin, kullandirtmayin . digeri de zaten komisyonlara gecirdi, o yuzden tr borsalarindan uzak durun.

ytd yazarim hep, bu sefer yazmiyorum, direk tavsiyedir...
member
Yine bir piyasa kızışması ve yine Paribu sistemi şapşalladı. Bitcoin fiyatı coştu, yaklaşık bir saattir takip ediyorum, alış ve satış tablosunda matching bir sürü order olmasına rağmen bir çoğu işlem görmedi, hala da işlem görmüyor (en azından benim gördüğüm kadarıyla). Sonra bir yavaşlama, işlem emri girmek 15 saniye falan sürdü, ardından otomatik log off yaptırdı. Kaç kullanıcı kaç fırsatı kaçırdı Allah bilir. İçim eridi böyle Sad

Kullanıcıların esas kazanç veya kayıplarının yaşanacağı böyle her yoğunluk anında sistem kitlenmesi gerçekten can sıkıcı. Ya kullandıkları sunucuyu ya da yazılımı acilen iyileştirmeleri gerekiyor.

böyle durumda türk borsaları sözde kitleme operasyonuyla kendi kasasındaki btcleri sattırıyor btc 21bintl olduysa sen satıs yapmak cok zor yeni gelenlere 21den sattıyorlar piyasa düzelince 2-3 saate sistem düzeliyor. sonra sen tekrar 20binden işlem yapıyorsun o sıradada adamlar 18-19bine kardaki parayı alıs emrine girmiş oluyor. Adam sendeki komisyondan 20 binde 15tl kazanacaksa kendi kasasından sattırıyor 1btcde 900-1000 tl kar yapıyor. Şimdi komisyonu kim takar ?
sr. member
herkesden 0.0005 BTC (3$) alıp 12 kişiye transfer yapmak işlemlerin tamamının 9$ tutmasıda ayrı bir türk çakallığı olsa gerek.

evet denildiği gibi 1 saat önce borsa patladı Smiley fiyat desen 500 tl daha ucuz yurtdışından şaka gibi
full member
https://www.paribu.com/ticker/

nereye gitti gören varmı ? Allahınızı severseniz şununla oynamayın yahu !
Sayfadan mı parse edelim illa ?
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

Cok cirkin bir durum,

iste bu yuzden turk borsalarinda islem yapmiyorum.

koinim zaten tiksinc, paribu ise ondan beter hal almis durumda. emirler match olmamasi bu zamanda , altyapilarinin ne kadar zayif oldugunu gosteriyor. bir ton da komisyon aliyorlar, azicik yatirim yapin.
member
Activity: 84
No Bitcoin, no problem.
...
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Başlarda gerçekten iyi güzel diyerek işlemlerimizi gerçekleştirdik, ayrıca yapılan işlemlerdeki hızlılık konusunda da güzeldi ama şimdi emsallerinin gerisinde kaldı diyen arkadaşlara katılmamak elimde değil. Piyasalarda bu kadar dalgalanmalar olan bir ortamda, hızlılık pratiklik kolaylık gibi faktörler bizim için en önemli şeyler. Artık bunlar olmadıktan sonra niye paribu tercih edilsin? Gönül ister ki geliştirsinler acil
Pages:
Jump to: