Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 49. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 250
November 06, 2017, 08:52:59 AM
Bankayla ne problem olabilir onu anlamadım. Talimat veriliyor ve para hesaba geçiyor.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
November 06, 2017, 08:44:50 AM
paribu patliyor mu demek oluyor bu ?

sr. member
Activity: 588
November 06, 2017, 08:41:49 AM
Benim de aynı şekilde dün geceden verdiğim çekim talebi için işlem kodu verdi işleme alınmıştır dedi ama gelen yok hala. Bu işte bi iş var ama hadi hayırlısı.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
November 06, 2017, 08:30:54 AM
Bende sabah 8 civarında çekim talebi oluşturdum. Mesaj geldi çekim talebiniz işleme alınmıştır diye ama hala hesabıma gelen birşey yok. Bekliyorum bakalım
newbie
Activity: 45
Merit: 0
November 06, 2017, 08:25:39 AM
Gece talep ettiğim TL'yi  08:37 onay kodu vererek onayladığınızı söylediniz. Ne gelen var ne giden.
Daha sonra çektiğim tutardan ayrı olarak tekrar bir işlem yaptım. Saat 10:15'de bu işleme istinaden para çekim talebinde bulundum. Onaylayıp gönderdiniz. Ama gece talep ettiğimden hala ses yoktu.
Daha sonra buna istinaden destek biriminizle bir kaç yazışmadan sonra paranın gönderildiği aktardınız.
Bankamı aradım. Onlar da herhangi bir tutarın gelmediğini söyledi. Bunun üzerine size tekrar dönüş yaptım. Ve şu cevabı verdiniz;

Merhaba,

TL Çekim işleminiz TEB ile gerçekleştirilmek üzere işleme alınmış olup en kısa sürede hesabınıza yansıyacaktır.

Teşekkürler

Paribu Ekibi

Yine bu cevaba istinaden bekledim. Yine gelen giden olmadı. Tekrar destek ekibinize yazdım. Ve bu sefer de aşağıdaki cevabı verdiniz;

Değerli Kullanıcımız,

Bankacılık işlemleri altyapısı ile ilgili teknik sorunu çözmek için teknik ekibimiz var gücüyle çalışmaktadır. Durum nedeniyle yaşadığınız problemin farkındayız. Elimizde olmayan sebeplerden kaynaklanan problem mümkün olan en kısa sürede çözülecek ve tarafımızdan bilgilendirileceksiniz. Şu an konu üzerinde çalışıyoruz ve mesajlarınızı alıyoruz. Mesai saatleri bitimine kadar sorunun çözülmüş olması için gayret ediyoruz. Bu nedenle bize kısa bir süre daha zaman tanıyınız.

Teşekkürler

Paribu Ekibi

Şimdi gelelim asıl meseleye. Madem bankacılık sisteminizde sıkıntı var. Sabah onay kodu verip benim paramı nereye gönderdiniz? Bana neden ulaşmadı?

Madem bankacılık sisteminizde sıkıntı var, gece talep de bulunduğum TL'yi onaylayıp göndermediniz de, ne oldu da sabah 10:00'da çektiğim TL'yi gönderdiniz?

İşlem tutarlarına göre seçicilik yapıp mı işlem yapıyorsunuz?
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
November 06, 2017, 08:21:34 AM
paribudan yaptığım çekim talebi 2 saati geçmesine rağmen hala gönderilmedi. (her zaman çekim yaptığım hesap) destek her zamanki gibi dönüş yapmıyor. Paribu'nun suyunun ısındığını ve borsayı değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorum.
full member
Activity: 188
Merit: 110
November 03, 2017, 05:31:33 PM
Arkadaslar,

Bugun hesabima bakarken gordum ki onaylanmis hesap limiti doldurmak uzereyim. Ileri duzey hesaba gecmek icin basvuru yaptim. Ne kadar surede bu islem gerceklesiyor? Ve herhangi bir kural vs tarzi birsey var mi?
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
November 03, 2017, 10:08:48 AM
paribuda gelen sms doğrulamasını yapmamış ya da geç yapmış olabilir misiniz?
member
Activity: 92
Merit: 10
November 03, 2017, 03:35:59 AM
bugün yogunluktan bir süre sorun yaşandı ancak hemen akabinde yüklü miktar çekim yaptım ve birkaç dakika içinde banka hesabıma geçti. bu açıdan güven veriyor paribu

bu arada türkiye rekoru bende arkadaşlar. bugün 29952.01'den satış yapan kişi benim Smiley belki de yılın rekoru olacak bu. o yüzden kendimi paribu rekortmeni ilan ediyorum  Grin

Tebrikler. O fiyattan alım yapan da kendini açıklar mi acaba 😄
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
November 03, 2017, 03:34:09 AM
türk borsalarının bitcoin dışında başka coin işlemi yapması saçmalık ve gereksiz. En azından şimdi için böyle.

Zaten hacim yok ki, kim niye alsın bitcoin dışında başka coin. Alıcı satıcı az, alım satım farkı çok. Bitcoin alıp altcoine çevirmek için onlarca yöntem var. Birisini kullanın işte, neden doğrudan altcoin almak gerekli olsun ki
full member
Activity: 840
Merit: 111
November 02, 2017, 03:00:03 PM
bugün yogunluktan bir süre sorun yaşandı ancak hemen akabinde yüklü miktar çekim yaptım ve birkaç dakika içinde banka hesabıma geçti. bu açıdan güven veriyor paribu

bu arada türkiye rekoru bende arkadaşlar. bugün 29952.01'den satış yapan kişi benim Smiley belki de yılın rekoru olacak bu. o yüzden kendimi paribu rekortmeni ilan ediyorum  Grin
Tebrikler bende site sorunları yüzünden satamadım umarım kısa zamanda btcturk sorunu çözer.Böyle yüksek volatiliteli zamanlarda fişi çekmemeleri lazım bu olay sonrası güvenimi sarstı
sr. member
Activity: 574
November 02, 2017, 02:19:44 PM

member
Activity: 252
November 02, 2017, 12:21:39 PM
bu arada daha önce sorulduysa kusura bakılmasın, gold ne zaman aktarılacak hesaplara?
member
Activity: 252
November 02, 2017, 11:48:18 AM
Borsaya ilk paribu ile başladım. Yalnız ethereum için de çalışma yapsalar iyi olacak, sırf bu yüzden diğer borsalara kaydım ve bölünmekten yana değilim. Umarım altcoinlerle ilgili planlarını paylaşırlar.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 02, 2017, 08:16:15 AM
İlk kez kaydoldum onaysız hesapken 500 tl gönderdim oanylandıktan sonra 16000 tl daha gönderme talebi oluşturdum veridkleri kodla bu sefer yanlışlık ilk işlme için veridkleri hesaba para göndermişim 4 saattir para ne hesabıma yansıdı ne de geri iade edildi. Maillere cevap da yazmıyolar ne olacak şimdi tecrübeli arkadaşları yardımını bekliyorum..
büyük ihtimal hallederler sadece şu an yoğundurlar geç dönüş yaparlar
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 02, 2017, 08:15:47 AM
Ani yükseliş olan günlerde ne hikmetse(!) bizim borsaların hepsi mort. Yoğunluğu kaldıramıyorlar... Ya da... Bilinçli yapılıyor.
Hangisine inanırsanız.
yoğunluğu kaldıramıyorlar . scalability yok , basit bir iş değil biliçnli yapmaları için bir neden yok müşteri kaybediyorlar.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
November 02, 2017, 08:05:24 AM
İlk kez kaydoldum onaysız hesapken 500 tl gönderdim oanylandıktan sonra 16000 tl daha gönderme talebi oluşturdum veridkleri kodla bu sefer yanlışlık ilk işlme için veridkleri hesaba para göndermişim 4 saattir para ne hesabıma yansıdı ne de geri iade edildi. Maillere cevap da yazmıyolar ne olacak şimdi tecrübeli arkadaşları yardımını bekliyorum..
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 02, 2017, 07:10:01 AM
Ani yükseliş olan günlerde ne hikmetse(!) bizim borsaların hepsi mort. Yoğunluğu kaldıramıyorlar... Ya da... Bilinçli yapılıyor.
Hangisine inanırsanız.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
November 02, 2017, 06:54:35 AM
Siteye ulasabilen var mi?

ulasabiliyorum fakat satis yapamiyorum, emriniz gerceklestirilemedi diyor
member
Activity: 92
November 02, 2017, 06:00:08 AM
bi ethereum gelmedi şuraya nedense

Forumda Paribu'nun farklı kriptoparaları yakında sunacağına dair bi yazı vardı. Tarih belli değildi
Pages:
Jump to: