Madem birden fazla banka ile çalışıyorsunuz, gösterin hesaplarınızı hangisi varsa yatıralım.
Misal ben 3-4 farklı banka ile çalışıyorum, para yatırmaya sadece ziraat çıkıyor. ziraat hesabımda para yok o an, ama diğerlerinde var.
İnsanlar mesai saati dışında işlem yapmasın diye mi yapıyorsunuz bunu mantığı nedir çözemedim.
Bildirime özel kod veriyoruz diyecekseniz hikaye, müşteri seçer ordan hangi bankaya yatıracağını ona göre verirsiniz kodu olur biter.
Başlangıçta size sorabilirler size hangi banka üzerinden transfer yapalım diye ama büyük bankalarla birçok kişi çalışacağı için ve kimsenin gelecek para trafiği kesin olmadığı için bunu kendileri ayarlamaları daha mantıklı.
Öyle saçma şey olur mu. Neye göre kime göre seçeceksin müşteriyi? ayrım mı yapacaksın?
Koyarsın banka hesaplarını, limite yaklaşan banka hesabını askıya alırsın. Bu kadar basit bunun çözümü.
Diğer türlü haliyle mesai saati dışında işlem yapılmasın istiyorlar veya ayrım yapıyorlar diye düşünürüm.
Otomatik seçim demek seçim yok demek bodoslama yani random bir banka seçiyor sana.
Müşteri ayrımı ile uğraşamazlar.Limite hergün geliyor işte yaklaşım saatine göre işlem yapamazlar. Koinim tl çekim işlemleri 2 güne sarkıtıyordu bunlar yine iyi sarkıtmadan hallediyor. Ama müşteri tabi buldu mu bulanıyor kendi özel bankası olsun istiyor.Tavsiyem çok işleminiz varsa paribunun size verdiği bankada hesap açmanız ben öyle yapmıştım.Toplam işlem hacmini banka hesapları arasında bölüyorlar işte. TR de daha iyi bir mantık göremiyorum uygulanacak.