Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 47. (Read 129832 times)

full member
Activity: 214
Merit: 100
November 15, 2017, 09:06:31 AM
Komisyonlari bir miktar arttirsinlar ama hizmetten taviz vermesinler bu aralar bir yavaslama mevcut.

Yavaşlamaları önlemek için komisyon arttırmalarına gerek yok. Zaten her gün eşer yüküyle para kazanıyorlar. Parayı cebe atmak yerine, yatırım yapmaları yeterli.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
November 15, 2017, 01:39:42 AM
Komisyonlari bir miktar arttirsinlar ama hizmetten taviz vermesinler bu aralar bir yavaslama mevcut.
newbie
Activity: 24
Merit: 2
November 10, 2017, 11:55:50 PM
mesai saatleri içerisinde verdiğim btc çekim emri hala işleme konmadı. 17 saattir bekliyoruz. bakalım kaç saat daha bekliycez. (telefon onay cevabını gönderdim. o konuda sıkıntı yok)

güncelleme: cuma günü mesai saatlerinde verdiğim btc çekim emri hala onaylanmadı. toplamda 55 saati geçti. bakalım kaç saat daha bekleyeceğiz.

hiç umudum yok ama yinede sorayım.
paribu,finansbank veya tebe haftasonu havale yapabiliyor mu?
tl de kaldım haftasonunda en sevmediğim şey.btc alsak o da düşüşte kotu oldu bu.
Hayır bunlar devlet gibi çalışıyor memur kafası haftasonları kapalı haftaiçide mesai saatlerinde Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 10, 2017, 09:50:01 AM
tl de kaldım haftasonunda en sevmediğim şey.btc alsak o da düşüşte kotu oldu bu.
Hayır bunlar devlet gibi çalışıyor memur kafası haftasonları kapalı haftaiçide mesai saatlerinde Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
November 10, 2017, 09:43:53 AM

edit:
bu arada biraz once 2 btc sattım sonra tekrar 2 btc aldım.
400 TL komisyon gozukuyor.bi yanlışlık mı var?bu nasııl bir komisyondur yav??
full member
Activity: 475
Merit: 127
November 10, 2017, 02:15:02 AM
btcturkten akşam üzeri 10.30da 100binTL çekim emri verdim akşam 11.30 civarı para hesabıma gelmişti paribu 9-5 arası gönderim yapıyor btcturk 7-24 gönderiyor parayı hiç sorun yaşamadım.
hero member
Activity: 2156
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
November 09, 2017, 04:36:26 PM
Gelmeyen ödemem iki gün gecikmeyle geldi.
full member
Activity: 336
November 09, 2017, 12:12:40 AM
Coinmarkette borsa hacimlerine bakıyorum cryptopia gibi onlarca coinin olduğu borsadan daha fazla hacme sahip. Gerçekten büyük başarı ki eth, ltc vs. 2-3 coin daha eklenirse daha da artar.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
November 08, 2017, 09:09:49 PM
Türkiye'de hizmet veren diğer borsaların durumuna baktığımızda şuan en iyi hizmeti veren borsa paribu.Koinimi artık değerlendirmiyordum bile bunun üstüne her geçen gün forumda btctürk ile açılan şikayet konularını görüyoruz.

Seviyoruz, en önemlisi de güveniyoruz.. benim kanaatim biri yeni, Paribu dahil sadece 2 güvenilir borsa olduğu şeklinde fakat şu açık ki hangi borsa ani dalgalanmalarda sistem yoğunluğuydu şuydu buydu gibi farazi kesinti konuları yaratmaz, kullanıcıyla iletişimi kesmez ve hızlı çözüm üretmeye devam eder ise tartışmasız TR piyasasının lideri olur gibi görünüyor. Güven duygusu oluşturmak yapılabilecek en büyük reklam, en büyük kazançtır.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
November 08, 2017, 04:04:32 PM
Türkiye'de hizmet veren diğer borsaların durumuna baktığımızda şuan en iyi hizmeti veren borsa paribu.Koinimi artık değerlendirmiyordum bile bunun üstüne her geçen gün forumda btctürk ile açılan şikayet konularını görüyoruz.
full member
Activity: 188
Merit: 110
November 08, 2017, 03:52:38 PM
Takir takir calisiyor valla. Saat gibi.

Bugun cok oynadi market ama 1 saniye olsun bile kesilmedi Paribu. Cat cat islemleri yaptik. O kadar karisiklik arasinda; para cekimi yaptim 4 dakikada hesabima yatti.

Helal olsun sana Paribu.
member
Activity: 266
Merit: 12
November 07, 2017, 02:07:22 PM
tamam çekim işlemi oldu bu sefer eyvallah.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 07, 2017, 09:42:50 AM
coinmarketcap te ilk 50 borsa arasında, hala bu teknik aksaklıklarla ugraştırıyorlar kullanıcılarını. adamların günlük kazandıgı komisyon dehşet rakamlarda hiç kimse bu borsanın bu kadar büyüyecegini tahmin etmiyordu sanırım. bundan sonrası çok büyük bir hata yapmazlarsa bu liderligi kimseye kaptırmazlar bence.btc ile ilk tanışan hemen herkesin kullandıgı tek borsa paribu.
son 6 ayda btc ile tanışan demek istediniz herhalde? Adamların kurulduğu günün üzerinden 24 saat geçmedi yahu daha durun hele
Birde müşterileri dinleseler azcık Smiley
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler diye boşuna dememişler
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
November 07, 2017, 09:13:10 AM
coinmarketcap te ilk 50 borsa arasında, hala bu teknik aksaklıklarla ugraştırıyorlar kullanıcılarını. adamların günlük kazandıgı komisyon dehşet rakamlarda hiç kimse bu borsanın bu kadar büyüyecegini tahmin etmiyordu sanırım. bundan sonrası çok büyük bir hata yapmazlarsa bu liderligi kimseye kaptırmazlar bence.btc ile ilk tanışan hemen herkesin kullandıgı tek borsa paribu.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
November 07, 2017, 08:54:26 AM
Bu konudaki mesajları gördükten sonra gece 0.2 bozdurup çekim emri verdim sabah erken saatte hesabıma yatırdılar. Bir sorun gözükmüyor ama yüklü miktardaki işlemlerin bekletilmesi şüpheli bi durum.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
November 07, 2017, 06:02:14 AM
Sanirim asiri yuklenme var sitelerinde ondan sorunlar olusuyor. Az once btc cekimi yaptim islem gerceklesti. Suan paribunun gunluk kazanci tr icin oldukca iyi durumda. Altin yumurtlayan tavuklari var keseceklerini hic sanmiyorum
full member
Activity: 188
Merit: 110
November 07, 2017, 05:50:07 AM
Haftasonu cekim emri verdigim 142.000 lirayi hesabima bugun yatirdilar. Ancak Pazar gunu verdigim bir 100.000 tl daha vardi onu gecmemisler.

Bugun mesai saatinden hemen sonra bir 100.000 tl daha emir verdim. Bakalim yarin ne olacak?

Yani bugun parasi hesabina yatan insanlar var, onu belirtmek istedim. Pazartesi sabahi 08:40'da ING hesabima 142.000 lirayi yatirdilar problem olmadan.

Hem Garanti Bankasina, hem ING'ye butun miktarlari sabah erkenden yollamislar.

Bir problem gozukmuyor. Bravo Paribu.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
November 07, 2017, 02:15:53 AM
Bankayla ne problem olabilir onu anlamadım. Talimat veriliyor ve para hesaba geçiyor.
nasıl anlamadın hacı yeni mi üye oldun foruma, bankayla sorun yaşamayan borsa yok ayrıca bir çok üyenin hesabı kapatıldı bankalar tarafından btc yüzünden.btcturk 1 sene kapalı kaldı bankalar yüzünden.

Öncelikle para bu sabah geldi.
Orda benim anlamadığım nokta şu oldu kardeş,banka ile problem diyince acaba nakit sıkıntısımı var diye düşündüm aklıma başka bişey de gelmedi.
Şimdilik sıkıntı yok çok şükür ama artık Türk borsalarında anlık yükseliş düşüş anlarında sitedeki kilitlenmeye ve bu ödeme işlerine çare bulmaları lazım.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
November 07, 2017, 12:57:29 AM
Dün sabah 8'de talep ettiğim ödemem şimdi banka hesabıma geldi. Sorunu çözdüler heralde  Wink
full member
Activity: 336
November 06, 2017, 11:33:03 PM
Voleyi vurup kactilar ellaaam. 😂

Adamlar her gün zaten fee ücretleri vs. derken paranın dibine vuruyorlar. Sahiplerinin isimleri belli cisimleri belli böyle saçma bir şeye niye girişsinler?
Pages:
Jump to: