Pages:
Author

Topic: ⚡ Perlin (PERL) 🏃💨 / Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma - page 2. (Read 2427 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Cz nin yapacağı tek bir şey var. O da yeni ieo'da fiyatı ortalama piyasa fiyatının 10 kat altına yazması. her halükarda 6m dolar topluyor zaten. tokenın fiyatını da 10 kat düşük yazsın ibne. rakamdan ibaret bir şey sonuçta.
Muhtemelen bu bir deneme ieo'suydu. Fiyatı fazla yazsak ne olur diye denediler.

Umarım cz'nin ekibinde bizim gibi sıkı analistler vardır ve onun sözünü dinlerler Cheesy

Zaten perlin  ieo fiyatı private satışın 3 te 1 i, seed ile aynı fiyattı, hem aylar önce alıp, hem belli bir süre tokenları kilitli kalacak vc ler isyan eder aradaki fark dahada artarsa, dengeyi tutturmak  zor bakalım nasıl  çözüm bulacaklar
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Cz nin yapacağı tek bir şey var. O da yeni ieo'da fiyatı ortalama piyasa fiyatının 10 kat altına yazması. her halükarda 6m dolar topluyor zaten. tokenın fiyatını da 10 kat düşük yazsın ibne. rakamdan ibaret bir şey sonuçta.
Muhtemelen bu bir deneme ieo'suydu. Fiyatı fazla yazsak ne olur diye denediler.

Umarım cz'nin ekibinde bizim gibi sıkı analistler vardır ve onun sözünü dinlerler Cheesy
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Burayada yazmış olmam lazım, maksimum beklentim 3x di , o bile gerçekleşmedi.  İnsanlar burun kıvırıyor ama 2x de fena bir kar değil, her ay en kötü  500 usd kazandırsa daha ne olsun.

%5 bilet çıkma oranı olmasıydı dediğiniz gibi süper bir yatırım  olurdu , ama bu oranla aylık 500 usd getiri pek karlı bir yatırım olmuyor eğer bnb nin coin olarak kendi geleceğine güvenmiyorsanız.
legendary
Be A Hope
Ayaküstü bir matematik yapalım.

Elrond 850k bilet vardı
5e böl 850k/5: 170k
Öncekinde katılım %70 arttı.
Bunda %20 anca artar diyelim.
170k*1.2: 204k bilet olur bunda yaklaşık.

13400 kazanan bilet olacak.
13400/204k: Yaklaşık %7 şans olmuş olur.

Tahminlerimizin böyle isabet etmesine bayılıyorum Cheesy %5,5 oldu çıkma oranı. %1,5 farkla doğru bilmişiz. Ama keşke isabet etmeseydi de şansımız daha yüksek olsaydı. Perlin için beklediğim gibi oldu fiyatta. Ama o tahminimi ve nedenlerini buraya yazmadım. Elimizdeki coinle ilgili kötü şeyler yazmak kendi ayağına sıkmak olurdu Cheesy

Neyse hayırlısı. Ben ilk saniye sattım. CZ'ye güvenmeyi tercih ediyorum yapacak bir şey yok. Yakında yeni ieo duyurusu yapılır ve çok ucuz koyarsa yine hype yapar.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Perlin projesi duyurulduğu ilk gün oldukça ilgimi çekmişti ve proje hakkında biraz araştırma yapmıştım. Açık konuşmak gerekirse proje oldukça hoşuma gitmişti ve arkasında da Binance desteği olduğu için güzel bir fiyatlanma beklentisi oluşmuştu. Fakat bugün şunu gördüm ki proje beklenildiği kadar kazançlı olmadı ve yatırımcı bu durumdan da hiç memnun değil. Bir diğer yandan Binance tarafından yapılan çekiliş de birçok kullanıcıyı memnun bırakmadı çünkü o kadar uzun hodl ve USD bazında zarar sonrasında bir şey kazanamamak birçok yatırımcıyı rahatsız etmiş durumda. Bir diğer yandan bu IEO ile şunu da öğrenmiş olduk ki artık Binance bile yapsa IEO'lar o kadar etkili olamıyor ve yatırımcısını eskisi gibi mutlu edemiyor. Ben bu IEO sürecinde sürekli olarak trade yaptığım için bilet hakkı kazanamadım o sebeple de bir katılım gösteremedim fakat iyi ki de bunun için boş boş 15 gün bekleme sürecinde olmamışım diyorum. Çekilişten bilet kazanamayan ve hedeflediği fiyatlardan satış yapamayan herkese çok geçmiş olsun.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Burayada yazmış olmam lazım, maksimum beklentim 3x di , o bile gerçekleşmedi.  İnsanlar burun kıvırıyor ama 2x de fena bir kar değil, her ay en kötü  500 usd kazandırsa daha ne olsun.
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
adamlar lendingi açıklamış zaten bnbyi kurtaracak şey bu da değil hele bu ieo sonrası kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum ben. insanlar neden girsinki ieolara artık? cz napıyosan yap düzelt şunu
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Aslında bakınca binance ieo'su için millet bilettir, claimdir birbirini eziyordu. İEO'dan az bişey pahalıya satınca kimse almaya cesaret edemiyor. ilginç!
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bilaxy de listelendi perl.
buyuk ihtimal 0.5-0.7 usd arası birşeyden cıkacak binance da.
bilet cıkanlara hayırlı olsun cok pis para vurdular.

valla ieo ların sonu mu geldi nedr
2X bile yapamadı.
11 sente yuklu alım koydum duserse alırız ama burdan kopar gider gibime geliyor.
full member
pek bekleneni vermedi galiba   Huh
airdrop tayfası o . artar mutlaka.
Zor artar bnb holderlarina yamuk yapti cz.
Airdrop tayfada coin cok az 20 dolar edio nesini dumplicaz

e şu an neden artıyor mesela. miktar azda sayı 100 bin kişiden fazla hatırlatırım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
pek bekleneni vermedi galiba   Huh
Zor artar bnb holderlarina yamuk yapti cz.
Airdrop tayfada coin cok az 20 dolar edio nesini dumplicaz
full member
pek bekleneni vermedi galiba   Huh
1.5x den benden perlin değil başlin alırlar anca Grin
newbie
Activity: 30
Merit: 0
2 biletle toplam 441 dolar kar ettim. Rezalet  Grin
full member
Activity: 287
Merit: 100
pek bekleneni vermedi galiba   Huh
full member
airdrop çular nerdeyse ieo fiyatından okutuyor. ne kafa yav.

iki binance hesabimiz var, toplam 310 kadar perl gelmis. iyi, bedavadan corba parasi en azindan.
ne zaman acilacak bunun tahtasi? acilir acilmaz satsak da kurtulsak... aksama kelle paca icsek:)

bügün 15.00 yani öğleden sonra 3. ayrıca çorbanın üstüne iyi bir kebapta yedirir o kadar perl size ailece  Smiley
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
iki binance hesabimiz var, toplam 310 kadar perl gelmis. iyi, bedavadan corba parasi en azindan.
ne zaman acilacak bunun tahtasi? acilir acilmaz satsak da kurtulsak... aksama kelle paca icsek:)
full member
perl in binance müdahele etmeden yapacağı max değer 6x. oda süpriz max değerdir. beklenen 4-5x. win den milletin ağzında acımsı bir tad kaldı. bu perl i malesef etkileyecek. ha binance, win i unutturmak için 10x üstüne taşır onu bilmem.
legendary
Be A Hope
bir bilet başına kac perl verdiler?

6457,45 perl kazanan bilet başına verilen. (500 dolar ödeme alındı)

Kazanamayanlara da toplam bilet sayıları x 24 token verildi. (ödeme alınmadı onlardan)

https://m.bilaxy.com/app/trade/254

Burada alınıp satılmaya başlanmış bile. 2,5 3 dolara kadar çıkmış. Şimdi 0,26 dolardan alınıp satılıyor. Buradaki fiyatlar referans oluşturabilir. 1,5 saat kaldı zaten. 4-5x şuanki fiyatı ile. Binance da daha hacimli alımlar olacağını düşünürsek. Belki daha yüksek rakamlar olabilir. 10x hayal değil binance söz konusu olunca.

Daha önce bir ieo da daha böyle bir şey olmuştu. Ama hatırlamıyorum şuan detayları? Hatırlayan var mı o zaman ne olmuştu?

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bir bilet başına kac perl verdiler?
legendary
Be A Hope
Pages:
Jump to: