Pages:
Author

Topic: ⚡ Perlin (PERL) 🏃💨 / Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma - page 5. (Read 2427 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
0/10 da benden, buda mı gol değil
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Ulan her çekilişten sonra şurada ne güzel x3-x5 görüp eğleniyorduk. Amk 10 bilete bile 0 ciktiysa kim kazandı lan. Sanırım bizim localden bu ieo için ekmek çıkmayacak. Gecmis olsun arkadaşlar.

Not: phi istatistiği vermiş, kime çıkar lan bu!
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
3/0 sikerler bidaha işim olmaz bnb ile falan
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Total Number of Winning Tickets : 13400
% of Winning Tickets: 5.46%

Bu iş iyice uçuk bir hale gelmeye başladı Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
10 da 0 yuh anasının amı.
jr. member
Activity: 119
Merit: 2
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
2 saat sonra saat 11 de çekiliş sonuçları açıklanacak. Acaba listelenme ne zaman olacak...

Otc platformlarında kaç x ten gidiyor bu aralar?

2 3 gün mü sürer acaba yine listelenme öncekilerde olduğu gibi. Bnb nin halide fena bu sıralar.
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
3 bilet hakkı ile katıldım pek umudum yok ama belli olmaz. çıkarsa her türlü kar ettirecek çıkmazsa yola devam. bi sonraki ieo tutma süresi başlamıştır bile kesin. cz 1 haftaya açıklar gibime geliyor
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
172k küsür bileti de ben çektim, katılımcı olarak 28k olmuş. Bakalım ne olacak, 1 tane bilet hakkım var. Oran %10'un çok altında olur diye tahmin ediyorum, %1 yada %2 anca.
member
Activity: 602
Merit: 11
Claim sureci evet bugun baslayacakti buradan bilgilendirme de iyi olmus ruyamda bile gordum artik bana ciksin yeni ieo gordum ya ismini suan unuttum ama hatirlarsam tekrar yazayim.
member
Activity: 126
Merit: 53
Haber - Bilgi - Tarih
138 bin sayısını geçti şimdiden bilet sayıları. Herhalde çift haneli 8-9 adet rakam verirler.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Biletlerimi aldım, şimdiden 130k  bileti geçti, bilet çıkma şansı %10 altına gelecek, 10 bileti olan tek hesaba  çıkmama ihtimali var, olay iice kumara döndü.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope

Dikkat ettiğim bir husus: Şubata kadar %20, 1 yıl sonra dolaşacak arz %30 yani yaklaşık 300m adet.
1 yıllık dolaşan arzın çoğu Launchpad ten satılacak token olacak.

Piyasa bu rakamlar üzerinden değerlendirirse fiyatlama çok ilginç noktalara ulaşabilir. Merak içindeyiz.
full member
Analist - Trader - Yazar
6 dk sonra claim butonu aktifleşiyor. 24 saat sürecek bu süreç. Unutmayın claim edin. Yarın sabah 11 de sonuçlar ilan edilecek. Hayırlı olsun şimdiden herkese.
jr. member
Activity: 119
Merit: 2
5 bilet var 1 tanesine çıkarsa acayip iyi olur. Yarım biletlik bile çıksa razıyım Smiley
Son 2.5 günde bakiyeyi 2 katına çıkardım ama ortalama maalesef değişmedi artık bir dahaki çekilişe.
legendary
Be A Hope
10biletim var 1 bilete cıkacagını düşünüyorum olurda 2 bilete cıkarsa muthiş olur beklentim 6-10x arası

İnşallah 3 tanesine çıkar. 

56bnb ile giriyorum claime, ticket çıkacağını sanmıyorum o yüzden heyecan da yok.

İnşallah 1 tane kazanan bilet olur sizin için.
Herksten daha karlı olmuş olursunuz. Binlerce bnb tutana 2 tane çıksa seviniyor ama bnb düştüğü için kaybedebiliyor. İşte asıl mesele de bu sanırım. Elimizdeki bnb sayısı artıyor ama dolar miktarı artmıyor azalıyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
10biletim var 1 bilete cıkacagını düşünüyorum olurda 2 bilete cıkarsa muthiş olur beklentim 6-10x arası
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Bu gece 3'te Snapshoot süreci bitiyor. Yarın sabah itibari ile Claim süreci başlıyor 24 saat boyunca. Pazar günü de çekiliş var.

Heyecan var mı? Cheesy

Ben ve bir süredir görmediğim yakın arkadaşım dün gece rüyamızda bnb yi gördük 38 dolara çıkmış. Arkadaşın kripto ile alakasıda yok sadece daha önce anlatmıştım. Hayırlı olur inşallah Cheesy

Genelde rüyaların tersi olur ama ikinizinde aynı şeyi görmeniz enteresan olmuş Cheesy
56bnb ile giriyorum claime, ticket çıkacağını sanmıyorum o yüzden heyecan da yok.
full member
Analist - Trader - Yazar
Bu gece 3'te Snapshoot süreci bitiyor. Yarın sabah itibari ile Claim süreci başlıyor 24 saat boyunca. Pazar günü de çekiliş var.

Heyecan var mı? Cheesy

Ben ve bir süredir görmediğim yakın arkadaşım dün gece rüyamızda bnb yi gördük 38 dolara çıkmış. Arkadaşın kripto ile alakasıda yok sadece daha önce anlatmıştım. Hayırlı olur inşallah Cheesy
legendary
Be A Hope
gece 3'te snapshot alınıyor ve bu gece hariç 2 gece kalıyor değil mi?
bakiyeyi x2 yapıcam son anda para buldum aq

Snapshootlar sürekli alınıyor. Her saat rasgele bir dakikada. Daha sonra gün ortalaması 24 sanap üzerinden hesap ediliyor. Eski sistem değil yani. Kuralları ilk mesajdan dikkatli okuyun. Eskiden gece 3 te alınıyor diye gün içinde alıp satabiliyorduk. Artık eski sistem gibi değil. Bu arada bakiyeyi 2x yapıcam diye bnb fiyatından etkilenmeyin aman. Borç vs ise dikkatli olun. Bnb vaade isteyen bir coin.
Pages:
Jump to: