Pages:
Author

Topic: ⚡ Perlin (PERL) 🏃💨 / Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma - page 8. (Read 2427 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
İlginç bir airdrop olmuş. Türk gruplarında çok sayıda bir türlü bilet sahibi olamayan arkadaşlar vardı. Onlara en azından teselli ikramiyesi vermiş olmuşlar böylece. İyi olmuş. Satılacak toplam tokenin %5'i ini ayırmışlar zaten. Bu arada sanırım bugüne kadar satışı yapılan token başı fiyatı en yüksek proje bu olacak. Haliyle fiyat hareketliliği daha yüksek olacaktır.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
500 dolara çıkan kişisel yatırım tutarı balinaları cezbediyor bence. Bu yüzden bnb fiyatı çok güzel artıyor. Balina ne yapsın 30 dolarlık yatırımı. 500 dolar ile 2 bilet çıksa 7x yapsa 7 bin dolar diye hesaplıyordur ben gibi : )

Daha çok bnb si olan bunun kat kat fazlasını hesaplıyordur. Balinaların iştahı kabardı muhtemelen.

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Ben dahil çoğumuz dağıtıyordu hesaplara. Şimdi daha az hesaba dağıtacağız sadece Cheesy Milyon bnb tutan (kaç tane varsa) işi zor.

Bunun haricinde çok bir şey değişmiş sayılmaz gibi. Katılım oranı belki pek artmaz zaten katılacak olanlar katılıyor. Bir ihtimal katılım oranı düşme ihtimali bile var ama çok değil.

Her halükarda 500 dolara çıkan pers. cap yüzünden bilet çıkma oranı tam anlamıyla piyangoya dönüşmüş durumda.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Snapshoot sistemi değişti yanlız. Çarpma bölmeye bu indikatörü ekleyemedikçe hesap çok şaşabilir.

Bu indikatörü nasıl yansıtabiliriz hesaplarımıza @Ziya1453?
Görüşlerin nedir bu konuda? Değişen kurallar neleri etkiler?

aslen matamatiksel olarak kesin olarak yansıtamayız. ama mantıksal olarak trader ların bir kısmı eleneceği için mutlaka ikramiye çıkma yüzdesini artıracaktır.

ayrıca bir diğer etken daha var. bnb tutma limitleride değişti. win de hesap başı 250 bnb den sonrası işe yaramazken , bunda hesap başı 500 den sonrası işe yaramayacak. çoğu kişi bnb leri dağıtıyordu hesaplara ama dağıtmayanlarda mutlaka vardır.  buda ikramiye vurma ihtimalini düşürecek. fakat buda kesin olarak yüzdeye vuramayacağımız bir diğer etken.
legendary
Be A Hope
Snapshoot sistemi değişti yanlız. Çarpma bölmeye bu indikatörü ekleyemedikçe hesap çok şaşabilir.

Bu indikatörü nasıl yansıtabiliriz hesaplarımıza @Ziya1453?
Görüşlerin nedir bu konuda? Değişen kurallar neleri etkiler?
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Ayaküstü bir matematik yapalım.

Elrond 850k bilet vardı
5e böl 850k/5: 170k
Öncekinde katılım %70 arttı.
Bunda %20 anca artar diyelim.
170k*1.2: 204k bilet olur bunda yaklaşık.

13400 kazanan bilet olacak.
13400/204k: Yaklaşık %7 şans olmuş olur.

4 bilet ile girsem %30 etmiyor, tamamen piyango olacak anlaşılan, şöyle bi 10 biletle giremiyoruz ki garantiye alalım Smiley

Bu piyangoda tek rakam verilmez muhtemelen bir kaç tane çift rakam verilir. 134k yı geçerse tek rakam verilmez
legendary
Be A Hope
snap shotlar saatlik olacağı için bu gecemi başlayacak

Günde 24 tane rastgele saatlerde alınacakmış. Yani sürekli alınma ihtimali var. Yarın gece 3ten itibaren alınacak
member
Activity: 602
Merit: 11
Valla bilgisi olmayanlar icin hem guzel bir paylasim hemde bir hatirlatma niyetinde olmus, tesekkurler. Bakalim 25 ini iple cekecegim.
member
Activity: 683
Merit: 16
snap shotlar saatlik olacağı için bu gecemi başlayacak
member
Activity: 683
Merit: 16

Elrond 850k bilet vardı

4 bilet ile girsem %30 etmiyor, tamamen piyango olacak anlaşılan, şöyle bi 10 biletle giremiyoruz ki garantiye alalım Smiley

aynı katılım olursa 10 biletede garanti değil maalesef
legendary
Be A Hope

Doğru. Yarın bunun üzerinde biraz düşüneyim.
full member
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator

Elrond 850k bilet vardı

legendary
Be A Hope

Elrond 850k bilet vardı

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
bu projenin şu ana kadar yapılanlardan daha iyi kazanacağını düşünüyorum ama sadece hissiyat bu.
legendary
Be A Hope
Perlin tam olarak ne işe yarıyor, ne vaadediyor anlayan izah edebilir mi? Bir şeyleri hızlandırmaya çalışacak bir projeyiz diyor ama çok teknik terimler var anlayamadım. Kendi ağında mı yapacakmış bunu yoksa ETH yada BTC ağındaki işlemleri mi mesela hızlandıracak?

Nedir bunun olayı tam olarak? Sadece proje olarak aşırı hype yapabilecek bir şey mi?

İki başlığa da baktım bununla ilgilenen kimse çıkmamış Smiley Piyasa çok kötü Smiley Tabi eleştiremeyiz herkes kazancına bakacak doğal olarak. Ancak projeyi de incelemekten zarar gelmez sanırım.

Geçen sene ICO yapmıştı sanırım. Amaçları kullanılmayan, boşta duran milyonlarca bilgisayar, telefon, oyun konsolları, madencilik platformları vs cihazların bilgisayar gücünü kullanarak ucuz, hızlı, güvenli, merkezi olmayan, gizliliğe sahip bir bulut ağı kurmaktı. Herhangi bir yerdeki cihaz sahipleri, kullanılmayan bilgisayar güçlerini Perlin Ağı'ndaki bulut kullanıcılarına kiralayarak para kazanabilecekti. Güzel bir proje gerçekten. Şuan son durumları nedir bilemiyorum. Ancak iyi bir geliştirici ve danışman kadrosu bulunuyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Perlin tam olarak ne işe yarıyor, ne vaadediyor anlayan izah edebilir mi? Bir şeyleri hızlandırmaya çalışacak bir projeyiz diyor ama çok teknik terimler var anlayamadım. Kendi ağında mı yapacakmış bunu yoksa ETH yada BTC ağındaki işlemleri mi mesela hızlandıracak?

Nedir bunun olayı tam olarak? Sadece proje olarak aşırı hype yapabilecek bir şey mi?

İki başlığa da baktım bununla ilgilenen kimse çıkmamış Smiley Piyasa çok kötü Smiley Tabi eleştiremeyiz herkes kazancına bakacak doğal olarak. Ancak projeyi de incelemekten zarar gelmez sanırım.

Geçen sene ICO yapmıştı sanırım. Amaçları kullanılmayan, boşta duran milyonlarca bilgisayar, telefon, oyun konsolları, madencilik platformları vs cihazların bilgisayar gücünü kullanarak ucuz, hızlı, güvenli, merkezi olmayan, gizliliğe sahip bir bulut ağı kurmaktı. Herhangi bir yerdeki cihaz sahipleri, kullanılmayan bilgisayar güçlerini Perlin Ağı'ndaki bulut kullanıcılarına kiralayarak para kazanabilecekti. Güzel bir proje gerçekten. Şuan son durumları nedir bilemiyorum. Ancak iyi bir geliştirici ve danışman kadrosu bulunuyor.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Bir şey diyim mi, hiç girmeyin bu ieo'ya. 0,077 dolar ile fazla fiyatlanacağını sanmıyorum. İlk defa bu kadar pahalı ieo yaptıklarını görüyorum. Normalde suply'ye oranla, piyasa fiyatının on kat aşağısında ucuz koyarlardı. Bu defa da biz kazanalım demişler herhalde Cheesy

Girmeyin bu ieo'ya boşverin pis Tongue

Ana mesajı güncelledim bu arada. Bilginize...

Bu dahil hiçbirisine girmeyin. Tamamen kendi cukkalarini dolduruyor. Birazda bilet çıkanlar para kazanıyor. Onun dışında trade esnasında alanlarin elinde kalıyor. Ben hiç girmedim aklıma yatmıyor benim. Nasıl 2017 yılında ico kar bu işin içine ettiyse bu yillarda da ieo lar işin icine etti.
legendary
Be A Hope

full member
geriye dönük snap iş yalan oldu. cz trolledi bizi.
bide bnb dağıtmak için hintli den binance hesabı almıştım 0.3 ethere. hesap artık işe yaramıyor. hintliye yaradı  Grin

Hocam 6 hesaba böldüm bende. 1 haftadır bekliyordum. CZ boş yere oyaladı bizi de. Şuan iyi bir fiyatlama var. Daha sürer bu böyle

perlin sağlam proje hocam(tabiki sağlamla kastım hype acemilik günlerim dışında ömrümde bir kriptonun projesine yatırım yapmadım) , kripto işi süprize her zaman açık ama kısa vadede win den çok iyi iş yapar hemde bnb ye yarar yine kısa vadede.
Pages:
Jump to: