Pages:
Author

Topic: ⚡ Perlin (PERL) 🏃💨 / Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma - page 6. (Read 2427 times)

jr. member
Activity: 119
Merit: 2
gece 3'te snapshot alınıyor ve bu gece hariç 2 gece kalıyor değil mi?
bakiyeyi x2 yapıcam son anda para buldum aq
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Kaldı 2,5 gün. Heyecan dorukta. Ayın 24'ünde gece 3'te bitiyor snaplar bu ieo için. Ama bir sonraki ieo'nun snaplarını nerden itibaren alacaklar tam bir muamma. Bu konuda tahminler var mı?

Genelde (trx ieoları hariç) yapılan ieo'larda 3 gün sonra listelenme ve 1 haftada bir takım trade yarışmaları yapılıyor. Ondan en az 1-2 hafta sonra da yeni ieo açıklanıyor. Ama bu sefer o kadar vakitte yok.
Tahminin Perlin İeo'sundan hemen sonra snaplar alınmaya başlar. 3 ayda 5 tane ieo yapacağını söylemişti Binance. Ben elimdekileri sabit tuttuğum için bu konuda kafam rahat, ne zaman isterse başlasınlar Cheesy
İşin açıkçası ben iç içe geçecek bir snapshoot süreci bekliyorum, istiyorum. Yani perlin için tuttuğum bu süreç sonraki içinde geçerli olsa çok tatlı olurdu. Bu fiyat düşüşleri de insanın canını sıkıyor ama az bir sabırla istediğimiz seviyeye geleceğimize de eminim.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Kaldı 2,5 gün. Heyecan dorukta. Ayın 24'ünde gece 3'te bitiyor snaplar bu ieo için. Ama bir sonraki ieo'nun snaplarını nerden itibaren alacaklar tam bir muamma. Bu konuda tahminler var mı?

Genelde (trx ieoları hariç) yapılan ieo'larda 3 gün sonra listelenme ve 1 haftada bir takım trade yarışmaları yapılıyor. Ondan en az 1-2 hafta sonra da yeni ieo açıklanıyor. Ama bu sefer o kadar vakitte yok.
Tahminin Perlin İeo'sundan hemen sonra snaplar alınmaya başlar. 3 ayda 5 tane ieo yapacağını söylemişti Binance. Ben elimdekileri sabit tuttuğum için bu konuda kafam rahat, ne zaman isterse başlasınlar Cheesy
legendary
Be A Hope

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
5 bilet ve altına sahiplere cıkmayacagını düşünüyorum 10 bileti olanlarada belki %1ine max 2 bilet cıkacaktır. ama her bilet icin airdrop var dolayısıyla 5 biletiniz varsa teselli ikramiyesi fena bir rakama denk gelmez gelecek pump ile birlikte.

Hocam airdrop için bir hesap yapınca bilet başı 1-3 dolar gibi bir şey düşüyor. x5 olsa 5-15 dolar yapar.

Bilet kazanamayana birden çok amorti çıkma şansı var mı şuan net hatırlamıyorum. Ama 1 bilet bile kazandıysa diğer biletleriniz bu airdropa katılamıyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
5 bilet ve altına sahiplere cıkmayacagını düşünüyorum 10 bileti olanlarada belki %1ine max 2 bilet cıkacaktır. ama her bilet icin airdrop var dolayısıyla 5 biletiniz varsa teselli ikramiyesi fena bir rakama denk gelmez gelecek pump ile birlikte.
member
Activity: 462
Merit: 14
paylaşım güzel olmuş burada perlin ile ilgili olarak ismi güzel başta onu söylemek istiyorum bunun yanı sıra burada bilet sayısını çok az buluyorum 10 kişiden 1 ine ancak çıkacak gibi bakalım .
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Sadece onu tutuyorum DEX'te - dursun bakalim, onun da gelir haypi maypi elbet bir gün:)

Hocam bari yukarıdan da emri koyunda, malum parlayıp sönebiliyor.

mantikli aslinda; bir daha dex'e girdigimde bi bakayim, yukarilarda hava nasil... cok fazla ucunca da gelmiyor, orta yolu bulmak gerek:)
su snapler bitse artik ya, bayram bitti, tatil bitti... az heyecan lazim yine:)
full member
Analist - Trader - Yazar
Sadece onu tutuyorum DEX'te - dursun bakalim, onun da gelir haypi maypi elbet bir gün:)

Hocam bari yukarıdan da emri koyunda, malum parlayıp sönebiliyor.
hero member
BNB'nin IEO'larindan gelen herseyi verdim - arkama bile bakmam:) Cok sükür az cok kazandik, umarim kazanmaya da devam ediyoruz.

1-2 ay önce binance dex'ten LTO almistim, binance borsa'ya da girebilir düsüncesiyle. Sadece onu tutuyorum DEX'te - dursun bakalim, onun da gelir haypi maypi elbet bir gün:)
legendary
Be A Hope
Zaman su gibi akıp geçiyor. 5 snap kaldı. Baya hareketli bir dönem geçirsek de bnb açısından çok aşırı bir düşüş olmadı henüz. Zaten ortakama 25 30 dolar arasındaydı. 30 40 arası aşırı hype dönemi idi.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Bugün itibariyle bir haftalık hodl sürecime başlamış bulunmaktayım. Eğer ki arada yeni alım fırsatı kıstırmazsam bir hafta boyunca BNB hodl etmeye ve tek bileti kazanmak için beklemeye başlayacağım. Tek bilet ile girmek ne kadar doğru olacak bilmiyorum fakat olası küçük bir şans için beklemek uygun geliyor. Şunu da unutmamak gerekli ki eğer bu proje x4 yaparsa o tek bilet kazanması durumunda net 1.500$ kâr bırakacaktır. O yğzden olası bir coin alım fırsatı sağlamakdıkça bende hodl yapmayı ve IEO’ya katılmayı düşünüyorum. %7-%6.5 gibi bir şans bakalım bizi de vuracak mı? Smiley
full member
Analist - Trader - Yazar
Bir yorumda, projelerin topladığı bnb'ler, bnb için risk oluşturuyor denmişti. Bu yorumu pek doğru bulmuyorum aslında. Zaten toplanan bnb gözetim altında ve aslında pek fazla da sayılmaz zaten. Her projede 3m-6m dolar arasında fonlar toplanıyor.

Asıl düşünülmesi gereken, her projede 6m*5x: 30m'luk kar eden bnb topluluğu Cheesy
IEO tadını alan bir daha bırakamıyor zaten sürekli bnb hold ediyor. Yaptığı karı da bnb olarak tutuyor. Ben bile ieo'lar sonucunda baya bnb artırdım ve bozmuyorum. CZ reisin öncelikle bizi memnun tutması lazım.
jr. member
Activity: 104
I read its news, Haberlerini okudum, proje ağlarının özelleştirilmiş bir yönlendirilmiş asiklik grafik etrafında dönen bir konsensüs yöntemi kullanarak saniyede 31.000 işlem (TPS) büyük bir verimlilik elde edebileceğini iddia ediyor

https://btcmanager.com/binance-offers-protocol-economics-ieo-perkin-perl/?q=/binance-offers-protocol-economics-ieo-perkin-perl/&
full member
Activity: 630
Merit: 101
CZ bu işten güzel ekmek yiyor hem para topluyor hem piyasaya yeni giren projeyi fiyatlıyor çok mantıklı bir çark kurdu kendine göre başka bir aktör çıkmadıkça CZ bu işi büyütür.
full member
Analist - Trader - Yazar
BNB'yi margin hesabına çekersek kredi kullanmasak bile /3' mi bölünür snapshoot'umuz?

Yoksa mesela 30k dolar  kredi çektim onu mu üçe bölüyorlar. Net bilen var mı
full member
Analist - Trader - Yazar
herkesin kurban bayrami tekrar kutlu ve mübarek olsun. malum, bayram nedeniyle sehir disi, offline hayat.. pek takip edemedik.
hatiralarimizi bi tazeleyelim: bu snap ne zaman baslamis, ne zaman bitecekti?

var mi perlin ile alakali önemli bir gelisme? yoksa snapler devam ediyor, herkesi bilet cekilisini mi bekliyor daha? Smiley

Bayramınızı tebrik ederim.

Snap sürecindeyiz hocam aynı şekilde. Ayın 9'unda başlafı 15 gün sürecek. Beklentiler tartışılıyor şuan için.
hero member
herkesin kurban bayrami tekrar kutlu ve mübarek olsun. malum, bayram nedeniyle sehir disi, offline hayat.. pek takip edemedik.
hatiralarimizi bi tazeleyelim: bu snap ne zaman baslamis, ne zaman bitecekti?

var mi perlin ile alakali önemli bir gelisme? yoksa snapler devam ediyor, herkesi bilet cekilisini mi bekliyor daha? Smiley
legendary
Be A Hope
2-3 ieo'dan sonra bu launchpad olayı bitecek mi?
bunun sürekli bir durum olduğunu düşünüyordum.

Hayır bitmeyecek. En son canlı yayınında sorulan sorular üzerine 3 ayda 5 tane yapacağız diye cevap verdi CZ. Bu yüzden bu süre zarfında yapılan ikinci ieo bu. Sonrasında ekmek oldukça yapmaya devam eder.
jr. member
Activity: 119
2-3 ieo'dan sonra bu launchpad olayı bitecek mi?
bunun sürekli bir durum olduğunu düşünüyordum.
Pages:
Jump to: