Pages:
Author

Topic: فارسی (Persian) - page 12. (Read 492914 times)

newbie
Activity: 2
Merit: 0
May 28, 2019, 04:15:41 AM
سلام
وقت بخیر
خسته نباشین
یه مقداری بیت کوین خرید کردم
کیف پولم ارموری هستش
ولی بیت کوین خرید شده تو حسابم نشون داده نمیشه و اینکه تو آرموری نوشته آفلاین
کسی میتونه راهنماییم بکنه ؟
jr. member
Activity: 70
Merit: 3
May 24, 2019, 01:12:28 PM
سلام به همگی
newbie
Activity: 1
May 24, 2019, 11:16:26 AM
سلام همه
من حساب خود را در یک مبادله معامله به فروش می رسانم، از طریق گوگل ترجمه می کنم، علاقه مند می شود لطفا پیام خصوصی را به زبان انگلیسی بنویسید
newbie
May 10, 2019, 02:54:19 AM
من تازه شروع کردم برا بیت کویین
البته یه اموزش هم گذاشتم تو سایتم برای مبتدی ها که کامل توضیح دادم :
کسب درامد از بیت کویین
https://zoommusic.ir
newbie
Activity: 92
May 06, 2019, 10:17:52 PM
دوستان یه بابای کلاه برداری پیدا شده، یه بارم اکانت بیتکوین تالکش بن شده، برای  ترجمه‌ی یه بونتی ثبت‌نام کرده. اماچون طرف زده ساکن سوئده و پورتفولیو هم نداره قبولش نکردن و منو قبول کردن پ ایشون شدن تایید کننده‌ی ترجمه.
بنده هم کار ترجمه رو ثبت کردم و بعد از ۸ روز (یه روز قبل از مهلت ارسال) آقا پیداش شده و یواشکی به ادمین بونتی پیغام داده و ترجمه‌های منو اکثرا ادیت کرده. البته اکثرش چرت و پرت زده.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.50929953

لطفا دوستان این تاپیک رو بخونن و تایید کنند که این مترجم که نام کاربریش قضاوت هستش، کلا عمدا ترجمه‌هارو الکی زده تا پول بیشتر گیرش بیاد. یه بار بن شده ظاهرا دست از طمعکاری بر نمیداره .
newbie
Activity: 13
May 06, 2019, 03:11:23 AM
سلام.به یک ممبر با اعتبار بالا نیاز دارم برای یه مشکلی. ممنون میشم پیام خصوصی بدید یا ریپلای کنید

سلام مسئله تون رو همینجا بفرمایید
newbie
Activity: 11
May 05, 2019, 01:18:48 AM
سلام.به یک ممبر با اعتبار بالا نیاز دارم برای یه مشکلی. ممنون میشم پیام خصوصی بدید یا ریپلای کنید
newbie
April 29, 2019, 02:19:32 AM
چه جوری میتونم بیت کوین استخراج کنم

استخراج بیت کوین راه های مختلفی داره، راه های ساده و رایگان با استخراج کمتر (که عملا توصیه نمیشه و نمی صرفه) و راه های دیگه که با هزینه میتونید ماین کنید. لینک زیر کمکتون می کنه:

https://mihanblockchain.com/everything-about-mining-bitcoin/
newbie
Activity: 6
April 20, 2019, 12:00:49 AM
چه جوری میتونم بیت کوین استخراج کنم
newbie
April 18, 2019, 06:13:17 AM
salam azizan. 6 ta RX RADEon 480 chand dar miyad baa ham dige?
اگر درست تنظیمش کنی و آورکلاک کنی و مد بایوس بزنی و درایور بلاکچین
تقریبا ماهی 200 دلار میتونه برسونه
میشه نزدیکای 800هزار تومن در ماه
سلام من میخاستم دستگاه ماینر بخرم. به نظرتون چقدر هزینه باید کرد تا این برنامه نتیجه بده؟
Nopardaz
newbie
April 07, 2019, 07:59:43 AM
چند تا سوال ساده در مورد ارز مجازی

دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
وقتی بیت کوین و ارز مجازی خریده میشه چه چیزی وارد والت میشه؟ منظورم اینه که استانداردش چیه؟ مثلا نرم افزار والت یا سایت والت و یا سخت افزار والت چی دریافت میکنه , یه کد یا چیز دیگه؟ و اعتبارش کجاست؟
استانداردش برای من مفهموم نیست
سوال من اینه که در مفهوم والت, نوشته شده کلید خصوصی برای رمزنگاری مانند بیت کوین داخلش ذخیره می‌شه. حالا این کد چیه و کجا وارد میشه یعنی پذیرفته شده کجاست که اثبات وجود این مبلغ بیت کوین که وجود داره و معلوم بشه؟
newbie
Activity: 29
April 01, 2019, 03:17:14 AM
کانال خبری کریپتو  مخصوص ترید فاندامنتال

https://t.me/cryptofundanews
newbie
March 19, 2019, 08:08:09 PM
موافقید روزانه سیگنال های ترید بایننسرو بذارم؟ تیم 5 نفره از تریدر های خوب رو داریم و سیگنالامون همگی به نوبت پامپ میشن یا حداقل تارگت 1و 2 رو پاس میکنن
newbie
March 18, 2019, 07:54:03 AM

باسلام

این تاپیک را برای فارسی زبان ها راه اندازی می کنم
امیدوارم استقبال خوبی بشود و شاهد افزایش فعالیت فارسی زبان ها در بیت کوین تالک باشیم

سلام و خسته نباشید.
من چند تا دستگاه Whatsminer M3 VX2 دارم.
جدیدا دو تا از اونا بعد از چند ساعت کار خود کار از نت قطع میشود و در استخر به صورت خاموش نشون میده و وقتی در قسمت روت دستگاه وارد میشم وصل نشون میده و فرکانس کاریشون 672 نشون میده.
کمی که خاموش میکنم بعد روشن میکنم درست میشه ولی بعد مدتی همون مشکل پیش میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
newbie
Activity: 6
March 08, 2019, 04:35:30 AM
دوستان آیا کسی می دونه که در ایران با توجه به نرخ برق آیا استخراج بیت کوین به وسیله دستگاه ماینینگ مقرون بصرفه هست اگر جواب بله لطفا بهترین دستگاه رو هم برای استخراج بیت کوین معرفی بفرمایید ؟
با تشکر
باربری تهران | باربری فرمانیه
با سلام
بله در شرایطی خاص
شما می توانید سود اور باشد می تونید با من مکاتبه کنید
09198238007
لطفا فقط پیام دهید
newbie
March 05, 2019, 03:21:18 AM
دوستان آیا کسی می دونه که در ایران با توجه به نرخ برق آیا استخراج بیت کوین به وسیله دستگاه ماینینگ مقرون بصرفه هست اگر جواب بله لطفا بهترین دستگاه رو هم برای استخراج بیت کوین معرفی بفرمایید ؟
با تشکر

این دو تا لینک میتونه کمکتون کنه:

استخراج بیت کوین - بخش اول

استخراج بیت کوین - قسمت دوم
newbie
March 03, 2019, 05:52:34 PM
با تشکر
newbie
Activity: 2
March 01, 2019, 12:46:07 PM
مگه سایت بلوک چین ادعا نمیکنه که نقل و انتقال بیت کوین بین دو حساب مجانیه ولی چطوریه که وقتی من از یک حساب به حساب دیگه بیت کوین واریز می کنم از من مبلغی کسر میکنه؟ Angry
آیا این مشکل راه حلی داره؟
با سپاس
ba estefade az freewallet mishe bein 2ta hesab free wallet bedoone hazine har arzi ro enteghal dad
newbie
February 18, 2019, 02:47:05 AM
بورس نزدک در تاریخ ۱۱ فوریه با همکاری استارت آپ نیوزیلندی بلاک چین با نام بریو نیو کوین (BNC)، طرحی را معرفی کرد که به موجب آن، شاخص های بیت کوین و اتریوم به عنوان بخشی از سرویس شاخص جهانی این استارت آپ یا GIDS خواهد بود. این اقدام مثالی دیگر از حضور مستمر و رو به رشد این شرکت در فضای نوظهور ارز دیجیتال است.

نرخ های مرجع دلاری همزمان برای بیت کوین و اتریوم
نزدک، غول اپراتور بازار بورس و اوراق بهادار آمریکا این خبر را در تاریخ ۱۱ فوریه در وبسایت خود اعلام کرد. طبق این بیانیه، نزدک شاخص های بیت کوین و اتر ایجاد شده توسط BNC را به برنامه GIDS وارپ خواهد کرد.
با تحلیل شاخص نقدینگی بیت کوین یا BLX و شاخص نقدینگی اتریوم یا ELX، نزدک درصدد ارائه نرخ های مرجع دلاری همزمان برای این دو ارز دیجیتال و بر اساس قیمت های فعلی آن ها در بازار نقدینگی می‌باشد. خلاصه این بیانیه به شرح زیر است:
هر دو شاخص ها با استفاده از روشی محاسبه شده اند که به طور مستقل بر حسب اصول کلید IOSCO حسابرسی شده اند. BLX یکی از پر ارجاع ترین شاخص های بیت کوین در میان معامله کنندگان کریپتو می‌باشد و در سال ۲۰۱۰ محاسبه شده است. ELX نیز شرایط مشابهی دارد و در سال ۲۰۱۴ محاسبه شده است.
طبق این بیانیه، اعضای پلتفرم GIDS این شرکت، نرخ های مرجع دلاری همزمان برای بیت کوین و اتریوم را از ۲۵ فوریه ۲۰۱۹ یا همان 6 اسفند دریافت خواهند کرد. نزدک آخرین نهادی است که خدمات شاخصی برای ارزهای دیجیتال عرضه خواهد کرد. قبل از نزدک، بیت وایز و CME و سایر شرکت ها این سرویس را ارائه داده اند.
قیمت های همزمان ارزهای دیجیتال که منبع آن ها بازارهای سیال می‌باشند، می‌توانند منجر به تاسیس و ایجاد بنچمارک جهانی قیمت برای ارزهای دیجیتال شوند. چنین برنامه ای اشتیاق و تقاضا برای بیت کوین، اتر و به طور کل کریپتوها را در بین سرمایه گذاران افزایش می‌دهد.

گسترش جایگاه نزدک
نزدک بار دیگر حضور و جایگاه خود در اکوسیستم ارزهای دیجیتال را با معرفی سرویس شاخصی ارز دیجیتال گسترش می‌دهد. همانند اقدامات پیشین نزدک، عرضه سرویس شاخصی برای بیت کوین و اتر گویای تلاش های این شرکت برای معرفی طرح های سازمانی خود به حوزه مبادلات دارایی های دیجیتال می‌باشد.
پیش از این، نزدک فناوری نظارت بر بازار خود را برای مدیریت پلتفرم های معاملاتی بیت کوین ارائه داده بود. در ماه نوامبر ۲۰۱۸، این شرکت اعلام کرد که اقدامات آنها ممکن است در مقابل معاملات پولشویی و سایر دستکاری های بازار قرار گیرد.
نزدک گفت از فرآیند ارزیابی دقیقی در پلتفرم هایی استفاده خواهد کرد که از این فناوری بهره می‌برند. اخیرا نزدک اعلام‌ کرد که هفت پلتفرم از ابزارهای این شرکت استفاده می‌کنند و توانسته است فرآیند ارزیابی را به طور موفقیت آمیز در خصوص این هفت پلتفرم اعمال کند.
نزدک فارغ از نظارت بر بازار، درصدد این است که پلتفرم معاملاتی قراردادهای آتی بیت کوین در سال ۲۰۱۹ عرضه کند. در دسامبر ۲۰۱۸، این شرکت همراه با شرکت سرمایه گذاری فیدلیتی، طرح جذب سرمایه ای برای پلتفرم صرافی ارز دیجیتال ترتیب داد.

منبع:‌MihanBlockchain.com
newbie
February 13, 2019, 06:24:21 AM
با توجه به صعود درخشان بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۱۷، جای تعجب نیست که مردم از سراسر جهان گرفتار حرص و طمع شده باشند. به شیوه ای انکار ناپذیر سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال می تواند کسب و کاری با ریسک بالا و با سود بالا نیز باشد اما افراد زیادی در تاریخ کریپتو نشان داده اند که با مقداری شانس و تفکری نوآورانه، نتیجه این سرمایه گذاری باور نکردنی خواهد بود. افرادی هستند که تصمیم خود را گرفته اند و بر اکثر موانع ذهنی موجود فایق آمده اند و تعدادی بیت کوین یا حداقل کسری از بیت کوین و یا هر رمز ارز دیگری که به نظرشان با ارزش می رسد، خریداری کرده اند. در این راهنما تعدادی از بهترین اقداماتی که به منظور اطمینان از امنیت ارزهای دیجیتال بعد از سرمایه گذاری اولیه باید انجام گیرد، مورد بحث قرار می گیرد.

سرمایه گذاری خود را تا آنجا که امکان دارد به صورت یک راز نگه دارید
یکی از بدترین کار هایی که بعد خرید رمز ارز می توان انجام داد، صحبت کردن در مورد این سرمایه گذاری با افراد دیگر است. دلیل اصلی اینکه باید از چنین کاری خودداری کرد این است که بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال توسط حکومت و شخص ثالث دیگری کنترل نمی شوند و این بدین معنی است که کنترل کامل وجوه شما در دستان خودتان می باشد و بنابراین شما در زمینه امنیت آنها 100 درصد مسئول هستید.

ما نمی گوییم که آن را از افراد محبوب و یا دوستان نزدیک خود که راز دار هستند، مخفی کنید بلکه ما منظورمان این است که هرگز در اینترنت به افراد نگویید که ما بیت کوین داریم و هرگز در میان عموم از بیت کوین و رمز ارز خود سخن نگویید. هرگز به افراد دیگر نگویید که شما چند بیت کوین و یا رمز ارز دیگر دارید. چه باور کنید یا نه اما موارد زیادی بوده که افراد گرفتار باج گیری و تقلب از جانب هکر ها و مجرمانی شده اند که دریافته اند که فرد قربانی دارای بیت کوین یا رمز ارزی دیگر است. (معمولا از جانب دوستان نزدیک)

به کسی نگویید که عبارت بازیابی شما در کجاست
این اقدام هم تا حدودی در ارتباط با اقدام ذکر شده قبلی می باشد و همچنین توصیه ای برای اطمینان از سلامت بیت کوین و ارزهای دیجیتالی شماست. عبارات بازیابی رشته کلماتی از 12 تا 24 کلمه می باشند که برای راه اندازی و بازیابی کیف پول فرد مورد استفاده قرار می گیرند. به خاطر داشته باشید که هر کسی که عبارت بازیابی شما را بداند در واقع به وجوه شما دسترسی دارد. اقدام خوبی در این زمینه این است که حتی اگر می خواهید این عبارات را پیش افراد دیگری هم نگه دارید، نصف آن را به یک دوست نزدیک و نصف دیگر آن را به دوست مورد اعتماد دیگری بسپارید زیرا همیشه ممکن است که چیز های بد اتفاق بیافتد و همه ما روزی می میریم. بنابراین اگر می خواهید مطمئن شوید که بعد از روی دادن یک حادثه ناگوار بیت کوین های شما تلف نمی شوند، می توانید آن را در وصیت نامه خود قرار دهید تا عزیزان شما بتوانند بعد از شما از ارزهای دیجیتالیتان استفاده کنند.

هرگز ارزهای دیجیتالی خود را در صرافی ها نگه ندارید
این احتمالا یکی از بزرگترین اشتباه هایی است که اکثر تازه وارد ها در فضای کریپتو انجام می دهند و آنها کوین ها و توکن هایی را که به تازگی بدست آورده اند در والت های صرافی نگه می دارند. قطعا والت های صرافی ها رایگان و راحت هستند و در نگاه اول این کار بسیار منطقی به نظر می رسد اما این والت ها اصلا توصیه نمی شوند و به دلایلی بسیار خطرناک می باشند.

در ابتدا باید گفت که اکثر صرافی های رمز ارز هنوز قانون گذاری نشده اند. (در حالی که زیر بنای ارزهای دیجیتال، ترویج تمرکز زدایی است) در حال حاضر، جهان ارزهای دیجیتال آشفته بازار روزگار نوین است و این بدین معنی است که هیچ کس نمی تواند تماما سلامت وجوه شما را تضمین کند. هیچ هیات قانون گذاری وجود ندارد که صرافی ها را ملزم به بازگرداندن ضرر و زیان کند. درک این نکته مهم است که بدانیم اگرچه می توان کوین ها و ارزهای دیجیتال را در کیف پول های صرافی نگه داشت اما در حقیقت کنترل آن کیف پول ها در اختیار خودمان نیست. این بدین معنی است که اگر یک صرافی با مداخله حکومتی بسته شود، شما همه وجوه خود را از دست خواهید داد. این موضوع در قضیه هک ها و حمله ها نیز صادق است که در چند سال اخیر شاهد موارد متعددی بوده ایم.

بنابراین ما توصیه می کنیم که ارزهای دیجیتال را هر چه سریعتر به کیف پول خود انتقال دهید. غایت نهایی این است که کنترل کامل کلید های خصوصی خود را داشته باشید. در واقع همه کیف پول ها باید درجه امنیت بالا تری از صرافی ها را فراهم آورند. اگر شما مقادیر زیادی رمز ارز ندارید، می توانید برای راحتی آنها را بر روی کیف پول موبایل یا دسکتاپ نگه دارید. در ضمن اگر می خواهید مطمئن شوید که دارایی های شما واقعا امن هستند، پس یک کیف پول سخت افزاری احتمالا بهترین گزینه می باشد. در حال حاضر گزینه های سخت افزاری بسیار خوبی در بازار در دسترس هستند که از این جمله می توان به کیپ کی (Ledger nano S، Trezor، (KeepKey و حتی CoolWallet S اشاره کرد.

تسلیم ترس و شک نشوید
گریزی از این مطلب نیست که جهان کریپتو سرشار از ترس، شک و تردید است. بدیهی است که ترید و سرمایه گذاری در فضای کریپتو کار افراد بی دل و جرات نیست. این ترس و تردید اغلب در ارتباط با قرار گرفتن در معرض رسانه های اجتماعی است و بسیاری از مواقع نیز کم و بیش مربوط به خبر های جعلی می باشد. اشتباهی که اکثر تریدر های کم تجربه می کنند این است که وقتی کوینی را می خرند، فکر می کنند که سریع ثروتمند می شوند. آنها سریعا کوینی را می خرند زیرا فکر می کنند فرصتی برای سریع پول در آوردن است و طرح و برنامه ای برای این کار ندارند و یا حداقل چنین موقعیتی را یک فرصت سرمایه گذاری بلند مدت در نظر نمی گیرند.

اگرچه بازار رمز ارز برای نوسانات حیرت انگیزش معروف است و قطعا قیمت ها می توانند در یک روز طوری حرکت کنند که افراد سود داشته باشند اما در مواجه با ارزهای دیجیتال قانون اصلی نترسیدن و نگه داشتن است. اگر شما تریدر با تجربه ای هستید، روی این سخن با شما نیست اما در نظر داشته باشید که رصد کردن مداوم قیمت ممکن است نهایتا منجر به تصمیمات بدی شود. این کار ممکن است باعث ایجاد نگرانی و ناراحتی شود و باعث شود که شما نهایتا همه ارزهای دیجیتالیتان را بفروشید که توصیه نمی شود.

کلام آخر
در پایان به این نکته توجه داشته باشید که همه اشتباه می کنند و اشتباه جز ماهیت بشر است اما درک فضای کریپتو و داشتن درک خوبی از ذهن خود می تواند احتمال اشتباه را تا حد زیادی پایین بیاورد. ممکن است برخی از این توصیه ها بسیار مشهود و واضح باشد اما دانستن آنها به شما کمک می کند که نهایت استفاده را از سرمایه گذاری خود ببرید و از مشکلاتی احتمالی که ممکن است ایجاد شوند، دور بمانید. در نهایت این نکته را به یاد داشته باشید که تماما بر اساس ترس به ترید یا فروش تمامی ارزهای دیجیتالی خود نپردازید. چنین اقداماتی باید بر اساس پیش بینی ها و استراتژی های خوب اقتصادی انجام گیرند نه بر اساس ترس و تردید.

منبع: www.MihanBlockChain.com
Pages:
Jump to: