Pages:
Author

Topic: فارسی (Persian) - page 12. (Read 505953 times)

newbie
Activity: 13
Merit: 0
May 29, 2019, 03:08:53 AM
سلام
وقت بخیر
خسته نباشین
یه مقداری بیت کوین خرید کردم
کیف پولم ارموری هستش
ولی بیت کوین خرید شده تو حسابم نشون داده نمیشه و اینکه تو آرموری نوشته آفلاین
کسی میتونه راهنماییم بکنه ؟

سلام
جواب سوالتون رو توی سایت میهن بلاکچین میتونید پیدا کنید

www.mihanblockchain.com
newbie
Activity: 2
May 28, 2019, 04:15:41 AM
سلام
وقت بخیر
خسته نباشین
یه مقداری بیت کوین خرید کردم
کیف پولم ارموری هستش
ولی بیت کوین خرید شده تو حسابم نشون داده نمیشه و اینکه تو آرموری نوشته آفلاین
کسی میتونه راهنماییم بکنه ؟
jr. member
Activity: 70
Merit: 3
May 24, 2019, 01:12:28 PM
سلام به همگی
newbie
Activity: 1
May 24, 2019, 11:16:26 AM
سلام همه
من حساب خود را در یک مبادله معامله به فروش می رسانم، از طریق گوگل ترجمه می کنم، علاقه مند می شود لطفا پیام خصوصی را به زبان انگلیسی بنویسید
newbie
May 10, 2019, 02:54:19 AM
من تازه شروع کردم برا بیت کویین
البته یه اموزش هم گذاشتم تو سایتم برای مبتدی ها که کامل توضیح دادم :
کسب درامد از بیت کویین
https://zoommusic.ir
newbie
Activity: 92
May 06, 2019, 10:17:52 PM
دوستان یه بابای کلاه برداری پیدا شده، یه بارم اکانت بیتکوین تالکش بن شده، برای  ترجمه‌ی یه بونتی ثبت‌نام کرده. اماچون طرف زده ساکن سوئده و پورتفولیو هم نداره قبولش نکردن و منو قبول کردن پ ایشون شدن تایید کننده‌ی ترجمه.
بنده هم کار ترجمه رو ثبت کردم و بعد از ۸ روز (یه روز قبل از مهلت ارسال) آقا پیداش شده و یواشکی به ادمین بونتی پیغام داده و ترجمه‌های منو اکثرا ادیت کرده. البته اکثرش چرت و پرت زده.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.50929953

لطفا دوستان این تاپیک رو بخونن و تایید کنند که این مترجم که نام کاربریش قضاوت هستش، کلا عمدا ترجمه‌هارو الکی زده تا پول بیشتر گیرش بیاد. یه بار بن شده ظاهرا دست از طمعکاری بر نمیداره .
newbie
May 06, 2019, 03:11:23 AM
سلام.به یک ممبر با اعتبار بالا نیاز دارم برای یه مشکلی. ممنون میشم پیام خصوصی بدید یا ریپلای کنید

سلام مسئله تون رو همینجا بفرمایید
newbie
Activity: 11
May 05, 2019, 01:18:48 AM
سلام.به یک ممبر با اعتبار بالا نیاز دارم برای یه مشکلی. ممنون میشم پیام خصوصی بدید یا ریپلای کنید
newbie
April 29, 2019, 02:19:32 AM
چه جوری میتونم بیت کوین استخراج کنم

استخراج بیت کوین راه های مختلفی داره، راه های ساده و رایگان با استخراج کمتر (که عملا توصیه نمیشه و نمی صرفه) و راه های دیگه که با هزینه میتونید ماین کنید. لینک زیر کمکتون می کنه:

https://mihanblockchain.com/everything-about-mining-bitcoin/
newbie
Activity: 6
April 20, 2019, 12:00:49 AM
چه جوری میتونم بیت کوین استخراج کنم
newbie
April 18, 2019, 06:13:17 AM
salam azizan. 6 ta RX RADEon 480 chand dar miyad baa ham dige?
اگر درست تنظیمش کنی و آورکلاک کنی و مد بایوس بزنی و درایور بلاکچین
تقریبا ماهی 200 دلار میتونه برسونه
میشه نزدیکای 800هزار تومن در ماه
سلام من میخاستم دستگاه ماینر بخرم. به نظرتون چقدر هزینه باید کرد تا این برنامه نتیجه بده؟
Nopardaz
newbie
April 07, 2019, 07:59:43 AM
چند تا سوال ساده در مورد ارز مجازی

دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
وقتی بیت کوین و ارز مجازی خریده میشه چه چیزی وارد والت میشه؟ منظورم اینه که استانداردش چیه؟ مثلا نرم افزار والت یا سایت والت و یا سخت افزار والت چی دریافت میکنه , یه کد یا چیز دیگه؟ و اعتبارش کجاست؟
استانداردش برای من مفهموم نیست
سوال من اینه که در مفهوم والت, نوشته شده کلید خصوصی برای رمزنگاری مانند بیت کوین داخلش ذخیره می‌شه. حالا این کد چیه و کجا وارد میشه یعنی پذیرفته شده کجاست که اثبات وجود این مبلغ بیت کوین که وجود داره و معلوم بشه؟
newbie
Activity: 29
April 01, 2019, 03:17:14 AM
کانال خبری کریپتو  مخصوص ترید فاندامنتال

https://t.me/cryptofundanews
newbie
March 19, 2019, 08:08:09 PM
موافقید روزانه سیگنال های ترید بایننسرو بذارم؟ تیم 5 نفره از تریدر های خوب رو داریم و سیگنالامون همگی به نوبت پامپ میشن یا حداقل تارگت 1و 2 رو پاس میکنن
newbie
March 18, 2019, 07:54:03 AM

باسلام

این تاپیک را برای فارسی زبان ها راه اندازی می کنم
امیدوارم استقبال خوبی بشود و شاهد افزایش فعالیت فارسی زبان ها در بیت کوین تالک باشیم

سلام و خسته نباشید.
من چند تا دستگاه Whatsminer M3 VX2 دارم.
جدیدا دو تا از اونا بعد از چند ساعت کار خود کار از نت قطع میشود و در استخر به صورت خاموش نشون میده و وقتی در قسمت روت دستگاه وارد میشم وصل نشون میده و فرکانس کاریشون 672 نشون میده.
کمی که خاموش میکنم بعد روشن میکنم درست میشه ولی بعد مدتی همون مشکل پیش میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
newbie
Activity: 6
March 08, 2019, 04:35:30 AM
دوستان آیا کسی می دونه که در ایران با توجه به نرخ برق آیا استخراج بیت کوین به وسیله دستگاه ماینینگ مقرون بصرفه هست اگر جواب بله لطفا بهترین دستگاه رو هم برای استخراج بیت کوین معرفی بفرمایید ؟
با تشکر
باربری تهران | باربری فرمانیه
با سلام
بله در شرایطی خاص
شما می توانید سود اور باشد می تونید با من مکاتبه کنید
09198238007
لطفا فقط پیام دهید
newbie
March 05, 2019, 03:21:18 AM
دوستان آیا کسی می دونه که در ایران با توجه به نرخ برق آیا استخراج بیت کوین به وسیله دستگاه ماینینگ مقرون بصرفه هست اگر جواب بله لطفا بهترین دستگاه رو هم برای استخراج بیت کوین معرفی بفرمایید ؟
با تشکر

این دو تا لینک میتونه کمکتون کنه:

استخراج بیت کوین - بخش اول

استخراج بیت کوین - قسمت دوم
newbie
March 03, 2019, 05:52:34 PM
با تشکر
newbie
Activity: 2
March 01, 2019, 12:46:07 PM
مگه سایت بلوک چین ادعا نمیکنه که نقل و انتقال بیت کوین بین دو حساب مجانیه ولی چطوریه که وقتی من از یک حساب به حساب دیگه بیت کوین واریز می کنم از من مبلغی کسر میکنه؟ Angry
آیا این مشکل راه حلی داره؟
با سپاس
ba estefade az freewallet mishe bein 2ta hesab free wallet bedoone hazine har arzi ro enteghal dad
newbie
February 18, 2019, 02:47:05 AM
بورس نزدک در تاریخ ۱۱ فوریه با همکاری استارت آپ نیوزیلندی بلاک چین با نام بریو نیو کوین (BNC)، طرحی را معرفی کرد که به موجب آن، شاخص های بیت کوین و اتریوم به عنوان بخشی از سرویس شاخص جهانی این استارت آپ یا GIDS خواهد بود. این اقدام مثالی دیگر از حضور مستمر و رو به رشد این شرکت در فضای نوظهور ارز دیجیتال است.

نرخ های مرجع دلاری همزمان برای بیت کوین و اتریوم
نزدک، غول اپراتور بازار بورس و اوراق بهادار آمریکا این خبر را در تاریخ ۱۱ فوریه در وبسایت خود اعلام کرد. طبق این بیانیه، نزدک شاخص های بیت کوین و اتر ایجاد شده توسط BNC را به برنامه GIDS وارپ خواهد کرد.
با تحلیل شاخص نقدینگی بیت کوین یا BLX و شاخص نقدینگی اتریوم یا ELX، نزدک درصدد ارائه نرخ های مرجع دلاری همزمان برای این دو ارز دیجیتال و بر اساس قیمت های فعلی آن ها در بازار نقدینگی می‌باشد. خلاصه این بیانیه به شرح زیر است:
هر دو شاخص ها با استفاده از روشی محاسبه شده اند که به طور مستقل بر حسب اصول کلید IOSCO حسابرسی شده اند. BLX یکی از پر ارجاع ترین شاخص های بیت کوین در میان معامله کنندگان کریپتو می‌باشد و در سال ۲۰۱۰ محاسبه شده است. ELX نیز شرایط مشابهی دارد و در سال ۲۰۱۴ محاسبه شده است.
طبق این بیانیه، اعضای پلتفرم GIDS این شرکت، نرخ های مرجع دلاری همزمان برای بیت کوین و اتریوم را از ۲۵ فوریه ۲۰۱۹ یا همان 6 اسفند دریافت خواهند کرد. نزدک آخرین نهادی است که خدمات شاخصی برای ارزهای دیجیتال عرضه خواهد کرد. قبل از نزدک، بیت وایز و CME و سایر شرکت ها این سرویس را ارائه داده اند.
قیمت های همزمان ارزهای دیجیتال که منبع آن ها بازارهای سیال می‌باشند، می‌توانند منجر به تاسیس و ایجاد بنچمارک جهانی قیمت برای ارزهای دیجیتال شوند. چنین برنامه ای اشتیاق و تقاضا برای بیت کوین، اتر و به طور کل کریپتوها را در بین سرمایه گذاران افزایش می‌دهد.

گسترش جایگاه نزدک
نزدک بار دیگر حضور و جایگاه خود در اکوسیستم ارزهای دیجیتال را با معرفی سرویس شاخصی ارز دیجیتال گسترش می‌دهد. همانند اقدامات پیشین نزدک، عرضه سرویس شاخصی برای بیت کوین و اتر گویای تلاش های این شرکت برای معرفی طرح های سازمانی خود به حوزه مبادلات دارایی های دیجیتال می‌باشد.
پیش از این، نزدک فناوری نظارت بر بازار خود را برای مدیریت پلتفرم های معاملاتی بیت کوین ارائه داده بود. در ماه نوامبر ۲۰۱۸، این شرکت اعلام کرد که اقدامات آنها ممکن است در مقابل معاملات پولشویی و سایر دستکاری های بازار قرار گیرد.
نزدک گفت از فرآیند ارزیابی دقیقی در پلتفرم هایی استفاده خواهد کرد که از این فناوری بهره می‌برند. اخیرا نزدک اعلام‌ کرد که هفت پلتفرم از ابزارهای این شرکت استفاده می‌کنند و توانسته است فرآیند ارزیابی را به طور موفقیت آمیز در خصوص این هفت پلتفرم اعمال کند.
نزدک فارغ از نظارت بر بازار، درصدد این است که پلتفرم معاملاتی قراردادهای آتی بیت کوین در سال ۲۰۱۹ عرضه کند. در دسامبر ۲۰۱۸، این شرکت همراه با شرکت سرمایه گذاری فیدلیتی، طرح جذب سرمایه ای برای پلتفرم صرافی ارز دیجیتال ترتیب داد.

منبع:‌MihanBlockchain.com
Pages:
Jump to: