Pages:
Author

Topic: Pokémon Go - page 2. (Read 15124 times)

legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
August 15, 2016, 06:36:22 AM
Birde aslında oyunu hilesiz oynayanlar bosa oynuyor. Bir pokemonu sırf cp si yüksek diye evolve yapıyorlar. Halbuki tüm pokemonlarda Atack Defans Ve Stamina özellikleri var . Bunu oyunda görmek mümkün degil bot bunu gorup belli bir %de ile gosteriyor %100 yada 98 pokemonları gelistirmek gerekiyor ama normal bir oyuncu bunun farkında bile değil.
Gercekten oyun sadece insanlar pokemon sevdalısı oldugu için tuttu gym lerde de aman aman bir amac yok Oyunda pokemon toplamaktan baska amac yok nasıl geliştirirler bilemiyorum.

Asıl hileli oynayanlar boşa oynuyor. Sokağa çıkıp gezmeyeceksen evde bilgisayar başında oynamanın ne anlamı var ki?
Oyunu bir haftadır açmıyorum bile, her yerde hileciler cirit atıyor büyük yerlerde, çok fazla sorun var. GYM'i indirseniz bile ele geçirmeden birisi snipelıyor mutlaka genelde
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
August 15, 2016, 04:47:53 AM
Birde aslında oyunu hilesiz oynayanlar bosa oynuyor. Bir pokemonu sırf cp si yüksek diye evolve yapıyorlar. Halbuki tüm pokemonlarda Atack Defans Ve Stamina özellikleri var . Bunu oyunda görmek mümkün degil bot bunu gorup belli bir %de ile gosteriyor %100 yada 98 pokemonları gelistirmek gerekiyor ama normal bir oyuncu bunun farkında bile değil.
Gercekten oyun sadece insanlar pokemon sevdalısı oldugu için tuttu gym lerde de aman aman bir amac yok Oyunda pokemon toplamaktan baska amac yok nasıl geliştirirler bilemiyorum.

Asıl hileli oynayanlar boşa oynuyor. Sokağa çıkıp gezmeyeceksen evde bilgisayar başında oynamanın ne anlamı var ki?
hero member
Activity: 756
Merit: 505
August 09, 2016, 02:49:11 AM
full member
Activity: 238
Merit: 100
August 07, 2016, 11:32:42 AM
Yeterince detaylandıramadan sürmüşler piyasaya anlaşılan. Ya da olduğu kadarı ile parayı vururuz diye düşünmüşler  Grin
legendary
August 07, 2016, 04:42:01 AM
İçerik çok Az hileyi hurdayı geç içerisinde stratejik birşey yok gym gezmek nereye kadar. Kendi gym açma olsa millet senden rozet toplasa daha zevkli olur  atıyorum 15 level i geçen gym açsın rozet tasarlasın kazananlar alsın kalitesi yazsın orayı kazanan kaybeden yüzdesine göre. Böyle şeyler lazım. Botsuz 18 yaptım kasmak sıkıntı burada gym ler uzakta. İki Kilo metre gitmen lazım en yakın için onu da yık ele geçir bir sonrakine giderken geri alıyorlar o yüzden uğraşmak gereksiz. Gym level yükseltmek Yapmak bir saat yıkmak on beş dakika böyle saçma şeyler var. Millet sıkılmış durum da

Kendi gym açma olsa belli bir rozet sayısına kalitesine göre filan hatta senelik turnuvalar yapılır onlara katılır insanlar böyle şeyler lazım
Kesinlikle, yanlış hatırlamıyorsam reklamda trading, pvp sistemi, tracking sistemi gösterilmişti ve şu an hiçbiri yok. Gym'de coin kazanmak için 20 saat gibi bir süre tutmanız gerekiyor, birçok yerde bir saat tutmak bile büyük bir başarı, zaten indirdiğinizde bir gymi siz alamadan başkası alıyor direk.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
August 07, 2016, 02:45:55 AM
İçerik çok Az hileyi hurdayı geç içerisinde stratejik birşey yok gym gezmek nereye kadar. Kendi gym açma olsa millet senden rozet toplasa daha zevkli olur  atıyorum 15 level i geçen gym açsın rozet tasarlasın kazananlar alsın kalitesi yazsın orayı kazanan kaybeden yüzdesine göre. Böyle şeyler lazım. Botsuz 18 yaptım kasmak sıkıntı burada gym ler uzakta. İki Kilo metre gitmen lazım en yakın için onu da yık ele geçir bir sonrakine giderken geri alıyorlar o yüzden uğraşmak gereksiz. Gym level yükseltmek Yapmak bir saat yıkmak on beş dakika böyle saçma şeyler var. Millet sıkılmış durum da

Kendi gym açma olsa belli bir rozet sayısına kalitesine göre filan hatta senelik turnuvalar yapılır onlara katılır insanlar böyle şeyler lazım
full member
Activity: 238
Merit: 100
August 06, 2016, 02:20:12 PM
O kadar hile hurdaya rağmen oynuyor musunuz hala arkadaşlar?
legendary
August 06, 2016, 01:24:59 PM
2 hafta sabah ve aksam vakit ayırdıkca km lerce yürüyüp 21 lvl oldum. Botu cıkınca denedim baska hesapla bir gunde 21 oldu 4 günde 30 oldu . Gercekten ayaklarımın sızısına acıdım.
şuan bota önlem aldılar son update ile ama yakın zamanda bot cıkar tekrar onune gecmeleri zor bir hayli. kücük büyük her insan oynuyor yeni ve büyük bir pazar oldu. Powerbank piyasasını canlandırdı oyun
Bakalım daha neler göreceğiz
Bence oyun tüm ülkelere çıktıktan sonra cezalandırmalara gelecektir sıra, Ingress'te ceza sistemi katıydı, zararsız üçüncü parti eklentiler bile banlanmanızı sağlayabiliyordu.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
August 06, 2016, 11:50:50 AM
2 hafta sabah ve aksam vakit ayırdıkca km lerce yürüyüp 21 lvl oldum. Botu cıkınca denedim baska hesapla bir gunde 21 oldu 4 günde 30 oldu . Gercekten ayaklarımın sızısına acıdım.
şuan bota önlem aldılar son update ile ama yakın zamanda bot cıkar tekrar onune gecmeleri zor bir hayli. kücük büyük her insan oynuyor yeni ve büyük bir pazar oldu. Powerbank piyasasını canlandırdı oyun

Birde botla 30'a kadar kasıp bunu satışa çıkartanlar var arkadaş onlara nedemeli adamlar hiç yorulmadan 21 -30 oluyorlar.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
August 06, 2016, 06:21:17 AM
legendary
August 05, 2016, 06:01:22 PM
Niantic sonunda bir community manager almış, ilgilenmeye yeni başlıyorlar...

https://twitter.com/johnhanke/status/761339159130677248
https://twitter.com/PokemonGoApp/status/761301330967326720
legendary
August 04, 2016, 03:16:51 PM
Ben pokemon go yu oynayamiyorum ya Smiley arkadaslarimda hep var ben kuramadim.. Android surumum desteklemiyormus.. Btc den para kazanirsan son model bi telefon alacam,ozaman butun pokemonlari yakalicam Smiley
Google Play Store'dan indirememeniz normal, Türkiye ve daha birçok bölgeye oyun resmi olarak çıkmadı, güvediğiniz başka bir kaynaktan indirebilirsiniz.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
August 04, 2016, 08:47:34 AM
Ben pokemon go yu oynayamiyorum ya Smiley arkadaslarimda hep var ben kuramadim.. Android surumum desteklemiyormus.. Btc den para kazanirsan son model bi telefon alacam,ozaman butun pokemonlari yakalicam Smiley

Hangi telefonmuş o? Son güncelleme ile birlikte desteklenmeyen Android telefon kalmadı.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
August 04, 2016, 07:37:48 AM
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 03, 2016, 02:33:27 PM
Noldu yani şimdi. Resmi oyun çıkmadan, resmen moku mu çıktı pokemonun?
legendary
August 03, 2016, 06:32:06 AM
Niantic oyunu rezil etti, birçok kişi bırakıyor. Support mailleri bile unmonitored inboxa gidiyor Niantic'e atılan ki bu Google PlayStore kullanım sözleşmesine aykırı bir durum Reddit'te toplu olarak şikayet edildi fakat hala bir cevap yok, topluluk ile bu kadar ilgisiz bir şirket görmedim.

Bir keresinde yaptığım bir yazılımda hata oldu, günde 30-40 kadar e-mail geliyordu hata ile ilgili. Günlük kullanan kişi sayısı ise 500 civarı. E-mail atmaktan soğmuştum.

Bu adamlara ise günde büyük ihtimal yüz binlerce e-mail geliyor. Uğraşmamaları çok normal.
Elbette her e-maile teker teker farklı cevap vermeleri gerek demiyorum fakat oyunun birçok işlevi düzgün çalışmıyor şu an, Twtiter hesaplarından veya redditteki pogo subredditine bir açıklama yapabilirler, diğer oyun yapımcılarının yaptıkları gibi fakat tek kelime etmiyorlar.

https://medium.com/@yangcliu/an-open-letter-to-john-hanke-niantic-6a32325b67a8#.i34cbcgyp

Ha evet, o konuda çok beceriksizler. Tarihte en karlı ve başarılı olabilecek oyun çöpe gidiyor.
Ben şimdiye kadar bu kadar hypelanan bir oyun görmedim ve hepsi dediğiniz gibi çöpe gidecek bir şeyler değişmezse...
sr. member
Activity: 574
Merit: 253
August 03, 2016, 04:28:27 AM
Niantic oyunu rezil etti, birçok kişi bırakıyor. Support mailleri bile unmonitored inboxa gidiyor Niantic'e atılan ki bu Google PlayStore kullanım sözleşmesine aykırı bir durum Reddit'te toplu olarak şikayet edildi fakat hala bir cevap yok, topluluk ile bu kadar ilgisiz bir şirket görmedim.

Bir keresinde yaptığım bir yazılımda hata oldu, günde 30-40 kadar e-mail geliyordu hata ile ilgili. Günlük kullanan kişi sayısı ise 500 civarı. E-mail atmaktan soğmuştum.

Bu adamlara ise günde büyük ihtimal yüz binlerce e-mail geliyor. Uğraşmamaları çok normal.
Elbette her e-maile teker teker farklı cevap vermeleri gerek demiyorum fakat oyunun birçok işlevi düzgün çalışmıyor şu an, Twtiter hesaplarından veya redditteki pogo subredditine bir açıklama yapabilirler, diğer oyun yapımcılarının yaptıkları gibi fakat tek kelime etmiyorlar.

https://medium.com/@yangcliu/an-open-letter-to-john-hanke-niantic-6a32325b67a8#.i34cbcgyp

Ha evet, o konuda çok beceriksizler. Tarihte en karlı ve başarılı olabilecek oyun çöpe gidiyor.
legendary
August 03, 2016, 04:15:11 AM

sr. member
Activity: 574
Merit: 253
August 02, 2016, 02:34:08 PM

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
August 02, 2016, 02:24:48 PM

Bırakın bırakın biz devam ediyoruz. Hilesiz 20. seviyeyi geçtik. Pokevision kapatıldı, yakında hileli hesaplar da banlanır.
Bırakmadım fakat oyunun gidişi kesinlikle iyi değil, Reddit'te örneğin Rocket League ve birçok başka oyunun subredditi topluluk öneri / şikayetlerini dikkate alıyor, değerlendiriyor fakat etkileşim 0 Niantic'te. Sorun bu, Ingredss'te de aynısını yapıyordu Niantic... Umarım hileli hesaplara ve botlara karşı bir şeyler yaparlar ancak soft ban atıyorlar şu anda...

Ayak izi sistemi çalışmıyor diye tamamen kaldırmak nasıl bir şey? Tracking sistemine bir çare bulmaları lazım.
softban yiyen herkesi banlamak çok zor değil şuan uğraşmıyorlar nasılsa yarın da silinince aynı boşa gidecek botlar diye takmıyorlar
Pages:
Jump to: