... Yazarken sattım 42k'dan. Şu an 40k'ya satış duvarı koydular acayip şeyler oluyor.
Derken tekrar aldım 40k'dan.
Edit: Tekrar sattım 42k'dan. Ufak miktarlarla girene hâlâ iyi fırsatlar veriyor. 1-2 bitcoinden fazlasıyla giren daha çok risk alır. 0.5 btc'den az miktarlar balinalar işlem yaparken arada kaynıyor zaten, kâr etmek kolaylaşıyor.
Şimdi girilir gibi ama, 24'den aldım biraz.
İlk defa canlı canlı pump izliyorum galiba.Pump değil mi bu izlediğim?
39'u görmüş şu anda 34, bir günde %50 yaptık, henüz satmayacağım ama gece 2-3 gibi bir daha bakacağım geçenki gibi bir dalga gelirse 60 üstüne atabilir.
Ytd
edit: Teşekkür ederim @Yussuf89
Buradan yola çıkarak 6 Şubat analizine ulaştım şuan gerçekten tebrikler.Analizdeki 3 coini de 3 gündür takip ediyorum.
Başarılar hocam.
Teşekkür ederim.
6 Şubat'ta Speculation bölümünde 3 coin söylemiştim.
BBR: 34 idi bugün yarın iyi bir kar bırakır umarım, hala artıda.
NXT: Dediğimde 750 idi 24 saat içinde 950'yi gördü, hala artıda.
XEM: 570'ten ben aldım 640'ı gördü, hala artıda.
Cesareti BBR'de gösterdim sıradan bir pump değildi, geliştirici ekibin işe karıştığını söyleyenler var. Bir hareket daha yapıverdi.
NXT ve XEM ise çok ucuzlamışlardı, tam zamanıydı. %15 yapıp bırakmalık hareketler.
... Yazarken sattım 42k'dan. Şu an 40k'ya satış duvarı koydular acayip şeyler oluyor.
Derken tekrar aldım 40k'dan.
Edit: Tekrar sattım 42k'dan. Ufak miktarlarla girene hâlâ iyi fırsatlar veriyor. 1-2 bitcoinden fazlasıyla giren daha çok risk alır. 0.5 btc'den az miktarlar balinalar işlem yaparken arada kaynıyor zaten, kâr etmek kolaylaşıyor.
Şimdi girilir gibi ama, 24'den aldım biraz.
İlk defa canlı canlı pump izliyorum galiba.Pump değil mi bu izlediğim?
39'u görmüş şu anda 34, bir günde %50 yaptık, henüz satmayacağım ama gece 2-3 gibi bir daha bakacağım geçenki gibi bir dalga gelirse 60 üstüne atabilir.
Ytd
edit: Teşekkür ederim @Yussuf89
Buradan yola çıkarak 6 Şubat analizine ulaştım şuan gerçekten tebrikler.Analizdeki 3 coini de 3 gündür takip ediyorum.
Başarılar hocam.
Teşekkür ederim.
6 Şubat'ta Speculation bölümünde 3 coin söylemiştim.
BBR: 34 idi bugün yarın iyi bir kar bırakır umarım, hala artıda.
NXT: Dediğimde 750 idi 24 saat içinde 950'yi gördü, hala artıda.
XEM: 570'ten ben aldım 640'ı gördü, hala artıda.
Yeni tavsiye tahmin varsa bizde onlara dikkatimizi yoğunlaştiralim benim gibi acemi insanlara yardımcı olmuş olursunuz :-)
Arada gelince yazarım hocam
forumun yabancı altcoin kısmını okumakta fayda var.