LBC dediğim gibi oldu. Nav'da halen 8000-8400 arası iyi bir alım gibi. Balina desteğini çekmedi, ufak ufak topluyor gibi. SDC'de bollingerı yukarı kırmak üzere gibi, ama dump da gelebilir. Emin değilim.
Nav içinde Sdc içinde bende yükseliş gözükmüyor. Özellikle Nav hacim azalıyor BB ye göre aşağı gelecek gibi. SDC içinse kararsız gözüküyor yukarıda aşağıda gidebilir. Stratejime göre ise her ikiside tut diyor. Strateji başarısı nav için oldukça yüksek ama, sdc için test değerlerine göre genelde zarar yazmış.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte eğer kar yapmışsam riske girmem karımı alır çekilirdim. Tabi tercih ve risk size kalmış.
Hocam sdc'den ben güzel kar yaptım, şu anda da biraz şansımı zorluyorum açıkçası. Aşağıdaki grafikte şemsiye oluşuyor gibi. Ucuna kadar dalgaları yakalamaya çalışıyorum. Tabii daire içinde olan yere de dokunabilir. 180 direnç oldu hep. Ancak benim gözlemlediğim, birbirine benzer ufak alımlarla birilerinin çaktırmadan topladığı. Tabii wallar kalkmazsa yükseliş zor. Başka balina aşağıda istiyorsa fiyatı aşağıya itmeye çalışacaktır. Uzun dönem için SDC güzel yatırım. Ancak en az 1-2 AY unutacak paranız olmalı. Marketplace tarihi duyurulduğunda 2-3x rahat yapar. Marketcapi 9.3m civarı.
Nav için de yine kısa vadede balinalar desteğini çekmediği için ufak bir sıçrama daha olabilir, sonra 7000lerde supporta çarpana kadar serbest düşüş olabilir.
Bu arada ben henüz Nav ve SDC almadım, istediğim değerlere düşmedi. Zaten piyasa AŞIRI HAREKETSİZ.