Author

Topic: Poloniex- PUMP/DUMP Takip/Analiz - page 250. (Read 466937 times)

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
September 17, 2016, 04:33:06 PM
Yukarıda yazmıştım. Arada net alım görürsem yazarım ama tabi hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. Roll Eyes
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
September 17, 2016, 03:58:35 PM
Hocam böyle detayları paylaşmayı sevmiyorum. Dini açıdan değil ama bereketi kaçar diyelim.  Roll Eyes Bazen kaybediyorum bazen kazanıyorum, bazen panik alım da yapıyorum panik satım da, bazen de çelik gibi bekleyebiliyorum. O anki aldığım pozisyonun miktarı tabi çok etkiliyor. Bir de uzun vadeli (1 hafta - 1 ay maks) aldığım nadir coinlerin günlük hareketlerini pek fazla takip etmemeye çalışıyorum.

kac katina cikardin parani onu soylesen yeterdi. sanki bi kazanip bi kaybediyormussun gibi bi izlenime kapildim Cheesy

Sürekli kazanan varsa zaten hepimiz ona atalım btcleri bizi zengin etsin. Smiley Elbette bir kazanıp bir kaybediyorum ancak şöyle söyliyeyim son 1 ayda (anon coinlerin pump yemesinin aşırı etkisi var tabii ki) %500 civarı kardayım. Bazı ay -%50 olur sonraki ay %200 olur, bu şekilde gidiyor. Benim problemim btc ile sürekli alışveriş yapmam.  Undecided

Hocam sen yetkili bi abiye benziyon. Ne alalım bize bir tavsiye verirmisin. Kar edersek bizde sana pay verelim. Zarar edersekte sadece içimizden söveriz Cheesy
legendary
September 17, 2016, 03:41:01 PM
Hocam böyle detayları paylaşmayı sevmiyorum. Dini açıdan değil ama bereketi kaçar diyelim.  Roll Eyes Bazen kaybediyorum bazen kazanıyorum, bazen panik alım da yapıyorum panik satım da, bazen de çelik gibi bekleyebiliyorum. O anki aldığım pozisyonun miktarı tabi çok etkiliyor. Bir de uzun vadeli (1 hafta - 1 ay maks) aldığım nadir coinlerin günlük hareketlerini pek fazla takip etmemeye çalışıyorum.

kac katina cikardin parani onu soylesen yeterdi. sanki bi kazanip bi kaybediyormussun gibi bi izlenime kapildim Cheesy

Sürekli kazanan varsa zaten hepimiz ona atalım btcleri bizi zengin etsin. Smiley Elbette bir kazanıp bir kaybediyorum ancak şöyle söyliyeyim son 1 ayda (anon coinlerin pump yemesinin aşırı etkisi var tabii ki) %500 civarı kardayım. Bazı ay -%50 olur sonraki ay %200 olur, bu şekilde gidiyor. Benim problemim btc ile sürekli alışveriş yapmam.  Undecided
sr. member
Activity: 280
September 17, 2016, 03:24:25 PM

legendary
September 17, 2016, 03:16:11 PM

sr. member
September 17, 2016, 03:07:46 PM
Ripple ve XMR düştü iyice, alım yapılır sanki ne dersiniz?

Xmr sekiyor gibi, tabii BTC'nin da düşüşü önemli. Dead cat bounce mu diye de düşünüyor insan. Grafik kararsız. Yine de çok tehlikeli.

Benim aldığım ve beklediğim pozisyonlar şunlar:

Lbc 23k satoshi
Nav 8200 satoshi
Synero 27k satoshi
Steem 80k satoshi

Factom 490k satoshi (bunun sonraki dalgası volume'e göre olur, akümülasyon devam ederse 510k civarları alınabilir)

Şu an açıkta pozisyon almaya pek uygun coin yok gibi, ben de gözden kaçırmışımdır pekala.

steemi sat. cok riskli. pump dump coini o. bir daha asla cikmayabilir. kumar oynuyorsun yani.

Hocam pump dump olmayan bir coin var mı? BTC dahil. Hepsi öyle zaten. Bazıları daha sert hareketler yapıyor, bazıları daha hafif. Yoksa hepsi aynı hikaye. Kaç senedir hangi coinler gördük bir gün var bir gün yok. Ben zaten day trade yapıyorum, %5-10 arası kar gördüğüm an çakıyorum. Steem'in de bir kısmını 93de bozdum.
peki bu işe kac lira ile girdin ve su an kac liran var?
legendary
September 17, 2016, 02:57:27 PM

Xmr sekiyor gibi, tabii BTC'nin da düşüşü önemli. Dead cat bounce mu diye de düşünüyor insan. Grafik kararsız. Yine de çok tehlikeli.

Lbc 23k satoshi
Nav 8200 satoshi
Synero 27k satoshi
Steem 80k satoshi

Factom 490k satoshi (bunun sonraki dalgası volume'e göre olur, akümülasyon devam ederse 510k civarları alınabilir)

Şu an açıkta pozisyon almaya pek uygun coin yok gibi, ben de gözden kaçırmışımdır pekala.

steemi sat. cok riskli. pump dump coini o. bir daha asla cikmayabilir. kumar oynuyorsun yani.

Hocam pump dump olmayan bir coin var mı? BTC dahil. Hepsi öyle zaten. Bazıları daha sert hareketler yapıyor, bazıları daha hafif. Yoksa hepsi aynı hikaye. Kaç senedir hangi coinler gördük bir gün var bir gün yok. Ben zaten day trade yapıyorum, %5-10 arası kar gördüğüm an çakıyorum. Steem'in de bir kısmını 93de bozdum.
sr. member
September 17, 2016, 02:53:53 PM

Lbc 23k satoshi
Nav 8200 satoshi
Synero 27k satoshi
Steem 80k satoshi

legendary
September 17, 2016, 02:38:03 PM

Lbc 23k satoshi
Nav 8200 satoshi
Synero 27k satoshi
Steem 80k satoshi

full member
Activity: 122
Merit: 100
September 17, 2016, 02:28:52 PM
SC çıkıcak gibi  Cool
hero member
Activity: 510
Merit: 500
September 17, 2016, 10:42:02 AM
DGB için alım fırsatı olabilir mi ?

24hr High
0.00000065
24hr Low
0.00000057       

Şuan 58 den işlem görüyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
September 17, 2016, 05:20:27 AM
bu rıpple ne ayak var mı bılen. sosyal medya hesablarında fılan bankalardan para transferını gerceklestırdıklerını 50 kusur banka ıle calısmaya basladıkları fılan yazıyor blockchaın teknolojısı ıle bankalardan normal para transferı baslı basına bır devrım ama rıpple ın fıyatına yansımıyor bu sebebı nedır bunun.
cunku cryptoparanın dogasına aykırı bir surec izliyorlar. kimlik dogrulaması isteniyor. marketlerde alıp satabilirsiniz sıkıntı yok. ripple diye local forumda aratın bircok bilgiye ulasırsınız.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
September 17, 2016, 05:15:20 AM
bu rıpple ne ayak var mı bılen. sosyal medya hesablarında fılan bankalardan para transferını gerceklestırdıklerını 50 kusur banka ıle calısmaya basladıkları fılan yazıyor blockchaın teknolojısı ıle bankalardan normal para transferı baslı basına bır devrım ama rıpple ın fıyatına yansımıyor bu sebebı nedır bunun.
legendary
September 16, 2016, 04:26:24 PM

Çok tehlikeli, ben ripple'ı iki kere shortlamak durumun kaldım. İlkinde aldığım kar ikincisinde zarara düştü ama iyi ki shortlamışım. Çünkü çok tehlikeli ikisi de şu an. XMR 0.01 de correction olacak ama olmadan bir spike daha yapar mı ya da daha önemlisi üç kuruş artsa da satsamcılar yüzünden yapabilir mi? Ripple'da ise acayip bir manüpilasyon var, aşağı ittirir gibi dumpladılar. 50 - 25 - 50 gibi buy wallar saniyesinde dumplandı düşüşte, tabii birazcık da merak uyandırıyor. Oralarda dump yiyen balina abiler acaba pushlarlar mı tekrar diye. Ben biraz daha izleyip karar vereceğim.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
September 16, 2016, 04:11:43 PM
member
Activity: 91
Merit: 10
September 16, 2016, 08:17:06 AM
DogeCoin community adında bir değişikliğe gitmiş. DogeGO olmuşlar. 0.00000040'dan işlem görüyorlar. Bu tarz değişiklikler toplulukları gaza getirir bir artış olabilri mi ?  Huh

http://dogeapp.tech
https://www.reddit.com/r/dogecoin/comments/52wh0j/thanks_to_the_dogecoin_community_the_chosen_name/
Grin Grin Grin
sen çok yanlış anlamışsın Grin Grin

Harbi game diyormuş  Grin Grin Grin gözümüzü coin hırsı bürümüş community name change diyince game'i görmez olmuşuz  Grin Grin Grin Bu arada yürüdükçe kazan sistemi olucak heralde  Grin Grin

Code:
You will be able to physically walk around and collect Doge weapons, fight different kind of enemies and earn Dogecoin while having fun
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
September 16, 2016, 07:25:02 AM
DogeCoin community adında bir değişikliğe gitmiş. DogeGO olmuşlar. 0.00000040'dan işlem görüyorlar. Bu tarz değişiklikler toplulukları gaza getirir bir artış olabilri mi ?  Huh

https://www.reddit.com/r/dogecoin/comments/52wh0j/thanks_to_the_dogecoin_community_the_chosen_name/
Grin Grin Grin
O zaman anlat bize müslüman. Olay nedir?

Pokemon Go'ya benzer bir oyun yapıyorlar. Oyunun gerçekleştirilmesi için güzel miktarlarda bağış topladılar. Oyunun ismini topluluk koyacaktı, onun için anket açtılar ve 3 seçenek vardı, DogeGO seçildi. Oyunun DOGE fiyatına olumlu yönde katkısı olması beklenebilir.
full member
Activity: 154
Merit: 100
September 16, 2016, 05:35:20 AM

Grin Grin Grin
O zaman anlat bize müslüman. Olay nedir?
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
September 16, 2016, 05:06:52 AM

Grin Grin Grin
member
Activity: 91
Merit: 10
September 16, 2016, 05:01:32 AM

Jump to: