rıca ederım. kararınızı etkılemek ıstemem ama ben kısa vadelı al sat yapamıyorum. ne satsam artıyor ne alsam dusuyor anca uzun vadede kazanıyorum. o yuzden etc de uzun vade benım ıcın.
bu arada hersey dusuyor yıne. btc catallanma muhabbetıne altların dusmesını anlıyorum ama altlar btc bazında duserken btc nın artması gerekmıyor mu. sonucta catallanma olursa elınde ne kadar fazla btc olursa o kadar ıyı. mantıken btc nın dolar bazında fıyatının artması gerekıyor ama sımdılık sabıt. tahmınım 1 agustostan once 4 bın doları gorebılırız btc de. altlar ne olur bılemıyorum.
1 agustostan önce 4 bin dolarmı şaka yapıyorsunuz herhalde. Bitcoin bölünmesi olayı olabilirken gün yaklaştıkca milletin btcleri cüzdana çekmesinden nasıl bir 4 bin$ kavramı cıkartıyorsunuz. Ayrıca son 1 gün kala borsalardaki depozitlerin dondurulacagınıda var sayarsak. Btc 1500$ gelirse şaşırmazsınız umarım.
bıtcoın bolunecekse ether bolunmesı gıbı olacak. yanı su an ne kadar bıtcoının varsa bolunende de o kadar olacak. ee dogal olarak mıllet bıtcoıne saldıracak.buda bıtcoın fıyatını arttırması lazım aslında. ben sadece tahmın yaptım. ama bıtcoının bolunecegı fılan yok. x borsası su ankı btc yı y borsası yenı btc yı mı benımseyecek. cok zor bır ıhtımal o. ama oyle bırsey gerceklesırse btc nın guvenılırlıgı yerle bır olur. madencıler ıstedıklerı zaman hardfork yapıyolar mantıgı yerlesır kı olacak olanda o olmus olur. kafalarına estıkce hash gucu olan madencıler anlassın fork yapsın. kendı ayaklarına sıkmıs olurlar.