Arsenal aslında bu maçta o kadar üstün bir performans sergileyemedi. Manchester United en az 1 puanı alabilecek bir konumdaydı. Ancak Garnacho'nun iptal edilen golü adeta bir dönüm noktası oldu. Arsenal uzatma dakikalarında 2 gol birden bularak Manchester United'ın hayallerini yerle bir etti.
Arsenal geçen sezon bunu sık sık yapmıştı. Arteta ile birlikte inatçı bir takım hüviyetine kavuştular. Herkes bu sezon aynı şeyi yapabilecekler mi diye konuşuyor. Bence kadroları geçen sezona göre daha iyi olduğu için bu sezon da aynı şeyi yapabilirler. Kai Havertz dışındaki bütün transferleri takıma adapte oldu ve ilerisi için umut verdi. Ben Kai Havertz'den yüksek beklentilere sahip değilim ama onun da takıma adapte olacağından şüphem yok.
Erling Haaland, "yılın futbolcusu" ödülüne layık görüldü.
Haaland hakkında bir magazin verisi de ben ekliyeyim. Sky Sports'dan Gary Neville'e bir röportaj vermiş.
Does Erling Haaland eat kebabs?!? 🤨
Gary Neville hits Man City's star striker with some quick-fire questions!
https://twitter.com/SkySportsPL/status/1580974215175368704Haaland kebabı çok sevdiğini söylemiş. Sanırım kalorisinden endişe ettiği için kendini tuttuğundan bahsetmiş. Et yemek protein açısından sporcular için çok önemlidir. Neden kebap yerine başka şeyleri yediğini anlayamadım. Fast food tarzı bir kebaptan da bahsediyor olabilir. Almanya döneri ve Türk döneri mevzusu gibi Avrupa kebabı ve Türk kebabı arasında da bir takım farklılıklar olabilir.