Evet hazır başlığa elimi atmışken katılımcılı ikinci tur haberini vereyim.
Kurallar şöyle:
Ön şartlar:0. Kesinlikle kaybedeceğiz. Eğlenmek için oynuyoruz.
1. Max 100 Clam'lik bir deneme olacak.
2. Max 10 katılımcı kabul edeceğiz.
3. Daha çok kişi olalım, daha çok eğlenelim diye iki turda katılım toplayacağız. İlk turda her katılımcı max 10 Clam'le katılım yapabilecek. Eğer ilk tur sonunda 100 Clam'i bulamadıysak, ikinci turda toplam kasanın 100'ü geçmemesi şartıyla üst sınır yok. Katılımlar 10 Clam ve katları.
4. Daha önce ben destek olurum diyenlerin öncelikleri var. Önceki postlardan toparlayıp buraya nickleri ekledim. Atladığım biri varsa hatırlatsın lütfen. (ripzombie, worthyou, bobmarley650, bitcotrader, Captain Corporate, Holess, goraset)
5. 100 Clam toplayamazsak iptal, 4 kişiden az olursak yine iptal.
Oyun süreci:6. Oyun sürecinde kesinlikle kaybedeceğiz.
7. İlk hedefimiz olan bakiyenin 3'e katlanma durumu gerçekleşirse herkes yatırdığı miktarı geri alacak. Oyuna 2/3 kasa ile devam edeceğiz. Ne yapayım ben 3-5 doları diyenlerin hakkını kendime tipleyebilirim.
8. Sinyali aldıktan sonra 3 değişik stratejimden biri olan martingale'i uygulayacağım. Keza en kolayı o
9. İkinci hedefimiz x10. Üçüncü hedefimiz x100 ve dördüncü hedefimiz x1000.
10. Her hedefin tutmasının ardından tamam mı devam mı oylaması yapacağız. Benim oy hakkım yok. Eğer oylar eşitse tek el %50 şans oyun oynarız. Kazanırsa devam, kaybederse tamam.
11. Günlük bilgi vermeye çalışacağım. Keyifle yapıyorum bunu, önemli bir durum olmazsa aksatmam.
12. Panik butonu hakkım var. Eğer oyunun herhangi bir yerinde yorulursam, tırsarsam ya da bir şeylerden emin olmazsam "duralım artık" oylaması açabilirim. Yine oylama sonucunda tamam ya da devam deriz.
Kar Dağıtımı:13. Kar dağıtmadan hemen önce kaybedeceğiz.
14. Oyun sonunda kasanın %50'si benim. Yani 100 Clam, 100 bin Clam olursa 50 bini alırım, darılmaca gücenmece yok
15. Kalan %50 herkesin katılım oranına göre dağıtılacak. Zaten ana parayı ilk hedefte dağıtmış olacağımız için bu miktarlar sadece kar kısmı olacak.
Şimdilik planladığım kadarıyla durum bu. Görüş ve önerilere açıktır. Fonlar başlığında mı açsaydım acaba bu konuyu?
Son Katılımcı listesi:
1. goraset, 1/10 pay, 10 Clam
2. bobmarley650, 2/10 pay, 20 Clam
3. ripzombie, 1/10 pay, 10 Clam
4. ozgr, 1/10 pay, 10 Clam
5. ofergul, 1/10 pay, 10 Clam
6. koinsever, 2/10 pay, 20 Clam
7. renovatix, 1/10 pay, 10 Clam
8. needmoney, 1/10 pay, 10 Clam
İsim Babası: cabsavBu başlık diziye döndü zaten. season 1 bitti suan season 2 episode 2
heyecanla takip ediyoruz. bu sezon sonu mutlu bitse bari