Hangi ata oynamalı?Bir önceki görselde ilk denemede bilme oranı yaklaşık olarak %53'tü. Bu sinyal kalitesinin bir göstergesi. Yani sinyal çalıştı da böyle oldu demiyorum, bu böyle olmaya devam ediyorsa sinyal çalışıyor demek istiyorum
Öte taraftan birinci denemede bilme oranı + ikinci denemede bilme oranı + anormaliler = %100 olmalı. Ve ayrıca anormaliler uzun vadede ihmal edilebilecek kadar küçük bir oranda kalmalı ki birinci denemede bilme oranı + ikinci denemede bilme oranı = %100 diyebilmeliyiz.
Bu noktada 3 değişik sapma faktörü var.
1. %50 değil, %49,50 oynuyor olmak.
2. 2'den sonraki denemelerde doğruyu buluyor olma durumu. (anormaliler)
3. Sinyal
Az önceki pozisyonda ilk denemede bilme oranı %53, ikinci denemede bilme oranı %35 olduğunu gördüğümde şunu yapmalıydım. Iska = 1 için daha çok risk almalıydım.
Bu şunun gibi bir şey aslında. LTC'nin fiyatı 0,001 BTC olsun ve biz bu fiyatı bir yayla bağlayalım. Aşağı ya da yukarı gittikçe yay fiyatı orjine çeksin ve bunun garantisi olsun. Fiyat 0,0015 olduğunda ne yapmak lazım? Tabi ki satmak
Gerçek hayatta emteaların değerleri ile ilgili böyle bir garanti yok. Ama dice'ta doğa kanunlarıyla korunan bir garanti var. Bu tür anormaliler yaşanabilir ama eninde sonunda istatistik çalışır.
Sinyal kalitesinde bozukluk yaşıyoruz son 8 turdur
Ve bu arada Doug'ın radarına yakalandık.