Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 20. (Read 4445 times)

full member
Activity: 770
Merit: 103
Mükemmel bir proje. Ayrıca canlı olarak da çalışıyor. Bir arkadaşın dediği gibi , başkaları bunu yapacağını vaadedip 5x yaparken , bu ekip projeyi hayata geçirmiş olmasına rağmen istenen oranda yatırım alamadı. Ben imza kampanyasına girdim. Ayrıca bir miktarda almayı düşünüyorum. Şahsi fikrim proje sağlam ve bir miktar yatırım yapılabilir.
Herkese bol şans.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Proje çok güzel. Sadece fiyat biraz yüksek geldi. Ama takım iyi ve özellikle angel investerları dikkatimi çekti omisego,zcash nerede tutan her türlü fikre yatırım yapan biri.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Ekibin telegram kanalında son yayınladığı video https://www.youtube.com/watch?v=Ymo6Hou9SYM&t=133s

Şu adamların yaptıklarını roadmap güncelleyip hayal olarak satanlar 5x yapmıştı. Anlam vermek gerçekten çok zor, dsiplinli ve blockchain teknolojisinin ihtiyaçları doğrultusunda kendini yenileyen genç ve dinamik bir ekibe sahip. Airdrop sistemleride ico sonrasında fiyata etki edecektir.(deeponion, neblio'yu baz alabilirsiniz.) İmza kampanyasından bir kazancımız olmayacak ama herşey yatırımcı endeksli ayarlamış bir proje bounty, airdrop miktarları yürütülen çalışmaları incelersek bunu görüyoruz. Topladıkları yatırıma bakarsak kaçan balık büyük olacak gibi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
pundix in ana türkçe çeviri konusu idi sanırım orada incelediğimde çok güzel ama şöyle böyle diye başlayan yorumlar okumuştum..hardcap in çok yüksek bir sınırı olduğundan yana dem vuruyorlardı...

projelerini ben de çok beğendim 2020 ye kadar sürecek olan bir yol haritaları mevcut.etherum adreslerine oldukça fazla para gelmiş ancak henüz yeterli değil sanırım...bu tip projelerden biri günün birinde patlayacak ve coinler dijital paralar tamamen gerçek hayata geçecek..önemli olan hangi projenin tutacağını öngörüp yatırım yapmak.
sr. member
Adamlar çalışan sistem kurmuşlar icoya yatırım gelmiyor reklam ve pazarlama stratejileri de iyi. Gerçi ben hardcap yapmasından yana değilim zaten bence iconun süresini uzatsınlar yavaş yavaş küçük yatırımcıların egemen olduğu bir çoğunluk olsun. Balinaların gelmemesi ico sonrası süreçte çok daha iyi olur. Kasımdaki segwit muhabbetleride geçince güzel bir ivme yakalar pundi X.
newbie
Activity: 19
adamlar çalışan sistem videosu atmış para toplayamıyorlar halbuki bir dünya para akması lazımdı Cheesy
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
proje güzel sağlam iş çıkartmışlar ama para toplamadı zaten şu kripto dunyasını anlasam dişimi kıracağım
full member
Activity: 420
Merit: 105
Artık çok büyük yatırım toplayan icolar dışında katılmanın bir heyecanı kalmadı. Özellikle etherdeltaya girince dump yiyorlar. Oradan almak daha avantajlı oluyor.
full member
Activity: 280
Merit: 106
Hiro seni dinleyip Pundi X’in imza kampanyasına katılarak başlangıç yaptım. Biraz daha takip edicem fırsatım olursa ICO’suna da katılabilirim. Yalnız Pundi X’te cihazlar felan hazır da niye bi taraftan alışveriş merkezleriyle anlaşma yapmıyorlar? Ya da yapılmış anlaşmaları var mı?
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
özellikle çin ve japon icolarından yatırım amaçlı uzak durmak lazım piyasada önüne gelen içi çıkarır oldu bu bitcoin ve oturmuş altcoinler içinde volume kaybı demek bir standartta bağlanması şart.
member
Activity: 77
Merit: 10
İnceleyim bakalım. Az yatırım almiş birde işleyen bir sistemse mutlaka katlar sonrasında YTD Cheesy
member
Activity: 476
Merit: 12
Bir süre araştırdıktan sonra Pundi x icosuna girmeye karar verdim. İmzasını da aldım. İco dan sonra bir kar beklemiyorum ama uzun vadede beklentim yüksek. Hazır bir proje olması da avantaj tabiki.
Bence yol haritasındaki sürelerde yapmak istediklerini yapabilirlerse çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum
member
Activity: 280
Merit: 10
mth sonrası icolara katılmayı düşünmüyorum ben. ne olacagı belrsiz kavunda değilki koklayarak anlayalım uzak duracam
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bende görmüştüm bu ico yu ama bence harcapları çok büyük ve pre ico şuan çok iyi gitmiyor , umarım güzel yatırım alır hepimiz katılırız çünkü sosyal medya bountysine girdim Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 100
Pundix bnde takip ediyorum ama pre-ICO da sanki yeterli yatırımı bulamadılar bende potansiyeli yüksek gözüyle bakıyordum ama 7 k eth gibi bir rakamda kaldırlar suan diye biliyorum.
newbie
Activity: 30
Girdigim ve girmeyi dusundugum tum icolarda borsadaki fiyatlari oyle sasirtici seviyelere inebiliyor ki bundan sonra aninda biten icolara dahi ilgi gostermiyorum, zaten hali hazirda onlarca token coin var, projesi yol haritasi falan onemsiz, hersey buyukbasa bagli, btc konusurken hepsi susuyor, yaptiklari hersey degersizlesiyor, btc firsat verirse ancak, yatirimlarda btc zaten sepetin olmazsa olmazi, kalani da buyuk altcoinlere ayirmak yeterli, icolar gereksiz macera aramak su asamada.Belki 2018 basinda tekrar ico populerligi baslar ama bu sene icin cin,rusya,korenin icolari denetimi, bir de asiri dusuk fiyatlarla borsaya girisi bircok iconun bu sene olu dogmasina sebep olacaktir, artik eski guzel gunler bitti icolar icin.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Proje gerçekten güzel ilk defa bugün inceledim . Ama maşallah dediğimiz 5 dakiya yaşamadığı için .. Umarım planlarını uygulayabilirler .
sr. member
Eth blockchain ağındaki işlem yoğunluğuna göre ödeme işlemlerinin  uzayabileceğini söylediler ama ETH bunu bizans güncellemesi ile bu süreci oldukça hızlandıracaktır, düşünülmüş ve basit bir problem pundi X'e çok sorun olacağını düşünmüyorum
full member
Activity: 462
Bilgiler için teşekküler biraz araştırdım ve yakın zamanda araştırdıklarım arasında ıns, quantsamp (yazım yanlışı olabilir Smiley) ve bu dediğinizi beğendim. Normal piyasa şartlarımda değerlendirebilirdim ancak artık icolar oldukça riskli hale gelmeye başladı o yüzden biraz kararsız kaldım doğrusu
full member
Activity: 672
Pundi x gerçekten güzel bir projeye benziyor bunu bounty'sine katılan insanların çokluğundanda anlayabiliriz aslında, dediğiniz proje hazırsa bence yatırımcılara güzel para bırakır, çoğu ico işini tamamlamadan tokenleri satışa çıkarıyor pundinin farkı buradan da belli zaten
Pages:
Jump to: