Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 21. (Read 4445 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Küçük bir miktar da olsa alıp bir kenara atmayı düşünüyorum ama. Bakalım.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Açıkçası artık hiçbir ico ilgimi çekmiyor bence marketin durumu şuan çok kötü ve ne olacağı hiç belli değil, şuan ico'lara para yatırmak aşırı riskli bence.

Katılıyorum ama elinde btcsi olanlar için karlı olabilir 49dan eth alıp girilmesinde ne sakınca olabilir tabii btcnin bu durumunu mesajın son kısmında belirttim. Herkesin kendi kararı.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Açıkçası artık hiçbir ico ilgimi çekmiyor bence marketin durumu şuan çok kötü ve ne olacağı hiç belli değil, şuan ico'lara para yatırmak aşırı riskli bence.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Merhaba arkadaşlar size yatırım yaptığım iki icodan birini söylüyorum; pundi x. Benim en çok hoşuma giden şey vaadettikleri şeyin hazır olması projede diyorki pos cihazıyla ödeme alınacak. Ve şu an bu cihaz hazır telegram grubunda detayları inceleyebilirsiniz. Proje hazır poslar tamam yani çoğu ico gibi hayal satmıyorlar buda birçok sayısal lotocunun ağzını kapatacak bir gelişme. Bir projeye yatırım yapma güvenini veriyor. Ayrıca pre-sale daha bitmemiş yüksek bir bonusla sürüyor ve balinaları projeye çekmek için belli bonuslarda getirmişler ama bu bonuslar ziyadesiyle az küçük yatırımcılar içinde pozitif bir gelişme bu. Airdrop meselesi var birde elinizde tuttuğunuz psx oranında aylık faiz var. Elinde 6500 psx olan birisi bir sene sonra 8700 psx daha kazanacak buda güzel bir ayrıntı. Sitedeki airdrop calculatordan psx miktarınıza göre aylık airdrop miktarını hesaplayabilirsiniz. En önemli konuda ekip, işinde gücünde insanlar hiçbirinin çalıştığı şirketlerde bir problemi olmamış ve bireysel olarak iyi yerlerde bulunmuşlar daha fazla yazıp iyice boğmak istemiyorum konu ile alakalı birçok türkçe kaynak mevcut.  Bitcoin'in sakinleştiği bir dönemde çıkarsa iyi bir getiri yakalayacağını düşünüyorum isteyen borsalara girdikten sonra da alım yapabilir. Ben presale bitmezse elimdekileri 6500'e tamamlayıp 1 sene bakmamayı düşünüyorum.

telegram kanallarından gelişmeleri daha iyi takip edebilirsiniz https://t.me/pundixofficial
Pages:
Jump to: