Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 33. (Read 23322 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Nisan airdropları bugün gelmiş. Genelde ilk hafta içinde gönderiliyor. Şu ana kadar sorun yaşamadık.
full member
Activity: 672
Merit: 110
  Şimdi ben belirli bir miktar coin alsam bundan sonrası için airdroptan faydalanma şansım var mıdır yoksa süre doldumu başvuru için?
3 sene boyunca ne zaman alırsan al airdrop tan faydalanabılırsın hocam. her hangı bırsey yapmanada gerek yok .cuzdan da tutman yeterlı olacak her ayın ılk haftası gonderecekler
newbie
Activity: 87
Merit: 0
  Şimdi ben belirli bir miktar coin alsam bundan sonrası için airdroptan faydalanma şansım var mıdır yoksa süre doldumu başvuru için?
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
%7 küsürlük airdrop  bu ay gelmiş bana, gerçekten çok iyi bir yüzde bence şuanda bu yüzdeyle airdrop vesaire dağıtan başka bir proje yok, insanlar hodl yapsın diye baya iyi bir miktar yolluyorlar.
full member
Activity: 980
Merit: 152
İlginç bir proje, ilk incelediğimde biraz da endonezya projesi olması bakımından sıcak bakmamıştım ama ico sonrası yaptıkları anlaşmalarla falan epey bir göz doldurdu. Şu swaptan önce en az bir 10000 almak gerekiyordu, bir yıla kalmaz iyi kazandırır.
full member
Activity: 588
Merit: 104
bana da bir miktar pundi gelmiş bugün. cüzdanda görünce şaşırdım  Cheesy aylık bu oranı vereceklerse çok güzel. holda devam ederim. biraz hayalcilik yapayım. şimdi 1 yıl hold etsem ayda yüzde 7 den yıl sonu yaklaşık 2.25 katına çıkıyor token miktarı. dolar olarakta bir 10 kat artsa 1 yılda 22 kat kulağa gayet güzel geliyor  Grin
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bu yüzde 7 olayı 12 ay mı? yoksa 36 ay mı? Eğer 36 ay is birde sağlam bir borsaya girse hele binance falan tadından yenmez efsane olur. Ki twitterdan açıklama yaptı yetkili çeşitli borsalar ile görüşüyoruz açıkklayacağız dedi, hadi hayırlsı.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Elinizde tuttuğunuz npxsin %7.3 ü kadar yeniden yolladılar. Bunu her ay yapacaklar mı ? Belli bir süresi var mı .
36 ay devam edecek bu airdrop.Bence güzel bir kampanya.Fiyatta uygun.Büyük borsalara girerse bu fiyatları ararız.Bu fiyatlardan biraz daha toplamayı düşünüyorum.Proje ve ekibi beğeniyorum gerçekten.Swap,airdrop derken adamlar borsalara girmekle pek fazla ilgilenemediler.
full member
Merit: 110
benımde pundı x lerım gelmıs .demek kı sırayla yogunluga baglı olarak sırayla gonderıyorlar bu da ıyı bır sey bı de adam gıbı bır borsaya gırse guzel olacakta beklıyoruz sade
member
Activity: 560
Merit: 12
Elinizde tuttuğunuz npxsin %7.3 ü kadar yeniden yolladılar. Bunu her ay yapacaklar mı ? Belli bir süresi var mı .
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Gelen giden bir şey yok.Sana gelmişse bize de gelir heralde.Liste uzunsa sürer bir kaç gün.Fiyata nasıl bir tesiri olur bilinmez.Airdroptan gelenleri satarlarsa fiyat biraz olumsuz etkilenir.Buda toplamak isteyenler için ayrıca bir fırsat olur.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Airdroplar gönderilmiş sanırım hocalar bir kontrol edin bana gelmiş
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Airdrop için ledgera attım bıraktım. uzun vade 3 coinim var biri pxs.Ne zaman bir patlama yapar o zaman satarım,o zamana kadar her ay %7 bana yeterde artar bile Smiley
newbie
Activity: 126
Merit: 0
binance e eninde sonunda girecektir elbet. biraz airdrop yapsınlar sonrasında sokmaları daha faydalı olur. zaten 1-2 sene unutmayı düşünüyorum ben ufak bir miktar var elimde ekibe de güveniyorum oldukça. Umarım mth ye dönmez sonu Cheesy
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
pundi daha doğru düzgün bir borsaya giremedi hardcap'e kısa sürede ulaşmasına rağmen sanırım ekip swap işlemlerinin bitmesini mi bekliyor iyi bir borsa için. bir ara binance gösterilmişti yanlış hatırlamıyorsam videolarda. binance'a girecek olursa herhalde 50 60 satları görür
jr. member
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size bende 80 dolarlık pundi vardı 8 cent'e falan düştüm şimdi değiştirsem yenileri gelir mi?

Sanırım eylüle kadar devam edicek swap o yüzden yapabilirsiniz
sr. member
Merit: 250
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size bende 80 dolarlık pundi vardı 8 cent'e falan düştüm şimdi değiştirsem yenileri gelir mi?
brand new
Activity: 0
Merit: 16
bana da gelmedi yani tamam 72 saat içinde yollayacağız vs diyorlar ama sözlerinde de pek durmuyorlar
member
Activity: 742
Merit: 19
Gelir yarın öbür gün.Ben tutmayı düşünüyorum piyasa zaten belirsiz.Hiç olmazsa hem uzun vade tutar kazanırız hemde airdrop dan kazanırız.Başka türlü bir şey şu an pek mantıklı gelmiyor.Al-sat ile birşeyler kovalıyoruz.Nasip artık.
jr. member
bana da gelmedi yani tamam 72 saat içinde yollayacağız vs diyorlar ama sözlerinde de pek durmuyorlar

daha dolmadı süre hocam swapıda tertemiz hallettiler bunu da zamanında hallederler sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Pages:
Jump to: