Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 36. (Read 23322 times)

full member
Activity: 420
Merit: 101
split olayı biraz karmaşık görünüyor ama adımlar takip edildiğinde bir sıkıntı olmaz sanırım.yine de otomatik olarak gerçekleşse daha iyi olurdu.split için belirli bir süre var mı?
full member
Activity: 770
Merit: 103
Güzel yazı olmuş hocam emeğine sağlık. imza kampanyası süresince de senden özel mesaj yoluyla destek almıştım. Yardımların ve açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.
full member
Activity: 392
Merit: 100
split olayı biraz karışık göründü gözüme, umarım bişe yapmaya gerek kalmaz da cüzdana göre dağıtımı kendileri yaparlar... Diğer türlüsü biraz uğraştıracak gibi duruyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Telegramda Spiltle alakalı soru sordular ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu diye, TUDOR(ColoressK) ekstra birşeye gerek yok dedi. Ancak RESİMli anlatımı bende gördüm tam ne yapacağız ki?
Tudor'un dediği laftan 10 tanesinden 11'ine inanmayın derim Cheesy
Bounty dağıtımı bile dediği tarihlerde olmadı hiç Cheesy
member
Activity: 476
Merit: 75
Telegramda Spiltle alakalı soru sordular ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu diye, TUDOR(ColoressK) ekstra birşeye gerek yok dedi. Ancak RESİMli anlatımı bende gördüm tam ne yapacağız ki?
legendary
Token split ile ilgili duyuru yaptılar.Hepsini zaten incelemişsiniz sonu kalmış.Bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur.Resimli anlatım yapmışlar fakat açıklayıcı değil.
Evet duyuruyu gördüm ben de.
Vaktim olursa Türkçe'ye çeviririm.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Diğer arkadaşların dediği gibi bounty olayı artık tuhaflaşmaya başladı. İlk zamanlar gerçekten çok iyiydi bu bounty olayı. İnsanlar mağdur olmuyordu şuan böyle bir güvensizlik ortamı var. Piyasa balon oldukça bu da bir nasibini alıyor tabi. Dikkat etmek lazım. Araştırmadan bir yere girmek olmaz.
jr. member
Merit: 2
Video yayınlayacaklar split öncesi o daha basit anlaşılır olur sanırım.
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
Token split ile ilgili duyuru yaptılar.Hepsini zaten incelemişsiniz sonu kalmış.Bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur.Resimli anlatım yapmışlar fakat açıklayıcı değil.
legendary
Dostum çok açıklayıcı yazmışsın ama hala bounty ödemesi gelmedi. Bu kadar bekletmeye büyük ihtimalle bountyciler fiyatı biraz aşağılara çekecektir.
Gönderimler başladı. Dün bir miktar gönderdiler. Bugün de devam eder sanırım listeye ödemeler yapmaya.

airdrop olayı güzelmiş ucuzdan toplamak lazım. projenin ve ürünün ilerleyişi hakkında bilginiz varmı?

Proje de ürün de güzel ilerliyor bence. Bounty forumda çok can sıktı ama ürünleri şu an siparişle alınabiliyor.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
airdrop olayı güzelmiş ucuzdan toplamak lazım. projenin ve ürünün ilerleyişi hakkında bilginiz varmı?
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundi X için alım seviyeleri diyebilirim.Güzel bir seviyeye düştü alım için.Kısa zamanda toparlanacaktır.Aylık olarak cüzdanında tutanlara eksta pundi X vermesi ayrıca güzel.Projede ilerledikçe güzel seviyelere gelecektir.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Fiyatı baya düştü bounty dağıtımıyla beraber ama bana hala gelen giden bişey yok malesef.zaten twitterdan 229 tanemi ne kazanmıştım gönderirlerse satar güzel bi akşam yemeği yerim arkadaşlarımla beraber.bide rakı açtırırsam tamamdır.yada bekleriz duruma göre bi yollarlarsa inşallah
member
Merit: 75
Ekibi piyasanın psikolojini bence iyi okuyor. Spit olsa dahi ben çok sağlam bir proje olarak görüyorum. Hayata entegre olma çabasında asıl gelecekte bence bu projeler sağlam yerlerde olacak.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu fiyatlardan toplanabilir.Bence güzel bir fiyata düştü.Uzun vade düşünenler için bu fiyattan alınabilir.36 ay cüzdanında tutanlara verilecek eksra pundix ile iki türlü yatırımcılar kar edecektir.Proje geliştikçe fiyat olarak da tatmin edici bir yere gelecek Pundi X.
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
Pundi X e geçen hafta fiyatının ico altına düşmesi ve projenin sağlam olması sebebiyle 3.5 Ethereumluk yatırım yaptım.Aynı zamanda Mart 15 te token split yapılacak fiyat psikolojik baraj açısından aşağıya çekilecek hacimde tabiki değişme olmayacak.
jr. member
Merit: 2
Artık bounty ve split bitsinde ledgera atıp maaş gibi her ay coinlerimizi alalım ağız tadıyla valla takip etmekten yoruldum ne oldu ne bitti diye.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Dostum çok açıklayıcı yazmışsın ama hala bounty ödemesi gelmedi. Bu kadar bekletmeye büyük ihtimalle bountyciler fiyatı biraz aşağılara çekecektir.
legendary
11.03.2018 TR saatiyle sabah 09:00 civarında dağıtım başladı. Bounty'de olan varsa adreslerini kontrol etsin.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bounty konusu artık rezalet halini aldı zaten kampanya sürecinde de saçmalıklar oludu aylarca tablo güncellenmedi hadi bounty yöneticisinden dedik. Şimdi de sürekli hikaye anlatıyorlar telegramda!
Pages:
Jump to: