Pages:
Author

Topic: ŞİRA - yeni milli yerli kripto paramız - yeni aysiko - page 2. (Read 753 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 5
aç gözlüler kanıyor hep bu oyunlara
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
hala okumadan scam vesaire yorumlar yapılıyor yıkılıyorum okudukça:D adam "introyu izlemeden yorum yapmayın" demiş o kadar

İntro çok güzel hazırlanmış, yani sadece introyu izleseniz projenin ne denli güvenilir gelecek vadeden bir proje olduğunu anlarsınız. Kesinlikle scam değildir
"farkımız tarzımız"  Cheesy
jr. member
gittik kripton dan kripto aldık geldik kardeşim
süpermen kripton dan gelirken kripto getirmemiş. biz gittik aldık geldik.
şiraaaaaa

member
Activity: 336
Merit: 11
Her gün yeni bir milli ve yerli kripto para başlığı görüyorum. Maalesef, milletimize bu konularda güvenim yok, ha başarılı olmasını isterim o ayrı.
member
Activity: 137
Merit: 10
İntroyu incelesekte projeyi detaylı masaya yatırsakta  bu sekilde olmaz turkıyeden cıkaran projeler bellı nereye geldıklerı de bellı . Daha ne kadar proje cıkacak merakla beklıyorum adam akıllı bırısı cıkarmadı halka hıtap etmıyor .
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
hala okumadan scam vesaire yorumlar yapılıyor yıkılıyorum okudukça:D adam "introyu izlemeden yorum yapmayın" demiş o kadar
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
ilk defa duydum, biraz araştırayım dedim de kendimde şunu fartkettim.türk girişimlere karşı bir ön yargım var, istemeden olumsuz bir şey arıyorum.güvenimin bu kadar düştüğünü anladıktan sonra türk yatırımlara yatırım yapacağımı düşünmüyorum.yine de inş spam çıkmaz ve başarılı olurlar..
Hee, inşallah inşallah...  Grin Grin Grin
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Sıra merak ediyorum nasıl olacak. Simdiye kadar hep bir hayal kirikligi. Acikcasi bundan da çok umudum yok ama yine de bol şanslar takıma! Ben kenarda kalıp takip etmeyi tercih ediyorum
full member
Activity: 264
Videoyu izledim oldlar bilir ama şöyle de bi gerçek var bu açılış müziği oldu diyelim ee proje nedir ne değildir önemli degil bu değil mi ki sen önce bunu paylasmıssın ya da böyle bişey var mı o bile belli değil
newbie
Merit: 0
Bu ironiyle birlikte tamamen okumadan yazan kişilerin de olduğunu görmüş olduk  Cheesy Çok yaratıcı olmasıyla birlikte üzücü de değil mi ya cidden bizim neden güzel bir kripto paramız çıkmasın ki.
full member
Activity: 224
İnsanlar hemen gard almış ne saçmalıyorsunuz scam diye ama adamm gır gır şamata olsun diye bir konu açmış okumadna yorum yaptığınızı bu kadar belli etmeyin bee Cheesy
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
sanıyorum kapanmaya doğru emin adımlarla koşan bir konuya yazıyorum. her türlü dangalaklığın ve hakaretin içiçe girdiği bir konu açmayı başarmış arkadaş. Heman gelir alır gadanızı birazdan. Smiley
jr. member
ilk defa duydum, biraz araştırayım dedim de kendimde şunu fartkettim.türk girişimlere karşı bir ön yargım var, istemeden olumsuz bir şey arıyorum.güvenimin bu kadar düştüğünü anladıktan sonra türk yatırımlara yatırım yapacağımı düşünmüyorum.yine de inş spam çıkmaz ve başarılı olurlar..
senin araştırman buysa vay halimize.
daha önündeki yazıyı okuyamıyorsun. intro yu izlemeye üşeniyorsun. bu nasıl araştırma.
jr. member
Icinde "sik" gecmeyen turk coini yokmu hic?

Anliyoruz sikcek adam ariyon da bu kadar belli etmeyin abi.

Ciftlik bank falan kur onun yerine.
sen ilk önce okumayı öğren ondan sonra yorum yaz.
işte senin gibiler yüzünden dolandırıcılar türüyor.
jr. member
daha önce bu başlığa yorum yaptım mı bilmiyorum ama kendimi küfretmemek için zor tutuyorum. yarı bir günde scam çıktı kaçtılar gibi yazılar okuruz büyük ihtimal. sürekli bir şey çıkıyor. artık yeter aq
lan beyinsiz
okumazsın etmezsin bide yorum yazarsın mal gibi
okusan izlesen anlıcanda , ne okuma var ne izleme , tam bir beyinsizsin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ulan 1 saat oldu ordan oraya geçtim en son thander thander thander cat hoooooo izliyordum ayıldım, videoya bakmadan scam diye yorum yapmışlar
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Cheesy efsane bir proje gerçekten icosu ne zaman ?
member
Activity: 378
Merit: 11
Adam taşak geçmek için konu açmış kaç sazan atlamış, post kasma konusu işte yazın bir tane geçin hehehe güldük deyin yeteri eyvallah hacı dayı
member
Activity: 476
Merit: 12
Tam bişiler yazıp gömme niyetindeyken dedim şu videoyu izleyim bi . izlemez olaydım . oradan he-man a vb çocukluğumun çizgi filmlerini gördükçe izledim. iki saat vaktimi yedim Cheesy
Pages:
Jump to: