Pages:
Author

Topic: ŞİRA - yeni milli yerli kripto paramız - yeni aysiko - page 4. (Read 740 times)

full member
Activity: 602
Merit: 120
Hahah video izledim video efsaneymiş ama böyle bir çizgi film varmıydı ya hatırlamıyorum gerçi himen de bizim çağımızın çizgi filmleri değil herhalde biz pokemonlarla büyüdük 90 lar çocukları.. Ama şöyle bakıcna mantıklı geldi Şifre - Lira Şira Cheesy yani yakında biri bunu projeye dökerse şaşırmam sonuçta insanalrımız çok yaratıcı.. Ama gerçekten Türkiye de n sağlam bir kripto para çıkmasını isterdim hatta devlet destekli olup.. Ama sanmıyorum bunun olabileceğini..
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
aslında sağlam bir yerli kripto paramız olsaydı hiç fena olmazdı hem tanınırlığımız artardı hem bizde faydalanırdık
yapalım bir kripto para ama ico falan gerek yok
mining yaparız, aynı bitcoin gibi
para arzını halk yapar
jr. member
Şifre + Lira = Şira bence yazmama gerek bırkamasa da belli ki scam ya da arkdaşların dilinden konuşmak gerekirse yarıcılık (yalan + dolandırıcılık). Bütün yerli projelerde aynı şey oluyor, gerçek bir proje yapmak yerine kolaya kaçıp dolandırıcılığa başvuruyorlar ne yazık ki.
okumayı öğren , intro yu izle.
okumadan yorum yapıyorsun
maytap geçiyoruz, sen ciddiye alıyorsun.
buda senin hatan.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Şifre + Lira = Şira bence yazmama gerek bırkamasa da belli ki scam ya da arkdaşların dilinden konuşmak gerekirse yarıcılık (yalan + dolandırıcılık). Bütün yerli projelerde aynı şey oluyor, gerçek bir proje yapmak yerine kolaya kaçıp dolandırıcılığa başvuruyorlar ne yazık ki.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
İzlemeden yorum yapsak belki iyi bir yorum yapabilirsik ama izledikten sonra bu ne dedim. Yeni yeni bir sürü coin çıkmasına rağmen milli kripto paramız deyince hemen ona yönlenmek biraz mantık dışı. Scam o kadar çok proje varken fırsatçılara taviz vermemeye dikkat etmeliyiz.
newbie
Activity: 4
konu disina açsaydin hocam keske
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Tanıtım ve video süper olmuş . Gölgelerin gücünüde arkanıza aldığımız için tutar bu proje .
full member
Activity: 616
Merit: 100
Önceki çıkan milli projeler suya düştüğü için insanların güveni kalmadı açıkçası. Onun için direk olumsuz olarak ön yargı besliyoruz. 
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ya biride çıksın güzel bir proje çıkarsın.Çalışlkan elle tutulur bir proje yapsalar da yatırım yapalım bizde.Bu yüzden önce ekip sonra destek sonra proje ve sonra ico falan yapın.Öyle kafadan proje çıkmasın lütfen.
newbie
Activity: 5
buralar karisacak rez alalim Cheesy
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
aslında sağlam bir yerli kripto paramız olsaydı hiç fena olmazdı hem tanınırlığımız artardı hem bizde faydalanırdık
member
Activity: 504
Merit: 12
inşallah milli kriptoyuda çıkardınız ya helal size önemli olan herkesin baktığı projeler bu konuda elverişli projeler varsa dikkat çekebilir
member
Activity: 434
Merit: 14
Sanırım konu başlığını açan arkadaş ironi yapmış. Özellikle son zamanlarda ismini duyduğumuz bazı yerli kripto paralardan rahatsız olmuş olmalı ki kendini rehabilite etmek için paylaşmış. ŞIRA ismi güzel. Piyasada iş yapar mı yapar!
member
Activity: 1106
Merit: 25
90 lı yılların başında rahmetli bir bisiklet tamircisi vardı ne zaman bir bisklete ya da mobiletlere parça lazım olsa çekoslavak var ve parası şu italyan var parası bu derdi abi Türk var mı deyince var derdi o da bu neden Türk olan ucuz da çekoslavak daha pahalı deyince çekoslavak kaliteli derdi. taa o zamanlardan ben oldum olası kalite ya da güvenilirlik deyince maalesef kendi milletime güvenmiyorum. yerli crypto para çıkacaksa bile yatırım yapmam. akche vardı bi ara iyi gidiyordu. iki yarışma yaptı kendini bitirdi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
ulan ya bu çizgifilmi hatırlıyorum...ne salak bişeymiş  Grin Grin Grin tipe bak sanki "heman" bunu aldatmış karı tahta gözünü koymuş intikam hırsı ile "heman"in çakması olmuş ahaha  Grin Grin Grin hırs entrika aldatma yasak aşk hede hödöleri teee ne zamanlardan başlamış...bi nesli de zaten dallas dizisi mahvetmedi mi ..neyseki o zamanlar yoktum  Grin Grin

sonra onların yerlileri geldi tabi...müslüm ferdi orhan ...üç silahşörler gibi..yaptıkları müzikler çektikleri filmler ile bu millete fakir ama gururlu edebiyatı yapıp paraları götürdüler...genç neslimizin aptal ve imkansız aşk hikayeleri ile beyni yıkandı...elin bill gates i microsoft u kurarken bizim insanımız bu üç silahşörleri dinleyip izleyip komşunun kızı ile masum aşk hayallerinde kendini kaybetmekle meşguldu...bi nesli de bunlar mahvetti...

sonra aşkı memnu gibi adi diziler geldi ..milletin son direncini de bunlar kırdı...3. sayfa gazete haberleri bu dizilerin gerçek hayata uyarlanmış halleri ile dolu...

ve günümüz...çocuk tecavüzlerinde ülkemiz kaçıncı sıraya yükseldi...bi bakın..

herkese geçmiş olsun
full member
Activity: 210
Merit: 100
bu kacinci mille ve yerli kriptopara. 400. mu artik sayamiyorum. turklerden bi sey cikmaz arkadaslar. cikacak olsa yeri buras olmaz global forum olurdu.
member
Ortada bir coin yokken baya para toplayan insanlar vardı bir zamanlar. Coininiz olmasına gerek yok, var demeniz yeterli Smiley
member
Activity: 392
Merit: 10
Mk bizde çıakralım bi milli parada köşeyi bulalım enayi çok piyasada heralde herkes milli para çıkarıyor para topluyolar demekki.
jr. member
güzel isim buldum ama dimi
aslında hayata geçebilecek bir proje olabilir.

- ne kadar
- 12 şira

-bunun günahı ne
-340 şira, 300 şira versende olur ya

-ne istiyon
-8 şiraya olur
-dur tamam gönderiyorum hemen telefonumdan sana şiraları

member
Bizim insanımız öncelikle nasıl milleti düdüklerimi hedeflediği için yerli olan hiç birşeye insanların güveni yok. Sağlam bir proje yapsalar bile insanlara bunu kabul ettilermeleri çok zor oluyor.
Pages:
Jump to: