Pages:
Author

Topic: ŞİRA - yeni milli yerli kripto paramız - yeni aysiko - page 5. (Read 742 times)

full member
Activity: 322
Merit: 154
her nerede biz, hepimiz gibi bir gruplandırma üzerinden pazarlanan ürün görsem sonucunda sadece tek kişinin kazandığına şahit oluyorum ne kadar ilginç. ulan hani bizdik, sen niye tek kazanıyorsun demek geliyor insanın içinden : )
member
Activity: 105
Merit: 10
İsmi boktan gene fiyasko milleti dolandırmak için çıkarılcak bi para alan enayiler olursada bize laf düşmüyor
Konuyu açan arkadaş muhtemel olarak ta**k muhabbetine açmış hocam. Smiley Biraz daha detaylara dikkkat edin konuyu kavrarsınız. Ayrıca benimde pek bir güvencim yok yerli kripto paralara. Yerli ismini duyduğum anda topukluyorm
member
Activity: 448
Merit: 17
İsmi boktan gene fiyasko milleti dolandırmak için çıkarılcak bi para alan enayiler olursada bize laf düşmüyor
full member
Activity: 252
Merit: 103
yerli olan hiç birşeye inancım yok zaten benimde kripto parasına neden olsunbu nedenle parayı yerli projeye yatırmak çöpe atmaktan farksız bana göre. Yazacaktımki videoyu izledim arakdaş ne adamsın yaa şira coine saygımız sonsuz bundan sonra Cheesy:D:D
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
sen geçenlerde sikke coinle tartışıp duruyordun sanırım bu projenin arkasında senden başka birinin olduğunu zannetmiyorum zira hoşgeldin forumumuza yeni jet fadıl .
youtube linkini izle mal:) ulan mal olduğunu nasıl ispatlıyorsun bilemezsin
member
Activity: 78
Merit: 10
Eminim buda diğer yerl li kripto parmaız gibi scam çıkacaktır artık pek güvenmiyorum çoğu projelerimiz scam olduğu için. Eğer yatırım yapılacaksada yapmam imza kampanyası yapsalarda katılmam.
EDİT: Videoyu izlemememiştim ahahahahah Cheesy
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
*** ŞİRA ***

Şifre + Lira = ŞİRA

https://www.youtube.com/watch?v=li3rvK2wDOo
buda intro muz.  intro yu izlemeden yorum yapmayın

Çok iddalıyız. Cüzdan ismimiz RÜZGAR.

Kılıcımızı yukarı kaldırıp sihirli sözleri söylediğimizde bize olağan üstü güçler verildi. Biz ŞİRA kripto parayız.

Kripto şatosunun koruyuculuğunu yapıyoruz. Onları sikke, kese, dirhem, akçe, nexpara vb.. kötü güçlerden kurtarmak için mücadele ediyoruz.

Pages:
Jump to: