Pages:
Author

Topic: ŞİRA - yeni milli yerli kripto paramız - yeni aysiko - page 3. (Read 742 times)

newbie
Activity: 224
Merit: 0
ilk defa duydum, biraz araştırayım dedim de kendimde şunu fartkettim.türk girişimlere karşı bir ön yargım var, istemeden olumsuz bir şey arıyorum.güvenimin bu kadar düştüğünü anladıktan sonra türk yatırımlara yatırım yapacağımı düşünmüyorum.yine de inş spam çıkmaz ve başarılı olurlar..
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Linke dshi tıklamadım açıkçası, dspri amaçlı herhalde. Bizimkiler kripto psra fslan çıkarmasınlar ya da önce kendilerinin globalde ispatlasınlar. Yalancı çobsn hikayesinde olduğu gibi bir gün bizimkiler güzel bir projeyle ico yapmaya kalksalar güvenip yatırım yapmayacak hale getirdiler.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
arkadaşlar dikkat edin bence dolandırıcı olabilir, yatırım yapmadan önce heman'a danışmak lazım, heman gelsin hemen versin şiraya notunu, ayrıca pideli köfte ve iskenderlede çok güzel gider şıra, çok hoşuma gitti tüm forum ahalisi adına koruyucu meleğimiz olmanız vesilesi ile teşekkür ederiz.
member
Activity: 350
Merit: 25
Icinde "sik" gecmeyen turk coini yokmu hic?

Anliyoruz sikcek adam ariyon da bu kadar belli etmeyin abi.

Ciftlik bank falan kur onun yerine.
full member
Activity: 602
Merit: 118
daha önce bu başlığa yorum yaptım mı bilmiyorum ama kendimi küfretmemek için zor tutuyorum. yarı bir günde scam çıktı kaçtılar gibi yazılar okuruz büyük ihtimal. sürekli bir şey çıkıyor. artık yeter aq
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
*** ŞİRA ***

Şifre + Lira = ŞİRA

https://www.youtube.com/watch?v=li3rvK2wDOo
buda intro muz.  intro yu izlemeden yorum yapmayın

Çok iddalıyız. Cüzdan ismimiz RÜZGAR.

Kılıcımızı yukarı kaldırıp sihirli sözleri söylediğimizde bize olağan üstü güçler verildi. Biz ŞİRA kripto parayız.

Kripto şatosunun koruyuculuğunu yapıyoruz. Onları sikke, kese, dirhem, akçe, nexpara vb.. kötü güçlerden kurtarmak için mücadele ediyoruz.

imzanda bulunan web sitelerinde mining script' i olmasa başarmıştın şampiyon.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
gölgelerin gücü adına

Kötü güçlerden biri olan nexpara yı etkisiz hale getirdik.
member
Activity: 203
Merit: 15
Bazen düşünüyorum piyasaya katılmak için geç mi kaldım diye? Böyle konuları okuyunca ferahlıyorum bu kadar malın arasında ben parayı rahat rahat bulurum diye düşünüyorum ama Türkçe bölümünde bu postları okurken de utanıyorum..

Konuyu açan arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.
newbie
Activity: 23
Merit: 15
Güzel bir başlık olmuş. Bende gerçek sanmıştım. Videoyu izleyince arkadaşın bizi keklediğini anladım :-) Şira ama güzel isimdi
member
Activity: 252
Merit: 11
öncelikle başarılar. 👏👏👏 sonralıkla bounty si. airdrop u ne zaman yapılacak. milli olan herşeyi. sonuna kadar destekliyoruz. gölgelerin gücü adına güç bende artık Smiley yqhu sabah sabah iyi güldüm Smiley))
member
Activity: 236
Merit: 75
arkadaş güzel trollemiş daha okumadan yorumları görmek güzeldi.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bi tane düzgün diyebileceğimiz yerli coinimizin olması gerçekten üzücü.çıkanların nerdeyse hepsi ponzi ve dolandırıcılar amk.sorsan blockchain nedir belki bilmez ama işin içinde para olunca malesef dünyada olduğu gibi ülkemizdede aç kurtlar harekete geçti hemen.inşallah yakında gurur duyacağımız bi kriptopara çıkarda bizlerde rahat ederiz
legendary
Activity: 1036
Çok değişik insanlarız yemin ediyorum. Ne zaman morelim bozulsa bu konuyu açıp ilk 2 sayfadaki yorumları baştan baştan okuyacağım terapi gibi geleceğindne eminim. Herkes ayrı bir telden yazıo asbdfkjasd
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Bir de bunlar nasıl oluyor da bu kadar zaman iktidarda kalabiliyorlar diye soruyorlar.
Al işte, kitle ortada, mal gelmiş mal gidiyor, torununun torunu da mal doğacak, ve bizi kimin yöneteceğine çoğunluğu oluşturan bu mallar karar veriyor.
Hemen atlamış gerizekalı scam proje ya da başarılı olur umarım falan diye, daha adından, arkadaşın anlatımından anlaması gerektiği kısmına gelmiyorum bile, adam video koymuş ona rağmen gelmiş yorum yapıyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
videoda bile bug var ses ayrı telden görüntü ayrı telden çalıyor. he-manin kız kardeşi olduğunu bilmezdim. eski yapım çizgi film olsa da. he-man yayınlandığı tarihlerde pek tutmamış olsa gerek yoksa o tarihlerde izliyor olurdum.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Valla insanlar deli ya haha iyi güldüm ben de videoya, buarada buaralar çok sık millii yerli para çıkıyor madem maytap geçiyoruz, bunlar için genel bir başlık mı açsak, nerdeyse hepsi dolandırıcı scam zaten bari tek başlık açalım insanların uzak durması gereken, zeki geçinen kendi ülke mallarımız diye, gülsek de bunlara yatırım yapanlar var:)
legendary
Activity: 1036
ulan ne insanlar var ya haha iyi güldüm yemin ediyorum. Okumadna yorum yapılanlar nasıl belli oluyor adam burda maytap geçmiş türk projeleri ile insanlar ciddiye almış. Eminim daha youtube linkine bile tıklamadan yorum yapmıştır.
jr. member
yerli milli kelimeleri kullanıldığı için karşıyım insanların duygularına dokunarak değil üreten  proje ile tanıtıma geçen olmadı şuana kadar
yazıları hiç okumadığının farkındasın dimi, yada videoyu izlemediğinin

yerli ve milli başlığı atmanız rahatsız edici bu başlıkla bir çok dolardırıcı türeyecek duygularını sömürerek gene birbirimizi kazıklamış olacağız üretiminizin içeriğini başlık atsanız bende yazmamış olacaktım
okumayı öğren okumayı , başlığa bakıp yorum yazmak senin tembel olduğunu gösteriyor
sen neden bu başlığı atıyorsun ihtiyacın var çünkü
işte mal olduğun nasıl belli oluyor.
içeriği okumadığın , introyu izlemediğin nasıl belli oluyor bilemezsin. malsın çünkü.
izlesen maytap geçtiğimi göreceksin. göremiyorsun çünkü malsın. izle dediğim halde hala böyle konuşuyorsan double malsın demektir.
git fotosentez yap olm yaşama bu dünyada, düşünmekten acizsin çünkü.
jr. member
yerli milli kelimeleri kullanıldığı için karşıyım insanların duygularına dokunarak değil üreten  proje ile tanıtıma geçen olmadı şuana kadar

yerli ve milli başlığı atmanız rahatsız edici bu başlıkla bir çok dolardırıcı türeyecek duygularını sömürerek gene birbirimizi kazıklamış olacağız üretiminizin içeriğini başlık atsanız bende yazmamış olacaktım
okumayı öğren okumayı , başlığa bakıp yorum yazmak senin tembel olduğunu gösteriyor
jr. member
yerli milli kelimeleri kullanıldığı için karşıyım insanların duygularına dokunarak değil üreten  proje ile tanıtıma geçen olmadı şuana kadar
Pages:
Jump to: