Basarisiz bir kampanya sizde yeteri kadar calisip yazmamissiniz forumda demekki katilan olmamis. Simdi diyeksinizz bize ne katilimdan onlar yapacak. Adam imza kampanyasi yapio tanitim icin demek ki kampanyaya katilanlar tanitamamis. Blog yazarlarina eksiksiz geldi tokenler. 400 token aldim ben. Ama forum imza kampanyasi hem katilimcilarin hemde pr ekibinin yuzunden basarisiz oldu. Yaw yukarda bir haftada 8 mesaj attim ondan saymadilar diyen var. Yuh yani haftada 10 mesaj atarak 30 bin dolari paylasmayi dusunuyorsunuz. Ehh birde adamlsr çalışmadı tanitim yapmadi filan diyorsunuz arkadas adamlar yapmayacak tanıtım adamlar sana para verecek sen yapacan tanitim. Isini düzgün yapmayan ustalar gibisiniz is yapmaz para ister. alyates sana degil bu laflarim. 10 tane mesaj atarak senin 6 haftalık emegini engelleyende. Seni biliyorum sen tanitim için çalıştın sana haksizlik yapoldi ama senin dışındakiler pek birsey yapmadığı icin imza kampanyası basarisiz oldu.
Belki ben farkli dusunuyorum ama daha çok olur bole şeyler. Hftada 5 mesaj atarak para kazanacagini dusunenler yuzunden merit sistemi geldi foruma hatirlatirim.
Saçmalıyorsun ayrıca konuyu farklı boyutlara çekiyorsun. O kadar sayfa yazının içinden 8 post konusunu alacak kadar da kör etmiş bu savunma psikolojisi seni. Yazdığım şey şu ben fazladan bir şey istemiyorum. Kural 10 post ise 10 post üzeri sayılır.Zaten öyle de oldu. Ben de 100 lerce post atıp forumun anasını ağlatmayı biliyorum.
Ayrıca imza kampanyasına katılım için çalışmak neymiş onu da anlamış değilim. İmza kampanyası bildiğim kadarıyla İCO'ya katılım için yapılıyor. Sonuç olarak iyi çalışılmış ki hardcap yaptı. Bir de 3 kişi 3 kişi diyip duruyorsun 13 kişi var ve herkes hakettiği kadar alacak stake de o yüzden var ya hani. AllatyesLydia da hakketti biz haketmedik sen de haklısın.
Sana şu yazıyı yazmaya harcadığım emeğe bile yazık. Kraldan çok kralcılar yüzünden haklı olduğumuz konularda bile ağzımızı açamıyoruz.
Ne savunmasindan psikolojisinden bahsediyorsun allah askina.
Doğru soyleyince isi baska yerlere cekiyorsunuz. 30 bin dolarlik tokeni ne diye dagsinlar bedavadan basarisiz olmus bir kampanyada. Icodan para yatirip alan bizlerin gunahi ney. Kapmanyaya az katilim olmussa kampanyanin tum unsurları basarisizdir buna katilimcilarida dahil. Katilimcilarin amaci projeyi tanitmaktir demek ki tanitamamissiniz az katilim olmus imzaya. Ben 30 bin dolar yatiricam o kadar tokeni almak icin sen 10 tane forum mesaji ile alacan o tokenleri. Oldu canım. Airdrop yapsinlar bare ne icoya cikiyorlar.
Diğer kampanyalarda eksiklik.var mi. Blog yazarlarina eksiksiz geldi tokenleri. Ama reddit ve imza basarisiz oldu. Neyini anlamiyorsunuz bunun. Ico başarılı oldu ama forum kampanyasi basarisiz iconun basarili olma sebebide 250k wave wavesden destek alacaklari haberi. O haber gelmese hard cap zordu. 2 ay imza tasiyacaktiniz ve buyuk ihtimal gene diyeveklerdi katilim az veremeyiz.
Siz olsaniz ne yaparsiniz icoya ciksaniz ve imza kampanyamiza 10 kisi katılsa basarili bir kampanya yaptık mi dersiniz. Aynaya bakip sorun bu soruyu kendinize. Empati yapin biraz.
Projeyi savundugum filan yok. Sizi de savundugum yok. Kimsesyi savundugum yok sizinde derdiniz bu.
Evet ya haklisiniz milletin 30 bin dolara aldigi tokenleri size 10.forum mesaji karsiliginda vermelei gerekir dememi bekliyorsunuz.