Pages:
Author

Topic: Re: [ANN][ICO]••• SIMDAQ: Kripto Trading İçin Platform 🚀🚀🚀 - page 6. (Read 1295 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Ve kampanya hardcap yaptı Smiley

Ödülleri dağıtmaları ne kadar sürecek acaba . İmzaları falan kaldırın deselerde girsek bişeye Cheesy
full member
Activity: 504
Merit: 120
Biraz gidişatı izleyecektim ama baktım hard cap yapmak üzere biraz waves gönderdim bende Smiley Şimdi sitedeki panelde gösterdiği waves adresine waves dexten gönderim yaptım. Tokenlerin bana gelişi nasıl olacak direkt waves dexe mi gönderecekler yoksa sitedeki panelden ben waves dexe çekim mi yapacağım?

Panele Waves adresi girişi yapacağız. Gönderimlerde tüm adresler girildikten sonra yapılır heralde.

Bu arada Hard Cap'a ulaşılmış.  Roll Eyes
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Biraz gidişatı izleyecektim ama baktım hard cap yapmak üzere biraz waves gönderdim bende Smiley Şimdi sitedeki panelde gösterdiği waves adresine waves dexten gönderim yaptım. Tokenlerin bana gelişi nasıl olacak direkt waves dexe mi gönderecekler yoksa sitedeki panelden ben waves dexe çekim mi yapacağım?
jr. member
Merit: 2
Girenler iyi kazandı o zaman 30k $ dağıtılacak orantılı olarak yanlış anlamadıysam Cheesy

Biz gecikenler de şansımıza küselim Smiley
full member
imzasına girdim ama geç oldu sanırım, hardcap yaptı yapacak kabul edeceklerini sanmıyorum. çok az kişi katılmış iyi kazandırıbilirdi.

Listeye baktım adınız eklenmemiş . Kabul etmeyeceklerdir hocam . Zaten ayın 20 ' sinden beri kimseyi eklemiyorlar .

Ben de sizden görüp girmiştim imzaya. İyiki girmişim. Biraz toplar diye düşünüyordum ama bu kadar hızlı hard capta beklemiyordum açıkcası. Bundan sonrası artık projenin gelişimine kaldı. Umarım güzel işler yaparlar da şu Waves'i de biraz canlandırırlar.
sr. member
imzasına girdim ama geç oldu sanırım, hardcap yaptı yapacak kabul edeceklerini sanmıyorum. çok az kişi katılmış iyi kazandırıbilirdi.

Listeye baktım adınız eklenmemiş . Kabul etmeyeceklerdir hocam . Zaten ayın 20 ' sinden beri kimseyi eklemiyorlar .
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
sr. member
Ben imzaya 2 hafta once girdim . Ancak 7 gün boyunca tam taşımadığım için 1 haftalik stake verdiler . İmzayi 7 gün taşımadan stake vermiyorlar Kısacası su saatten sonra imzaya giren arkadaşlar üzgünüm . Stake alamayacaksınız. Hatta kabul edilmeyeceksiniz . Keşke hepimiz sizin kadar uyanık olsakta hardcap yapan imzaya girsek Smiley

Ama daha satış devam ediyor anladığım, ne kadar daha sürecek?

24 saat geçmeden % 97 Yaptı adamlar . Kısacası 1 2 saat ya sürer ya sürmez . Öyle acaba 1 hafta daha devam edermi diye ümitlenmesin kimse Smiley Hardcap 5M$ . Suan 150K Sonra bitiyor satış .

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Ben imzaya 2 hafta once girdim . Ancak 7 gün boyunca tam taşımadığım için 1 haftalik stake verdiler . İmzayi 7 gün taşımadan stake vermiyorlar Kısacası su saatten sonra imzaya giren arkadaşlar üzgünüm . Stake alamayacaksınız. Hatta kabul edilmeyeceksiniz . Keşke hepimiz sizin kadar uyanık olsakta hardcap yapan imzaya girsek Smiley

Ama daha satış devam ediyor anladığım, ne kadar daha sürecek?
sr. member
full member
Arkadaslar bounty tam olarak ne zaman bitiyor ANN konusuna baktım ama net bilgi bulamadım? Bide imza kampanyası için şartları genelmi? Local deki yazıları kabul ediyorlarmı?

Repux dan cıkıp buna girmeyi düşünüyorum. Henuz 1 haftadır bundayım

ICO sonunda bitecek bounty. İmza kampanyasında kısıtlama yok, sadece 10 kaliteli post şartı vardı. Ama artık hard cap yapıldı sayılır. Başvuruları kabul ederler mi bilmiyorum.

Yerli konuda ödül için rezerve alınmış ama konu yok, şimdi de kabul edilip edilmeyeceğini konuşuyoruz...

Ben dün form doldurdum henüz listede göremedim kendimi..

Biraz yanlış bir durum var ama çözemedim.

İmza kampanyası için doldurduysanız onaylamalar manuel olarak yapılıyor, o yüzden listeye geç düşersiniz. Ama hard cap yapacağını görüp başvuran çok kişi olmuştur. Kabul edip etmemek onlara kalmış.

Bir de alttaki gibi bir kural var.

Stakes are added weekly on Thursday. Only full weeks are in count towards the bounty calculation.
sr. member
Arkadaslar bounty tam olarak ne zaman bitiyor ANN konusuna baktım ama net bilgi bulamadım? Bide imza kampanyası için şartları genelmi? Local deki yazıları kabul ediyorlarmı?

ICO sonunda bitecek bounty. İmza kampanyasında kısıtlama yok, sadece 10 kaliteli post şartı vardı. Ama artık hard cap yapıldı sayılır. Başvuruları kabul ederler mi bilmiyorum.

Yerli konuda ödül için rezerve alınmış ama konu yok, şimdi de kabul edilip edilmeyeceğini konuşuyoruz...

Ben dün form doldurdum henüz listede göremedim kendimi..

Biraz yanlış bir durum var ama çözemedim.
full member

sr. member
Activity: 434
Merit: 278

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Daha önce yazılmış blog yazısını okuyabilirsiniz. Türkçe kaynaklar yeteri kadar bulunuyor zaten simdaq sitesinde dil seçenekleri arasında Türkçe mevcut.

https://blog.digilira.com/2018/01/01/simdaq-ico-yeni-nesil-trader-platormu/

Sadece Waves değil Ethereum blok zincirinin kullanılması da hedefleniyor. Toplanan yatırım ilk gün bonusuyla beraber dört milyon dolar aşmış durumda, hard cap 5 milyon dolar.

%20 bonus süresi devam ediyor bonus azalmadan hard cap yapacağa benziyor. %20 bonus için son 22 saat kaldı bu süreyi kaçırırsanız ve hard cap gelmezse %15'e düşüyor.
sr. member
Waves adresi istiyor nasıl alabilirim?

https://beta.wavesplatform.com/ sitesinden waves cüzdanı oluşturup, bir adresiniz olabilir.

proje olarak baya bir kapasitesi var. bu proje için düşüncem ya çok fazla çıkacak ya da batacak. ben olumlu bakıyorum. ytd.

Hızlı cevabınız için çok çok teşekkür ederim daha önce hiç bir bounty kampanyasına katılmadıgım için bilmiyordum katılayım buna o zaman Smiley
Size 12 kelimelik bir seed verecek onu kaybederseniz her şey boşa gider, saklamanızı öneririm.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pundix'ten çıkabilirsek simdaq'a giriyorum bakalım ama bi türlü çıkamadık sevgili pundi'den.
Türkçe duyuru konusu güzel oldu. Hard cap'e de ulaşacak gibi duruyor 1-2 gün içinde. Güzel proje güzel ilerliyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Simdaq ve MyTrackNet arasında kalıp MyTrackNet'in imza kampanyasını seçtim ama hala aklım biraz simdaq da açıkcası. Bütçesi olanların icosuna girebilir üzeceğini zannetmiyorum ikisininde. Bu ikisi zaten wavesin en gözde projeleri şuanda
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Projenin kendisinden çok waves platformuna hayrı dokunacak. Waves destekçilerinin hepsi bu projeyi destekliyor. Projede yer alan alım satım botu dışındaki diğer özelliklere sahip birçok farklı proje geliştirildi. Peerguess bile bu kategoride sayılabilir. Önemsenmesi gereken şey bence botun verimli olması eğer olursa satın alacak çok olur dex te inanılmaz fırsatlar var.
jr. member
Merit: 2
Waves adresi istiyor nasıl alabilirim?

https://beta.wavesplatform.com/ sitesinden waves cüzdanı oluşturup, bir adresiniz olabilir.

proje olarak baya bir kapasitesi var. bu proje için düşüncem ya çok fazla çıkacak ya da batacak. ben olumlu bakıyorum. ytd.

Hızlı cevabınız için çok çok teşekkür ederim daha önce hiç bir bounty kampanyasına katılmadıgım için bilmiyordum katılayım buna o zaman Smiley
Pages:
Jump to: