Pages:
Author

Topic: Re: [ANN][ICO]••• SIMDAQ: Kripto Trading İçin Platform 🚀🚀🚀 - page 5. (Read 1295 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bu imzaları ne zaman kaldırabileceğiz yada dağıtım ne zaman olacak ? Telegram kanalından yazıyorum bounty'i sallayan bi tane yetkili yok .

Edit : Jane abla sonunda bana yazdı . İmzaları kontrol için 1 2 gün daja tutmamızı ve ödülün pazartesi - salı dağıtacaklarını söyledi .

Aslında çok az kişi olduğumuz için hesaplaması da çok kolay olacaktır. Yine de pazartesi-salı dağıtabileceklerini sanmıyorum. Belki hesaplamayı yapabilirler. Bu arada stake hesabı yapan oldu mu? Hesaplarıma göre stake başı 117 $ olması gerekiyor.

5.000.000 % 3 = 150.000
150.000 % 20 = 30.000
30.000 / 255 = 117

Son hafta da sayılınca stake başı 100 ün altında bir şey çıkıyor. Ayrıca 3 kişi daha eklenmiş. Yinede kendi adıma 2 hafta için çok güzel bir sürpriz oldu.

bounty manager yazmış bounty bitti diye, sadece imza bir kaç gün kalsın diye yazmış. sayımın bitmesini bekliyorlar. sakın değiştirmeyin 2-3 gün daha bekleyin.

stake hesabı yapılırken toplam kaç tane token satıldı, net bilgi var mıdır? toplam 25.000.000 adet token satılmayacak mıydı? satılmayanlarda yakılacaktı, haksız mıyım.

token sayısı: 25.000.000

25.000.000 % 3 = 750.000

750.000 / 0,20 = 150.000

150.000 / 261 = 574 token

olmayacak mı hesap?

Aynı hesabı yapıyoruz hocam, ben dolar bazda olanı yaptım. Yeni eklenen stakeler olmuş.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Bu imzaları ne zaman kaldırabileceğiz yada dağıtım ne zaman olacak ? Telegram kanalından yazıyorum bounty'i sallayan bi tane yetkili yok .

Edit : Jane abla sonunda bana yazdı . İmzaları kontrol için 1 2 gün daja tutmamızı ve ödülün pazartesi - salı dağıtacaklarını söyledi .

Aslında çok az kişi olduğumuz için hesaplaması da çok kolay olacaktır. Yine de pazartesi-salı dağıtabileceklerini sanmıyorum. Belki hesaplamayı yapabilirler. Bu arada stake hesabı yapan oldu mu? Hesaplarıma göre stake başı 117 $ olması gerekiyor.

5.000.000 % 3 = 150.000
150.000 % 20 = 30.000
30.000 / 255 = 117

Son hafta da sayılınca stake başı 100 ün altında bir şey çıkıyor. Ayrıca 3 kişi daha eklenmiş. Yinede kendi adıma 2 hafta için çok güzel bir sürpriz oldu.

bounty manager yazmış bounty bitti diye, sadece imza bir kaç gün kalsın diye yazmış. sayımın bitmesini bekliyorlar. sakın değiştirmeyin 2-3 gün daha bekleyin.

stake hesabı yapılırken toplam kaç tane token satıldı, net bilgi var mıdır? toplam 25.000.000 adet token satılmayacak mıydı? satılmayanlarda yakılacaktı, haksız mıyım.

token sayısı: 25.000.000

25.000.000 % 3 = 750.000

750.000 / 0,20 = 150.000

150.000 / 261 = 574 token

olmayacak mı hesap?
full member
Activity: 336
Merit: 154

5.000.000 % 3 = 150.000
150.000 % 20 = 30.000
30.000 / 255 = 117

sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Bir Waves asseti olarak ben kendisinden pek umutlu olmasamda yatırım yapan birçok insan sayesinde hardcap yaparak kepenkleri kapatmış. Umuyorumki hem odul katilimcilari hemde direkt yatırımcılar bu projeden kazançlı çıkar.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

5.000.000 % 3 = 150.000
150.000 % 20 = 30.000
30.000 / 255 = 117
Stake'lere baktım şimdi. Hesap doğruysa güzel bi şey gelecek demek ordan. Simdaq beklenmeyeni yaptı gerçekten. Kimse beklemiyordu bunu.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569

5.000.000 % 3 = 150.000
150.000 % 20 = 30.000
30.000 / 255 = 117
hero member
Activity: 546
Merit: 501
güzel proje. çeviri için teşekkürler. Smiley bu 4. çeyrekte turnuvalar var diyor. o nasıl bir uygulama olacak hocam?

bounty dağılımına bakınca sosyal medya ağırlık vermiş bir proje. reklam önemli. Smiley

teşekkür ederim. portfolyo turnuvaları, yatırım tahminleri gibi bir turnuva düzenleyecekler. forex'te düzenlenen turnavalar tarzı birşey olmasını bekliyorum. dereceye girenlere ödül verilir.

Ben mesaj attım fakat bitcointalktan henüz geri dönüş yapan olmadı senin sorduğun iyi olmuş. teşekkür ederim. telegramda  başka bir konu için yeterince kafalarını şişirdim bounty içinde yazmak istemiyorum.
sr. member
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Projeyi takip ediyordum. Pre-Sale kısmını kaçırıp maille de bilgilendirme istemiştim ICO süreci için.  Kaçırdığıma gerçekten üzüldüm.  Ortada bir ürünün olması denildiği gibi yararlı bir durum. 24 saatlik süreçte de tamamlaması şahane bir olay .

İnşallah waves üzerinden oluşturulan diğer tokenler gibi oluşmaz sonu .
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
güzel proje. çeviri için teşekkürler. Smiley bu 4. çeyrekte turnuvalar var diyor. o nasıl bir uygulama olacak hocam?

bounty dağılımına bakınca sosyal medya ağırlık vermiş bir proje. reklam önemli. Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
Goz gore gore kacirdik guzelim imza kampanyasini 2 3 kez repuxa cok fazla kisi dolunca cikip simdaq gireyim dedim girmedim 19 kisi girmis 2 kisi stake alamicak galiba cok iyi kazanacak arkadaslar hayirli olsun catir catir harcayin baba
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Daha önce yazılmış blog yazısını okuyabilirsiniz. Türkçe kaynaklar yeteri kadar bulunuyor zaten simdaq sitesinde dil seçenekleri arasında Türkçe mevcut.

https://blog.digilira.com/2018/01/01/simdaq-ico-yeni-nesil-trader-platormu/

Sadece Waves değil Ethereum blok zincirinin kullanılması da hedefleniyor. Toplanan yatırım ilk gün bonusuyla beraber dört milyon dolar aşmış durumda, hard cap 5 milyon dolar.

%20 bonus süresi devam ediyor bonus azalmadan hard cap yapacağa benziyor. %20 bonus için son 22 saat kaldı bu süreyi kaçırırsanız ve hard cap gelmezse %15'e düşüyor.

sıtenın turkceye cevrılmesıni sağlayan bana ve cevırıyı yapan telegram uyemız muhammed e tesekkurler Cheesy

guzel ıco oldu 24 saatten kısa surede bıtmesı de waves platforma ayrı bır hareket katacaktır dıger ıcolarda da aynı seylerı gorebılırız. 1m waves destegı gelmesı de etkılı oldu tabıkı.
sr. member
Activity: 672
Buy $BGL before it's too late!
Tebrikler!
Simdaq Token satışı başarıyla tamamlandı!
Destekleriniz için teşekkür ederiz!

en son monetha icosunda bu kadar heyecanlanmıştım, bu da çok hızlı bir ico bitirmesi oldu. yakından takip edeceğim. adamların en azından ortada bir ürünü var, monethada o da yoktu.

şimdiki kafamdaki soru bounty devam edip etmemesi? topu topu imza kampanyasına girmiş 20 kişi var zaten, eğer hardcapta bitirirlerse imzacılar iyi bir miktar düşecek herhalde.

2019 yılının ilk çeyreğinde portfölyö yönetimi ve trade kısmı olacak gibi duruyor. yol haritasının yalancısıyım. waves için gerçekten büyük bir adım olacak bir proje.

Neyse bizim imza yalan oldu, imzaya girenlere ve yatırım yapanlara bol kazançlar.
sr. member
Tebrikler!

en son monetha icosunda bu kadar heyecanlanmıştım, bu da çok hızlı bir ico bitirmesi oldu. yakından takip edeceğim. adamların en azından ortada bir ürünü var, monethada o da yoktu.

şimdiki kafamdaki soru bounty devam edip etmemesi? topu topu imza kampanyasına girmiş 20 kişi var zaten, eğer hardcapta bitirirlerse imzacılar iyi bir miktar düşecek herhalde.

2019 yılının ilk çeyreğinde portfölyö yönetimi ve trade kısmı olacak gibi duruyor. yol haritasının yalancısıyım. waves için gerçekten büyük bir adım olacak bir proje.

hero member
Tebrikler!

sr. member
Bounty için kusura bakmayın arkadaşlar çeviri işine dün başladım. onlar bana resimlerin boş halini gönderecek sandım fakat öyle olmayınca az ps bilgimle uğraşmak zorunda kaldım. bounty'i çevirdim yeni katılımların durumunuda soruyorum bana geri dönüş yapar yapmaz sizlerle paylaşacam.

eyvallah hocam, ben de taze görünce hemen atladım ama nasıl olacak bilmiyorum.
Kısmet artık.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
BU proje waves'İn bile ilerlemesine sebep olacak bence. güzel hard cap yaptılar 1 günde. Waves projesi olduğu için herkes uzak duruyordu. Güzel oldu.
hero member
Bounty için kusura bakmayın arkadaşlar çeviri işine dün başladım. onlar bana resimlerin boş halini gönderecek sandım fakat öyle olmayınca az ps bilgimle uğraşmak zorunda kaldım. bounty'i çevirdim yeni katılımların durumunuda soruyorum bana geri dönüş yapar yapmaz sizlerle paylaşacam.
sr. member
Ve kampanya hardcap yaptı Smiley

Ödülleri dağıtmaları ne kadar sürecek acaba . İmzaları falan kaldırın deselerde girsek bişeye Cheesy

açıkcası bu kadar ilgi toplayacağını düşünmemiştim. primalbaseden sonra bu kadar hızlı icolar gitmez zannediyordum.

hardcap olduğuna göre bountye bitecek gibi duruyor, girenler çok iyi kazanacaklar ellerinde tutarlarsa. şaşırdım açıkcası.

eğer gerçekten kullanışlı olursa bu adamlar waves'e baya bir kaynak sağlayacaklardır.
sr. member
Ve kampanya hardcap yaptı Smiley

Ödülleri dağıtmaları ne kadar sürecek acaba . İmzaları falan kaldırın deselerde girsek bişeye Cheesy

Daha bounty konusu çevrilecek hocam
Pages:
Jump to: