Pages:
Author

Topic: Re: [ANN][ICO]••• SIMDAQ: Kripto Trading İçin Platform 🚀🚀🚀 - page 4. (Read 1295 times)

full member
Activity: 504
Merit: 120
Arkadaşlar çok kötü haberlerim var. Jane ile telegramda konuştum, tekrar kontrol edeceklerini söyledi. Ancak büyük olasılıkla bu şekliyle, kabul edileceğini söyledi. O arkadaşlardan bazılarının farklı projelerde ve simdaq projesinde çalışıyormuş, o yüzden buraya eklemişler. Eğer onlar silinirse, tüm imza projesini iptal edebilirlermiş.

Tüm bounty yarın belli olacakmış. Yarından sonra güzel yorumlar yapacağım.

İmza kampanyasından kendilerine gelecek 3-5 kuruşun peşine düşen adamlarla mı uğraşıyoruz biz Cheesy Piii.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Arkadaşlar çok kötü haberlerim var. Jane ile telegramda konuştum, tekrar kontrol edeceklerini söyledi. Ancak büyük olasılıkla bu şekliyle, kabul edileceğini söyledi. O arkadaşlardan bazılarının farklı projelerde ve simdaq projesinde çalışıyormuş, o yüzden buraya eklemişler. Eğer onlar silinirse, tüm imza projesini iptal edebilirlermiş.

Tüm bounty yarın belli olacakmış. Yarından sonra güzel yorumlar yapacağım.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
ico ya katılan arkadaşlar ico.simdaq.com/login 'den giriş yaparak waves adresinizi submitleyin  1-2 gün içerisinde dağıtımı yapacaklarını çoğunluğun adresini eklemesini bekliyorlar.

imza için bende yazdım cevap bekliyorum, eğer ortada bir haksızlık varsa dile getirmekten çekinmeyin. birazdan telegramdan simdaq ekibinden birine yazacam cevaplarını sizede iletecem. bitcointalkta cevap geç geliyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
arkadaşlar tokenlar gelene kadar imzanızı değiştirmeyin, ne olur ne olmaz. önem için böyle düşündüm, gider ayak sıkıntı çıkmasın.

telegram üzerinden takip ediyorum bende, türk arkadaşlardan bi kaç tanesi yazdı. Jane abla "hallederiz, sabır" gibi cümleler kurdu. hesapladık, dağıtacaz diyorlar ama ne bilim üstün körü baştan atıyorlar.

telegram üzerinde gözüme çarptı çoğu insan eth gibi zannediyor wavesi. hatta mew adresi yazan biri vardı galiba. token bilgilerini istiyorlardı decimal falan filan. bu bakımdan wavesin iyi bir reklam yapıp, insanları bilgilendirse hepimizin yararı olur.
hero member
Dün mesaj atmıştım, aynı arkadaşın attığı gibi. Resmen uğraşmak istemiyorlar, ne de olsa, ona ya da buna gitmiş olması bir şeyi değiştirmiyor. Arkadaşlar konuya, ICO_supporter'a ve Telegramdan herkes en az bir kere daha iletsin. Bu kadar zor birşey değil düzeltmek, imzaya katılmayan adam benim 3 katım alıyor.

Jane telegramdan yazdım, dün buradaki kullanıcıya mesaj attım, konuya da yazdım.
full member
Activity: 336
Merit: 154
İmza kampanyasındaki sorunu biri daha görmüş ve kanıtlarını da almış ne güzel ve konusuna yazmış. Ben telegrama yazamıyorum ama yazabilen varsa yazsın da belki düzeltirler.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.29246971

eğer buna dikkat ederlerse baya bir bounty geliri artacaktır ama şimdi tek şey bunu düzeltmeleri. açıkcası düzeltecekleri pek sanmıyorum son haftayıda eklemişler. hele icoya katılanlara daha token göndermedikleri için bountycilerle uğrasmaz gibi geliyorlar. bakalım ne olacak.

Telegram'dan Jane'e yazdım. ''Endişelenmeyin her şey kontrol edilecek'' yazdı.  Düzeltmeliler bence. Kural koyuyorlar uygulamıyorlar. Sonra enayilere bak tokenleri göndermişler diye seviniyor bu insanlar.
full member
İmza kampanyasındaki sorunu biri daha görmüş ve kanıtlarını da almış ne güzel ve konusuna yazmış. Ben telegrama yazamıyorum ama yazabilen varsa yazsın da belki düzeltirler.

eğer buna dikkat ederlerse baya bir bounty geliri artacaktır ama şimdi tek şey bunu düzeltmeleri. açıkcası düzeltecekleri pek sanmıyorum son haftayıda eklemişler. hele icoya katılanlara daha token göndermedikleri için bountycilerle uğrasmaz gibi geliyorlar. bakalım ne olacak.

Özellikle 4,6,7 post bile atmadan stake almış. Zaten onlar gidince 80 stake gitmiş oluyor. Bence bunlar kendi hesaplarıdır. Telegramdan herkes yazarsa düzeltirler belki ama pek düzeltecek gibi durmuyorlar.
sr. member

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Ico ' sunu kaçırdığıma gerçekten çok pişmanım . Borsalarda ICO ' nun altına düşmesini bekleyeceğim.  Proje olarak gayet başarılı buluyorum . Bir de Waves ' imiz zirvelere çıkmış olsa da yüzümüz hepten gülse ..
full member

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
sıtesınden waves adresı yazmayı unutmayın. token dagıtımına baslıyorlar. ekıp cok profesyonel.
sr. member
çok kısa sürede bitmiş bounty kampanyasına sahip, kripto sisteminde trade işlerini kolaylaştırabilmek amaçlı yapılmış platformdur.

bende bounty katılımcısıyım, ne olur ne biter bilinmez. daha göndermediler tokenları.

monetha icosuda böyle hızlı bitmişti, 5000 satoshilerden 500 satoshilere düştü. şimdi daha yeni yeni topladı 2500 satoshilerde. monethanın ortada sadece fikri vardı, herhangi bir ürün yoktu.

simdaq ortaya güncel bir fikir ile bir ürün sundu, açıkcası ürün başarı konusunda yapabileceklerini düşünüyor. waves ceosu sasha boşu boşuna yatırım yaptırmazdı buna ama şimdilik tek sıkıntısı likitide olacaktır.  ne zaman orta ve üst borsalara girerse sağlam bir hacim kazanacak, o zaman 10 dolarları görebiliriz.

takipteyim, ytd.
full member
İmzası olmadığı halde verdiler adamlara stake. Dün gece bir arkadaş yazdı telegramdan. Yarın inceleriz dediler. Yine profillere bakmadan hesaplayıp geçmişler anlaşılan. Birde son haftayı bile vermişler şaka gibi.
full member
Stakelerin hesaplaması bitmiş. İmzaları kaldırabilirsiniz.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Attığım mesaja 2 gün sonra cevap geldi bounty kapandı şeklinde. telegramdan söylerseniz daha hızlı  cevap alabilirsiniz. ben kendi stakelerimide kontrol etmedim bir haftalık aldım o da bir önceki haftanın olmalı. bu haftanın postları hesaplanıyor mu bi sormak lazım. imzasını kaldırmış olmasına rağmen stake alanları telegramdan bildirelim lütfen.
full member
Öncelikle Perşembe günü bitiminde güncellenmesi gereken tablo güncellenmedi diye hatırlıyorum. Ayrıca tabloda 6 ve 7 numara imzayı taşımıyor.
Son hafta güncellenir ve imzayı taşımayanlar çıkarılırsa stake başına 256 çıkıyor.

Siz deyince tek tek kontrol ettim.

4 numaralı elemanın 16 kasımdan bu yana postu yok Cheesy İmzasını zaten kaldırmış. Ama stakeleri verilmiş adamın.

6 ve 7 imzayı kaldırmış.

9 numara taa 1 aralıkta katılmış, o zamandan bu zamana 40 post atmış ama 6.5 haftalık stake almış. Bunda da sıkıntı var.

Bunları dikkate alıyorlardır heralde.

Tabloda güncelleme sadece 1melyun için yapıldı. Normalde 1 hafta tam taşımayana verilmiyordu stake ama 1melyun ico bittiğinde 1 hafta taşımış saydılar heralde. Ya da bize de son haftanın stakelerini ekleyecekler.

Aslında çok kötü bir bounty projesi yönettiler. Hani ne kadar kötü olabilir derseniz, en fazla bu kadar kötü olabilir. Güncellemeler geç yapıldı, stakeler yalan yanlış, hesaplamayı nasıl yaparlar bilmiyorum.

Bu arada dediğiniz şekilde tahminen imzayı kaldıranlara da yine gönderim yapacaklar. Hepimiz mesaj atalım da bare dikkat çeksin.

Profillere bakılmadan verilmiş stakeler. İyi ki 20 kişi var kolay bir şekilde düzeltilebilir. Tabi hardcap yapan her proje gibi bu da yan çizmez ise Smiley
1melyun rica etsek bounty ekibine bildirirse seviniriz.

Dediğiniz gibi hiç bakılmamış heralde profillere. Telegramdan Jane'e yazabilirsiniz bu sorunu. Bence onlar da farketmiştir durumu. Yoksa yazar geçerlerdi direk zaten 20 kişi.
full member
Öncelikle Perşembe günü bitiminde güncellenmesi gereken tablo güncellenmedi diye hatırlıyorum. Ayrıca tabloda 6 ve 7 numara imzayı taşımıyor.
Son hafta güncellenir ve imzayı taşımayanlar çıkarılırsa stake başına 256 çıkıyor.

4 numaralı elemanın 16 kasımdan bu yana postu yok Cheesy İmzasını zaten kaldırmış. Ama stakeleri verilmiş adamın.

6 ve 7 imzayı kaldırmış.

9 numara taa 1 aralıkta katılmış, o zamandan bu zamana 40 post atmış ama 6.5 haftalık stake almış. Bunda da sıkıntı var.

Tabloda güncelleme sadece 1melyun için yapıldı. Normalde 1 hafta tam taşımayana verilmiyordu stake ama 1melyun ico bittiğinde 1 hafta taşımış saydılar heralde. Ya da bize de son haftanın stakelerini ekleyecekler.

Aslında çok kötü bir bounty projesi yönettiler. Hani ne kadar kötü olabilir derseniz, en fazla bu kadar kötü olabilir. Güncellemeler geç yapıldı, stakeler yalan yanlış, hesaplamayı nasıl yaparlar bilmiyorum.

Bu arada dediğiniz şekilde tahminen imzayı kaldıranlara da yine gönderim yapacaklar. Hepimiz mesaj atalım da bare dikkat çeksin.

Profillere bakılmadan verilmiş stakeler. İyi ki 20 kişi var kolay bir şekilde düzeltilebilir. Tabi hardcap yapan her proje gibi bu da yan çizmez ise Smiley
1melyun rica etsek bounty ekibine bildirirse seviniriz.
hero member

6 ve 7 imzayı kaldırmış.

full member

6 ve 7 imzayı kaldırmış.

full member
Pages:
Jump to: