Da, troše. Tri grafičke su flashane, dvije nisu jer ne mogu naci odgovarajuci bios. Radi se o xfx sa micronovom memorijom. Na nekom forumu sam cak naletio na podatak da za xfx micron nema biosa. Ispravite me molim ako grijesim. Rade na 29.5 m/hs stabilno al ga griju za popizditi, 65 i 70 stupnjeva(ventilatori 80%).
Htio bih to sve malo i undervoltati u msi afterburneru al mi neda nikako da "otključam" core voltage. U postavkama sam stavio unlock voltage control i monitoring al nista.
Molim pomoc, savjet.
Moguće da zbog novije verzije drivera ne možeš mijenjati core voltage u afterburneru.
Možeš undervoltati i u Claymore mineru ako ga koristiš.
U start.bat dodaš -cvddc za core voltage i -mvddc za memory voltage.
Npr. -cvddc 900 -mvddc 900 . Tako će sve grafe u rigu biti isto undervoltane.
A možeš i svaku pojedinačno jer moguće da nećeš svaku moći jednako undervoltati.
Npr. -cvddc 900,875,910,900,880 -mvddc 900,900,875,850,900
To ti je samo primjer, morat ćeš se malo poigrati pa ćeš vidjeti koji undervolt odgovara bez rušenja.
Također, undervoltat i overclockati možeš i sa OverdriveNtool.
Imaš upute na ovom linku https://mining.help/2017/12/10/windows-10-mining-guide-for-amd-gpus-12-gpu-supported/
Hvala ti za ovaj link, kolko sam sad stigo prije posla s OverdriveNtool rjesio sam undervoltanje. Za sad potrosnja 710w temperature na 60. Kasnije cu se jos zabaviti s time.