Ja imam 4x1070 i trenutno ih držim na Neoscryptu, ima više vrlo isplativih coina s tim algoritmom. Evo zadnjih tjedan dana sam rudario Crowdcoin (CRC), otprilike 2-3 dnevno, Vidio sam da cijena ide od 12$-20$ često i rekao ajde da probam. Danas sam ih prodao 20 komada po 30$. Nije uopće loše 600$ za tjedan dana Vjerojatno će još malo rasti u budućnosti ali nakon Signatum škole sve ove shitcoine šta izrudarim prodajem prvom prilikom i investiram u poznate projekte. Sad je dificulty nešto porastao pa se selim na sljedeći coin.
Koji si sljedeći coin zapikirao ako nije tajna? Da i ja probam uposliti svoje gtx1070 na nekom tako malom coinu i nadam se brzoj zaradi u par tjedana.
Možda me to natjera da otvorim account na Cryptopia mjenjačnici i počnem malo trgovati.
Jos sam na ovom istom ali ima jos dva tri sa istim algoritmom koji mi se cini da trenutno daju vise. Moram ulovit vremena za proucit i setirat, mislim da je jedsn od njih goacoin i ima neku marihuanu za logo. Nije mi panika jer crowdcoin raste a jos uvijek mi kopa oko 1.5 dnevno. 45 dolara na dan je sasvim ok.
Edit: Dosao sam na posao pa evo informacije koje imam za te koine. Svi su neoscrypt:
Goa Coin 57$ dnevno - 9 coina dnevno
Desire 56$ dnevno - 14 coina dnevno
Onex Cash 44 $ dnevno - 85 coina dnevno
CrowdCoin 43 $ dnevno - 1.3 coina dnevno
Prvojerio sam samo CrowdCoin jer kad sam setirao je on bio najisplatljiviji i čini mi se ko dosta solidan projekt i ima mali ukupni broj coina. Ove ostale provjeri na vlastitu odgovornost. Gornji podaci su za 4x1070 i prilično točni za CRC pa valjda i za ostale