Pages:
Author

Topic: Samimi olalım bounty katılımcıları. Hiç whitepaper okudunuz mu? - page 2. (Read 434 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
En son kelimesine kadar okurum başka türlü de girmem uzun uzun araştırıp incelemek gerekiyor çünkü zamanımı boş şeylere boş imza kampanyalarına ayırmak saçma geliyor o yüzden okuyorum her kelimesini Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ben hepsini okuyorum.
Ama bounty'ye katılıp katılmama kararını almak için değil, gelecek tokenler -eğer gelirse- nasıl değerlendireceğimi belirlemek için.

Bounty'ye katılım kriterlerim daha farklı..
full member
Activity: 616
Makale yazıyorum ve sürekli okuyorum. Rastgele yazılmaz yalan yanlış olur. Facebook ve twitter kampanyaları için gerek yok ama blog yazıları için okunması gerekli diye düşünüyorum.
full member
Activity: 462
sadece bounty için okunmaz evet ama en azıdan siteleri takımı falan inceler sonra katılıp katılmayacağıma karar veririm. Zaten zaman geçtikçe ciddi projeler kendini belli ediyor ondan sonra detaylı araştırmamı yapar teknik raporu okurum
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
eskiden çok okurdum, ne geçse elime okurdum. ne geçti elime? Hiççç. Demek ki okumamışım. Bilemedim yaa bir yerden parayı toplasak da köye dönsek keşke, devlet desteği de var, isteyene küçük istemeyene büyük baş veriyorlarmış, başını alıp gitmek böyle bir şey olsa gerek.
member
Activity: 156
Merit: 10
Sanmıyorum ICO katılım yapılmyacağı sürece ben okuduklarını sanmıyorum whitepaper'i millet buraya bakıyor herkes hangi imzayı tşıyor ona göre seçim yapıyorlar genelde Cheesy
newbie
Activity: 112
Merit: 0
hakikaten ilgilendiğim projeleri 1-2 defa okumuşluğum var ama dürüst olmak gerekirse çok whitepaper okumadım. Okumak gerekiyor ama işte üşengeçlik            
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bounty için hiç okumadım yalan yok ama sitelerini ziyaret edip roadmaplarini incelerim zaten o kadar çok ico çıkıyorki hergün hepsini okumak imkansız zaten
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Açıkçası bütün hepsini okumamakla birlikte projenin ne olduğunu nasıl olduğunu ve nerelere gidebileceğini öğrenecek kadar okuyorum ki yoktan yere bountylerinde vakit öldürmeyeyim. Sonuçta bir ton emek veriliyor zaman harcanıyor ve karşılığında 100 dolar almanın anlamı yok değil mi? Okumayanlara da tavsiye ederim okusunlar. Okuyamayanlar da hakkında yazılan makaleleri okusunlar.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Bountyhive genelde bu seçimi sizin için yaptığı için oraya rahatlıkla girebiliyorum, ancak başka platformlar için gerçekten emek sarf eden bir bounty'se ufak bir araştırma yapıyorum.
newbie
Activity: 196
Bounty için hiç okumuyorum. Telegram katılımcı sayısına bakıyorum ne kadar toplamayı hedeflediklerine bakıyorum. Bir de amazixlerin dahil olduğu kampanyalar genelde iyi oluyor
full member
Activity: 532
Merit: 102
Okudum sayılır ama çok araştırma yapıp girmiyorum bountylere whitepaperın hepsini okumuyorum genel bir bakıyorum.
member
Activity: 364
Açıkcası whitpaperın tümünü okumak bana biraz angarya iş gibi geliyor. Sonuçta aynı bilgileri daha kısa yollar ile alabileceğimiz forumlar ve siteler mevcut. Ayrıca bazen kaliteli magerları takip etmek işi çok daha kolaylaştırıyor.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Bounty de olsa neyle ilgili olduğuna bakarım 2 cümle. Decentralized trading marketplace peertopeer gibi blockchain özelliklerini kendi özelliği gibi sıralayıp size satmaya çalışıyosa bi cacık olmaz geçerim.
newbie
Activity: 189
Açık söyleyeyim, hayır okumadım. Badoslama dalıyorum..Smiley Ne çıkarsa bahtıma diye.. Belki az kazanmamın sebebi de budur ama onu okumakta gerçekten çok uzu sürecek kardeş ya.
member
Activity: 144
Şunu söyleyeyim cidden hiç açıpta white paper açıp okumadım. sadece belirli yerlerini okuorum gerisine göz bile atmıyorum. ICO ya katılım yapacaksam ıdısını dısısını okuyorum ama Cheesy
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Bountysine katıldığım bir kaç projenin white paperini okudum. Hatta bir tanesinin white paperini Türkçeye çevirmeye çalışmıştım. Ama çoğununkini okumadığım da bir gerçek.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
White paper okuma ve onu değerlendirme işi ciddi zaman alan ve kafa patlatan bir iş, daha çok herkesin önerdiği, imzasına katıldığı ya da çok konuşulan ICO ları takip edip üzerine eğilmeye çalışıyoruz ama hepsinin whitepaperını okuma gibi de bir çabamız yok.
newbie
Activity: 126
hiç okumadım whitepaper, genelde arkadaşların tavsiyeleriyle girdim bountylere cok şükür hic pişman da olmadım. teknoloji gözüyle baktığımdan cok para gözüyle bakıyorum bu piyasaya
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
samimi cevap veriyorum, bounty ye giren niye okusun whitepaperı,
ben eğer blog yazacaksam bakıyorum. onun dışında icoya yatırım yapmayı düşünmüyorsam çokta sallmamıyrum. az buz değil ki hergün birsürü ico çıkıyor. eskiden az oluyor du hepsine göz atıyordum. şuanda ikmansız
Pages:
Jump to: