Pages:
Author

Topic: Samimi olalım bounty katılımcıları. Hiç whitepaper okudunuz mu? - page 4. (Read 434 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 553
imza kampanyasına gireceksem, 2 ay emek vereceksem, bu emeğin boş çıkmaması için tabiki okurum, ama dandirikten bounty ile,airdrop,telegram vs. girer geçerim vakit harcamam whitepaper la , şansıma ne çıkarsa.

ico dan bahsetmiyorum zaten, icoya gireceksem, takımdakilerin kaç dişi olduğuna kadar araştırırım.
member
Activity: 364
Merit: 10
Çoğu kişi whitepaper okumuyo zaten ancak ıco için yatırım yapıcak adam bakar whitepaper a şahsen ben katıldığım bountylerde hiç bakmıyorum
full member
Activity: 546
Merit: 100
Dostum ben de imza kampayasına katılmadan önce dikkatle incelemeye çalışıyorum ama bir bakıyorsun 30 sayfanın üzerinde bir de ingilizce böyle de olunca bazen üstün körü incelemek zorunda kalıyorsun.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Sevdiğim ve metriclerinden ümit ettiğim genel de çok fazla zorlamayacak bountylere giriyorum.

Ancak gerçekten de iyi olduğunu gördüğüm projelerin whitepaperlerini okuyorum hatta bununla ilgili hazır okumuşken bir de makale yazıyorum.  Ancak ICO ya girerken daha titiz davranıyorum ister istemez.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ben hiç okumuyorum. Çünkü genelde imza bountysine katılacaksam sylon un kampanyalarıni tercih ediyorum. Çünkü onun seçtiği bountyler genelde iş yapar o bakımdan hiç okumadım. Ayrıca okusamda birşey değişmez scam yapacak kişi pek ala whitepaper i da sallayabilir
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben tamamını okuyamıyorum sıkılıyorum. Eğer ICO'suna katılacak olsam titizlikle okurdum, sonuçta para bağlıyacam. Yazı yazmayı sevdiğim için bounty imza kampanyaları benim için fazla bir emek gerektirmiyor. Yani zaten yazıcam, post kasmak için yazmıyorum sonuçta. Fikir alışverişini seven biriyim.

Ayrıca şu da var ki çok önemli: Whitepaper olayı ne kadar gerçekçi? Yani oraya isteyen istediği gibi hayallerini de yazabilir; şöyle böyle yapıcaz der ama 1 sene sonra yapmaz. Bana pek gerçekçi ve dürüst gelmiyor o yüzden whitepaper'a yazılanlar. Hayal tüccarlığı ya da siyasi bir vaat gibi algılıyorum çoğunu. Elbette ki sözünde duran, hayallerini gerçekleştiren ve potansiyeli olanlar projeler ve ekipler de var. Demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.
full member
Activity: 588
Merit: 104
whitepaperı okumanın çok bir anlamı yok. amaç eğer para kazanmaksa whitepaperın içeriği çok önemli değil. önemli olan ekip, partnerler, hardcap ve projenn genel olarak hype i. icoların yüzde doksan dokuzunun ponzi oluşumuna benzediğini ve amaçlarının projeyi geliştirmek değil para kazanmak olduğunu hesaba katmak lazım.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Girdiğim video campayaları vardı onlar için mecbur okuyodum. Ama imza kampanyaları için çokta gerek yok. Projenin ne olduğunu ne kadar hedeflediklerini ne kadar süreceğini bildikten sonra pekte ihtiyacım olmuyor bütün whitepapera. Ama merak etiğim icolar olursa ayrıca inceliyorum.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Siz hiç proje sahiplerinin white papere uygun hareket ettiklerini gördünüz mü ? Piyasadaki icoların %90 ı sahte. Çoğunun tek derdi eth toplamak proje onlar için pek anlam ifade etmiyor
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bounty icin whitepaper neden okuyacaksın ki? ıcoya yatırım yapacaksan okumak daha mantıklı. Ha suana kadar okudugum whitepaperların %90ıda amerikalıların tabiriyle bullshit.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bountyler için hiç okumuyorum. Ancak hepsini açıp kontrol ediyorum. Kontrol ediyorum dememdeki sebep; açıyorum görselleri inceliyorum ama okumuyorum. Önümüzdeki yıl okumaya da başlayacağım sanırım. İngilizce kursuna başlıyorum haziran sonrası.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Bende diğer arkadaşlar gibi, sadece white paper ile kalmıyorum, yoğun şekilde araştırma yapıyorum, çok sağlam şekilde girmeye çalışıyorum girdiğim icolara
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Bounty için çok üstüne düşmesemde katılacağım ico olduğu zaman mutlaka whitepaper ve ekiple ilgili çalışma yapıyorum adamların yedi ceddine kadar falan araştırıyorum telegram kanallarına takılıp sorular falan soruyorum.ayrıca partneriz dediği projelerden teyit almaya çalışıyorum.anlayacağınız icolara kolay kolay yatırım yapmıyorum.şu ana kadar scam yemedim inş böyle gider
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Whitepaperi açıp okumasamda bounty için steemit redditten falan proje hakkında az çok bilgi sahibi olupta giriyorum insanlar sadece yönlendirmeyle giriyor ne oldugundan bile haberi yok o projeden
member
Activity: 137
Merit: 10
Proje eğer ilgimi çekiyorsa ön yazısı benı etkilemeye ve merakımı uyandırmaya yettiyse emin ol kardeşim 40 beyaz sayfa olsun hepsini tek tek incelerim ve detayına bakarım.Proje ekibinin gecmısıne nereden geldıklerinide araştırırım.Yatırım yapacagım projeyi ayrı süzgece alırım.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
bounty ci  okur katılacağı bounty için bir makale yazacaksa ama herkes okurmu tahmin etmiyorum okudupunu  okunsa iyi olur taki amam okumuyorlardır.
member
Activity: 448
Merit: 17
Bi kere kalkıştım whitepaper okumaya ama olmadı ve bu bounty için değildi bi ico içindi olmadı yani bounty için kimseniin whitepapaer okuyacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bounty için okumuyorum ama katılacağım icolar için mutlaka okuyorum, firmayı araştırıyorum. Internet uzerınden ve telegramdan takip ediyorum o şekilde icolara katılmaya çabalıyorum
member
Activity: 224
Merit: 12
ben bütün whitepaperları okuyarak bounty e girerim.zaten ben bountylerde sosyal medya yerine blog yazmayı tercih ettiğim için whitepaperı okumadan da blog yazamıyacağıma göre mecbur okuyorum
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Sadece whitepaperle kalmam bir coin ilgimi çektiyse tüm kaynakları araştırırım, bounty için sadece whitepaper yeterli olmaz, ama bu bounty olayı nasip meselesi tamamen, whitepaper, teknolojisi falan herşeyiyle harika olan projeler bazen hiç yatırım toplayamayabiliyor, birde bakıyorsunuz hiç alakasız coinler hardcap te yapabiliyor.
Pages:
Jump to: