Pages:
Author

Topic: Samimi olalım bounty katılımcıları. Hiç whitepaper okudunuz mu? - page 3. (Read 434 times)

newbie
Activity: 155
Merit: 0
Çoğu kişi sitesini bile incelemiyor Smiley Az bir göz gezdir bari değil mi? Adam sana projesinin tokeninden gönderiyor. Fake hesaplardan paylaşım yapıyorsun zaten bir zahmet yarım saatini ayır oku. Ben şahsen makale yazdığım için okuyorum. En azından teknik detaylarda boğulmadan belli kısımları okunmalı.
member
Activity: 210
Merit: 10
Ben belgelerin ilk birkac sayfasina bakiyorum ama bazisi en az 30 sayfa okumak mumkun olmuyor tabiki.
member
Activity: 714
Merit: 82
sadece blog kampanyalarına giriyorum. haliyle bir şeyler yazabilmek için beyaz sayfaları okuyorum.

bana bountylerin en büyük katkısı çeşit çeşit iş fikri görmemden dolayı ufkumun açılması oldu.

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bounty için detaylı okumuyorum sadece yüzeysel bakıp geçiyorum ama icoya gireceksem iş değişir o zaman detaylıca incelemeye çalışırım.sonuçta para bağlayacağız gidipte kimse çöpe atmak istemez heralde.zaten forumda bounty için detaylı wp inceleyen adam olduğunu sanmıyorum eğer varsada sayısı çok azdır.icoda ise wp ile birlikte ekibide araştırmak gerek
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bounty katılımcıları da whitepaper okumalı, en azından katıldıkları kampanya ile ilgili araştırma yapmalı (: haftalarca imzasını taşıdığımız şeyin ne olduğunu bilmiyor olmamız hiç hoş değil, ayrıca para toplayabilecek mi dağıtım yapabilecek mi gibi soruların cevapları da whitepaper ve ann başlıklarından belli olabiliyor Cheesy
full member
Activity: 560
Merit: 113
Okumaya gerek yok ki çünkü projeden ziyade ekip ve hype belirliyor başarıyı, yani proje çöpse eninde sonunda patlar ama kısa vadede hype ile kazandırır, okuyun ama malesef piyasada başka şeyler değer görüyor.
member
Activity: 336
Merit: 17
Ben açıkçası hiç okumadım çünkü hic içi dan giriş yapmadım koinlere. Yani ozman alım yapmadım hep ödüllerden ne geldiyse o. Yani ufak kazançlar için tabiki de whitepaper okumaya gerek yok. Mesela telegram Twitter Facebook gibi bountyler için gerek yok yani. Gelirse gelir gelmezse yapacak birşey yok.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Genellikle okummadım ama ilgimi çeken bounty veya ico larınkini okudum sayılır  göz ucuyla  Grin
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Açıkçası telegram, youtube aboneliği gibi 2 dakika harcanabilecek airdorpvari bounty'ler için hiç de gidip whitepaper okumadım. Ama 1-2 aylık bountysine katıldığım, imza bountysine girdiğim projelerin whitepaper'ını okumayı bırak, herşeyini yalayıp yuttum. Ki zaten bazı bounty sine katıldığım projelerin ICO'suna da girmişliğim oldu. Örnek vermek gerekirse şu an Qurrex bounty'sindeyim ve katıldığım bountylerden hiç pişman olmadığım hatta neden geç girdiğim için kendime kızdığım bir proje. Whitepaper güzeli ekip müthiş.

Bir de şu var, ingilizcem yok whitepaper nasıl okuyayım diyorlar. Arkadaş google translate ne için yapıldı?? Yahu bounty i de bırakın. Borsaya girip 2 saniyede coin alıp, "uzun vade-yüklü miktar" yatırım yaptım diyenler var. Onlar bile okumuyor whitepaper ki bounty girenlerin bir çoğunun okuduğunu hiç sanmıyorum!
full member
Activity: 532
Merit: 151
Türkçe çevirisi olanları okumaya çalışıyorum eğer imzasına katılacaksam yoksa twittera katılmak için whitepaper falan okunmaz zaman kaybı
full member
Activity: 490
Merit: 100
Açıkcası bounty için nerdeyse hiçbirini okumadım sadece göz gezdirdim yatırım yapacaklarımı okuyorum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Katıldığım tüm icoların ve bountylerin whitepaperını okuyorum. Bu ico için de olsa bounty için de olsa fark etmiyor. Her ikisi içinde ayrıntılı bir şekilde okurum. Sonuçta katılacağım bounty de benim için bir yatırım sayılır. Bir de zaten o proje ile ilgili makale yazdığım için okumak zorunda da kalıyorum, projeyi bilmeden o projeden nasıl bahsedebilirim?
full member
Activity: 504
Merit: 103
bounty için ana hatlarıyla detaylı bir şekilde okumadım açıkcası ama ana hatlarıyla baktım bounty için whitepaper'a.
newbie
Activity: 168
İşin açığı ben bir kaç tanesine rast geldim adamlar whitepaper a öyle şeyler yazmışlar ki gerçekleşemsi çok zor ama bir bakıyorsunuz proje tutmuş herkes yatırım yapıyor, ya da tam tersi bu proje tutar diyorsun birbakmışın dip yapmış. Nasip işi biraz da
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Whitepaper okumak imza katılımcıları için bir zorunluluk değil bence ve ben hiç okumadım. Blog yazanlar elbette whitepaper'den faydalanmalı.
Ben imza kampanyalarına katılırken de genelde başarılı ödül programı yönetenlerin kampanyalarını tercih ediyorum
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Şuana kadar katıldığım hiçbir bountynin whitepaperını okumadım.İCO dışında whitepaper incelemeyi gereksiz buluyorum.
newbie
Activity: 196
yatırım yapacağım projeyi kesinlikle okumaya özen gösteriyorum. kulaktan dolma yatırım yapmak yerine yarım saat 40 dakikayı ayırıp okumak daha güvenli geliyor bana
member
Activity: 140
Merit: 15
airdrop vs için okumadım ama content creation ya da çeviriler için okudum. Kısacası vaktimi alacak işler ise okuyorum aksi takdirde okumaya gerek duymuyorum
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
whitepaper okunmadan imza kampanyasına mı girilir? geçmişte güvendiğim bir iki arkadaşın tavsiyesi ile okumadan katıldığım oldu ama onların da whitepaperı imza sürecinde okudum.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bounty işi tamamen şansa dansa. deneme yamulma. olay alacağı yatırımda bitiyor. adamların ne kadar toplayacağını önceden kestirmek oldukça zor.
pre-icolar ön satışlar falan tamam belirleyici olabiliyor ama çoğunluğu şanstan ibaret.
Pages:
Jump to: