Pages:
Author

Topic: Samimi olalım bounty katılımcıları. Hiç whitepaper okudunuz mu? - page 5. (Read 434 times)

sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Samimi olalım elbette, whitepaperlar Türkçe yazılmadığından pek çok kişinşn okuma, okusa da anlama şansı az. Ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum fakat doğal olarak yazının tamamını anlamıyorum, çeviri yaptırdığımda manasız cümleler ortaya çıkıyor. Anladığım kısmıyla yetiniyorum doğal olarak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Bu güne kadar hiç bir coin için ne yatırım ne de bounty için okumadım. En fazla whitepaper ı açtım , üstünkörü inceledim. Uzun yazıları okumak ile alakalı sorunum var. Çabuk sıkılıyorum.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bountycilerin ne işi var whitepaper ile onlar bakar ortaklara ve ne kadar bounty ayırmışlar gerisini çok düşünmezler
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
bountye katıldıktan sonra göz gezdirmek gerekebiliyor . twitter veya redditte yorum yaparken proje hakkında biraz bilgi sahibi olmak gerekebiliyor , whitepaper veya makale varsa ordan bilgi alıyorum .
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Forumun türkçe kısmı için genel konuşacak olursam %50-70 arası okumuyor. Yalan yok ilk başlarda bende okumuyordum o zamanlar al sat genel ağırlıklıydı ve 3-5 getirisi olsun diye düz imza kampanyalarından sonra tanışınca bountylerle azıcık uzucuk derken iyi kazanç getirmeye başladığı anda.Dedim ki ya 2 zıplarsın ya 3 birinde boşa emek sallarsın düz dalma aç oku araştır. Ondan sonra farkına vardım ki okuyunca öğreniyorsun bilgin olmasa dahi fikrin oluyor. Ki en önemlisi önceden okuduğun benzer projeler oluyor girmemiş olsanda fikrin oluyor açıyor bakıyorsun bu adamlar ne yapmış bunların proje tutmuşmu tutmamışmı fikrin oluyor.

Whitepaperı bu yüzden cevap anahtarı gibi görüyorum tahtada asılı a4 kağıdında bense orta sıralarda oturuyorum yarım yamalak görüyorum tam doğruyu göremiyorum ama yol gösteriyor.Okuyun arkadaşlar okuyun .
newbie
Activity: 163
Merit: 0
Bounty için hiç okumadım ama yatırım yapacaksam okurum. Her projeye girmiyorum zaten projeyi öncesinde araştırırım içeriğine bakar öyle girerim ama okuma gereği duymadım açıkçası
member
Activity: 504
Merit: 11
Net olarak konuşuyorum ki, yatırım yapamadığım için direkt okumuyorum ama saolsunlar sosyal medyada hiç aktif olmadıkları için son 2 ay içinde katıldığım tüm bounty kampanyalarının whitepaperlerini öyle veya böyle elden geçirmek zorunda kaldım.

Makale yazmak istediğim zaman da Türkçe whitepaperları sonuna kadar didikliyorum. Diğer arkadaşların da yazdıkları makaleleri okuyorum. E daha ne olsun.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Bounty için hiç okuma ihtiyacı duymadım zaten her projeye girmiyorum, genelde belli başlı menejerlerin bountylerine giriyorum. Bu adamlarda boş proje almadığı için gerek yok okumama.
member
Activity: 448
Merit: 33
Bende bountysine gireceğimin okumaya çaılştım ama Adamlar genelde ingilizce yazıyorlar. Bir kaç kere translate ile çevirmeye çalıştım oda tam verim vermedi. Genelde katılımı az, süresi kısa olanları tercih etmeye çalışıyorum.
Birde okusak ne olacak okumasak ne olacak? Sonuçta adamların projeyi tamamına erdireceğini bilmiyoruz ki. Bu proje tutar dediklerimiz çöp oldu bu proje tutmaz dediklerimiz ise kral oldu.
Bu iş tamamen şans işi.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bounty için niye okuyayım yatırım yapmıyorum para vermiyorum. Onun dışında bounty de olsa neyle ilgili olduğuna bakarım 2 cümle. Decentralized trading marketplace peertopeer gibi blockchain özelliklerini kendi özelliği gibi sıralayıp size satmaya çalışıyosa bi cacık olmaz geçin. İsmi Bitvsvs gibi bit ile başlayan tokenlarıda ciddiye alamıyorum. Bi de sitesine göz gezdirin bunların sonunda anlarsınız eğer yeterince gördüyseniz.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
ICO için okunur fakat bounty için hiç okumadım gerçekten . Tabii bounty sine girdiğimin çoğuna ICO sunada yatırım yaparım .
newbie
Activity: 136
Çok az kişi okuyor malesef whitepaper ları. Bountyleri geçtim zaten kripto dünyasında malesef kaliteli coinlere yatırım yapan yok, herkes 1 koyup 1 ay sonra 10 katı nasıl yaparım onun peşinde.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Ben açık konuşuyorum, bounty için hiç okumadım. ama gireceğim ico ve ilgimi çeken projeler için, bol bol okudum,   ama genel olarak bizim milletin okuma yönünde problemi var diye düşünüyorum, okuma alışkanlığımız yok
newbie
Activity: 93
yalanı dolanı bırakalım kenara kaç tane whitepaper okudunuz. ben aşagı yukarı hepsine bakmaya çalışırım . eğer katılacaksam tamamını okurum.
ama genelde gördüğüm çok az kişi okuyor?
sizler yazın bakalım.
başkası girdi diye mi giriyorsunuz yoksa rastgelemi yoksa okuyarak mı?
Pages:
Jump to: