Pages:
Author

Topic: [SATILIK] Alüminyum Rig Kasasi +++++ 5-10 GPU kapasite arasi ++++++ 90 TL ++++++ - page 4. (Read 8057 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
gelen yoğun rig kasası talebi üzerine bugün bir çalışma yaptım:
istediğiniz kadar rig kasası sipariş verebilirsiniz.

Her bir rig kasası 75,00 TL + kargo

kasaları, sipariş verdiğiniz ve ödeme yaptığınız günden itibaren en geç 10 gün içinde size kargolamış olacağım

Uzunluk ..: ~ 64 cm
Yükseklik...: ~ 30 cm
Genislik....: ~ 42 cm

her bir rig kasası 2 PSU, 1 MB ve 6 GPU rahatlıkla barındırabilecektir.

Bu sartlarda siparis vermek isteyen arkadaslar, bana özel mesaj üzerinden kac adet istediklerini belirtsinler.

Ürün yeri: Denizli (tabii ki gelip yerinden teslim almak mümkün).
full member
Activity: 602
Merit: 114
hangi şehirdesin (satışı yapan arkadaşa soruyorum) ?
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Bir tanesini satın aldım ödemesini yaptım. Bol kazançlar.
hero member
Hocam 4 adet almak istiyorum nasıl irtibata geçip alacaz? Kargo yaklaşık ne kadar tutar?

buradan almak istediginiz adeti yazmaniz yeterli, talepleri toplayacagim buradan... ona göre yeni kasa hazirlayacagim...
haftasonu buradan talepte bulunan arkadaslara özel mesaj yoluyla bilgi verecegim...

kargo ne kadar tutar hic bir fikrim yok, onu da bu hafta ögreniriz zaten... bu hafta 4 kasa gönderecegim, oradan belli olur asagi yukari..
newbie
Activity: 24
Hocam 4 adet almak istiyorum nasıl irtibata geçip alacaz? Kargo yaklaşık ne kadar tutar?
hero member

resim: http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=9758e8-1393183404.jpg

bu resim benim mining yaptigim o güzel zamanlardan kalma, kasa bu... kendimde bol bol kullanmistim zamaninda:)
hero member

eski resimleri bulabilir miyim bakayim, yoksa bu hafta direk yeni resimlerini cekip ekleyeyim...
full member
Activity: 602
Merit: 114
kasanın uzunluğu nedir? 70 cm var mı?
kargosu ne kadar tutuyor?
eğer resimleri yenileyebilirsen ve hoşuma giderse 2 tane alabilirim.
şehir neresi bu arada?
hero member
4 kasa hazir, bu hafta gönderim yapabilirim.

arkadaslara mesaj gönderdim:

1 kasa = intotherain   
1 kasa = muderris   
1 kasa = Space Mentat   
1 kasa = apollonx
1 kasa = Ziya10

cayan olmazsa su an elimdeki 4 kasa satildi.
talep gelirse, yeni kasalar hazirlayabilirim...

ilginize tesekkür ederim...
newbie
Activity: 3
kasa halen var mı eliniz de?

!!! WARNING: This user is a newbie. If you are expecting a message from a more veteran member, then this is an imposter !!!

hero member
arkadaslar, bugün gittim depoya anca... ramazan'da sicaklarda pek ugrayasim gelmiyor depoya, o yüzden...
4 adet hazir kasa var, depoda biraz tozlanmis... tozunu alip, bir güzel temizleyip gönderebilirim...

daha fazla kasa kurmak icin parca vs. var mi bakamadim... su an icin sadece 4 kasa satabilirim...
konuya gecen günlerde yazan ve alacagini belirten arkadaslar öncelikli: onlar isterse - sirasiyla - evvela onlara gönderecegim.
lütfen özel mesajdan bana kac adet kasa istediginizi belirtin...

tanesi 75,00 TL + kargo ücreti

talep cok gelirse, parcalarini temin edip istenilen miktarda kasa hazirlayip gönderebilirim: ama talebe göre. talep olmazsa sadece elimdeki 4 adet satistatir su an.
newbie
Activity: 29
1 tanede ben alıyım fotoğraflar gitmiş
newbie
Activity: 19
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
hero member
Activity: 700
Merit: 553
yarin depoya gidip bakacagim:) eski zamanlarda benden rig kasasi alan arkadaslar bile yazmis, vay be:)
haber edecegim size buradan...

üstad senin depo bereketliymiş Smiley sen gitmişken sağı solu iyice bi araştır,ordan bize daha miras kalır gibi sanki Smiley
hero member
yarin depoya gidip bakacagim:) eski zamanlarda benden rig kasasi alan arkadaslar bile yazmis, vay be:)
haber edecegim size buradan...
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Lydian hatırlar mısın bilmem 2 tane kasa almıştım senden. Madenciliği bıraktıktan sonra atmaya kıyamayıp hepsini demonte edip depoya atmıştım. şimdi tekrar kullanıyorum Smiley

eğer deponda varsa 1 tane daha gönder bana Smiley
hero member
Activity: 662
Merit: 501
Anılar anılar güzel anılar..Smiley

Eğer fiyatta yardımcı olursanız ve varsa depoda 5 tanesine ben talibim..(Eğer fazla varsa hepside olabilir..)
hero member
aahhhh ahhhh, ne günlerdi beee:)
gece gündüz kasa kurar, depoda calistirir, uzaktan yönetir - ha bire kazi yapardim:)
ekran kartlarinin sesi özledim sanki:)

bu kasalardan 10-15 tane hazirlamistim, 5-6sini kendim calistirirdim...
depoya gidecegim haftasonu yine, rig kasalari hala duruyorsa - isteyenlere satabilirim yine...

ilgilenen olursa haber etsin... kasa basina 75 lira + kargo yeterlidir...
hero member
4x kasa elimde mevcut (tabii ki kullanilmamis, yeni!)
24 saat icinde kargoya verebilirim (haftasonlari yapilan ödemelerde pazartesi günü kargoya verebilirim).

BTC, LTC, NXT kabul edilir
Pages:
Jump to: