Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 100. (Read 3599235 times)

newbie
Activity: 4
Merit: 0
February 25, 2018, 01:01:01 PM
Drugari, da li iko zna (ili gde konkretno može da se pročita)
KO POSTAVLJA  TE "ZADATKE" koje rešavaju "rudari"Huh
Svi pišu samo da mineri "rešavaju komplikovane matematičke probleme..."
ŠTA mi to zapravo rešavamo i time stvaramo kriptovalutu??
newbie
Activity: 10
February 25, 2018, 11:48:44 AM
Da li neko ima iskustva sa Kraken-om, preciznije, da li je povlacio novac na banku preko njih ?

EDIT: Takodje me zanima i Bitstamp
jr. member
Activity: 32
Merit: 2
February 25, 2018, 11:47:19 AM
Da, newbie rank stvarno ne moze.
Moracemo da sacekamo da se stariji clanovi uloguju, moze potrajati i par nedelja, ali ne treba da dozvolimo da ovo probadne, necemo imati nista bolju sansu verovatno kasnije. Treba drzati onaj topic aktivan i na vrhu, ovaj topic isto.

Jos malo mi treba do juniora pa se nadam da cu iskoro moci da glasam...Ostali new isto da se potrude da prebace rank,nemojte spamovati al probajte sa se ukljucite negde u diskusiju pa nabacite kojo activity....
newbie
Activity: 20
Merit: 1
February 25, 2018, 10:11:43 AM
e to su vec korisne informacije.

U principu, hocu da se poigram i sebi sam zadao budzet od 100e al ne zelim da bacim 10e da udjem i 10e da izadjem sa berze Smiley malko je glupo. U svakom slucaju...proucicu narednih par dana sta i kako Wink hvala za info.

member
Activity: 518
Merit: 10
February 25, 2018, 10:05:13 AM
jel se neko maje sa daily trading odje Smiley ? Teo bi malko da se poigram (recimo 100e udjem) pa me interesuje koja menjacnica je ok za nas srbende Smiley ?
Coinbase/grax ne moze, sta ostaje a da je dobro ? (i da ne uzimaju 10e za ulaz/izlaz...indijanci Smiley ).

Pocni sa: Kraken, Bitstamp, Poloniex, Bittrex. Dovoljno za pocetak Wink

100e da raspodeli na 4 berze, a daj...  Cheesy

Ja npr. Bittrex, livecoin i od skoro Kucoin

Sa 100e uci na bitrex se ne isplati, jer je visok withdraw fee, ali on ima stop-los, kucoin i livecoin su povoljni sa dobrim novcicima sa velikim oscilacijama, minex na livecoin je pun pogodak, ne bi bila losa ni criptopia i ona ima razne novcice, slicno kucoinu sve i svasta sa ogromnim oscilacijama. Poloniex ima 10x manji fee na withdrawal na dosta novcica u odnosu na bitrex, i ima stop-los ali cesto imaju neke probleme sa nekim walletima pa je to smaranje, ali na kraju sve ispeglaju, osim toga je ok...
member
Activity: 250
Merit: 14
February 25, 2018, 10:00:38 AM
Bilo bi dobro ako znate nekog sa foruma da je ''uticajan'' da malo lobira na temi, takodje mogli bi ovde biti malo vise aktivniji i pisati sto vise razlicitih tema da im ne damo protiv argumente
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
February 25, 2018, 09:40:48 AM
Ma u principu je svejedno.
Zavisi kojom valutom hoces da trgujes. Onda biras gde je najveci obim trgovine i ides tamo.
I zavisi koja ti platforma vizelno najbolje izgleda, tj gde se najbolje snalazis.
Ja npr. Bittrex, livecoin i od skoro Kucoin
jr. member
Activity: 238
Merit: 5
February 25, 2018, 09:34:09 AM
10k limit na bitfinex...neka fala Smiley

pa moze covek da kupi od nekog za 100e i da prebaci coine na bitfinex. i onda trejd na nekih od parova.
newbie
February 25, 2018, 09:32:09 AM
10k limit na bitfinex...neka fala Smiley
jr. member
February 25, 2018, 09:21:19 AM
jel se neko maje sa daily trading odje Smiley ? Teo bi malko da se poigram (recimo 100e udjem) pa me interesuje koja menjacnica je ok za nas srbende Smiley ?

Coinbase/grax ne moze, sta ostaje a da je dobro ? (i da ne uzimaju 10e za ulaz/izlaz...indijanci Smiley ).

Bitfinex...
legendary
Activity: 1974
Merit: 1077
^ Will code for Bitcoins
February 25, 2018, 09:18:50 AM

newbie
February 25, 2018, 09:11:58 AM

jr. member
February 25, 2018, 08:11:39 AM
Moracemo da sacekamo da se stariji clanovi uloguju, moze potrajati i par nedelja, ali ne treba da dozvolimo da ovo probadne, necemo imati nista bolju sansu verovatno kasnije. Treba drzati onaj topic aktivan i na vrhu, ovaj topic isto.

takodje ne mogu da glasam al da dodam malo na aktivnost Wink
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
February 25, 2018, 06:00:50 AM
newbie
February 25, 2018, 05:12:56 AM
ja ne mogu da glasam takodje
jr. member
Activity: 44
February 25, 2018, 03:58:54 AM
Ja sam glasao cim sam ugledao poll...
member
Activity: 270
Merit: 10
February 25, 2018, 03:15:59 AM
Definitivno je ograniceno, ni ja ne vidim yes no dugme. Da li je examplens mogao da napravi da mogu i newbie da glasaju ili je to pravilo foruma da ne mogu da ucestvuju newbie u pool? Ako ce vec biti tako, razdrmajte se vi stariji malo, od vas zavisi, necete moci nikog drugog da krivite ako ovo propadne. Kontaktirajte ljude koje poznajete da imaju nalog na forumu a da nisu tu svakodnevno, izgurajte ovo.
jr. member
Activity: 32
February 25, 2018, 01:41:13 AM
Zasad samo 14 glasova. Ako ne mozemo da skupimo vise onda ni ne zasluzujemo lokalni forum. Hajmo ljudi, glasajte na https://bitcointalksearch.org/topic/serbian-local-board-application-3013762

Jel ovo ograniceno koji rank samo moze da glasa?meni nema nigde  dugme yes/no ili ne gledam na pravo mesto ..
full member
Activity: 588
Merit: 103
February 24, 2018, 08:15:44 PM
Zasad samo 14 glasova. Ako ne mozemo da skupimo vise onda ni ne zasluzujemo lokalni forum. Hajmo ljudi, glasajte na https://bitcointalksearch.org/topic/serbian-local-board-application-3013762
newbie
Activity: 84
February 24, 2018, 07:29:27 PM
greska
Pages:
Jump to: