Pages:
Author

Topic: Српски (Serbian) - page 98. (Read 3598892 times)

newbie
Activity: 15
Merit: 0
February 27, 2018, 02:44:56 PM
Poslao, ali evo nikakav problem jos jednom, [email protected]
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
February 27, 2018, 02:40:12 PM
Ako neko planira da kupuje Bitmain Antiminere imam 2 kupona od po 200 usd koje sigurno necu koristiti...

posto su kuponi?

Ma nemam pojma, neka bude 60 usd po jednom, valjda se vidi moj mail pa mi sibni poruku preko njega jer iz nekoga razloga ne mogu da pisem ovde jer sam newbie pa sve nesto moram da cekam...

Ne vidi ti se mejl, cisto da te obavestim. Nikada po defaultu ne pokazuje drugima, samo tebi. Mogao si i da napises svoj mejl u tom postu kad si vec morao da cekas da postujes Cheesy
newbie
February 27, 2018, 02:23:49 PM
Ako neko planira da kupuje Bitmain Antiminere imam 2 kupona od po 200 usd koje sigurno necu koristiti...

posto su kuponi?

Ma nemam pojma, neka bude 60 usd po jednom, valjda se vidi moj mail pa mi sibni poruku preko njega jer iz nekoga razloga ne mogu da pisem ovde jer sam newbie pa sve nesto moram da cekam...
newbie
Activity: 87
February 27, 2018, 02:13:31 PM
Ma ljudi nije gotovo za board, tek je pocelo. Ovo je kampanja, treba vremena i admin da vidi i da mu ne damo mira dok ga ne ubedimo.
Ja bih odrzao ovaj tempo sto duze i mesec dana ako ne daju do tada, sto da ne.

Ne ide nam uopste lose, ukljucuju se ljudi svaki dan na onaj topic i ne daju da padne u Meta boardu.
Nije uopste lose.

Bolje je i hrvatima i nama da imamo odvojene boardove. Sta tamo da spamujemo sa problemima koje oni niti imaju niti nam mogu pomoci.
I sto mi da trazimo tamo stalno nesto sto nas moze da se tice. Ovako ces znati da kad god dodjes na srpski board da ti je sve bitno, na neki nacin.
Niti je pametno, niti ima razloga da nas trpaju u isti board. Kad nam vec treba, sto ga i nebi dobili, nema razloga odustajati.

Nema predaje!! Samo vreme...evolucija je spora ali dostizna...
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
February 27, 2018, 02:09:28 PM
Ma ljudi nije gotovo za board, tek je pocelo. Ovo je kampanja, treba vremena i admin da vidi i da mu ne damo mira dok ga ne ubedimo.
Ja bih odrzao ovaj tempo sto duze i mesec dana ako ne daju do tada, sto da ne.

Ne ide nam uopste lose, ukljucuju se ljudi svaki dan na onaj topic i ne daju da padne u Meta boardu.
Nije uopste lose.

Bolje je i hrvatima i nama da imamo odvojene boardove. Sta tamo da spamujemo sa problemima koje oni niti imaju niti nam mogu pomoci.
I sto mi da trazimo tamo stalno nesto sto nas moze da se tice. Ovako ces znati da kad god dodjes na srpski board da ti je sve bitno, na neki nacin.
Niti je pametno, niti ima razloga da nas trpaju u isti board. Kad nam vec treba, sto ga i nebi dobili, nema razloga odustajati.
jr. member
Activity: 238
Merit: 5
February 27, 2018, 02:06:05 PM

posto su kuponi?
newbie
February 27, 2018, 02:05:10 PM
sr. member
Activity: 560
Merit: 273
February 27, 2018, 02:01:13 PM

Nego ebes grupu ako ne daju idemo svi kod Rvata,i onako tamo pola postova Srbi ispisali...

Hahaha! A misliš da su ovdje samo Srbi? Razmisli još jednom! Wink
newbie
Activity: 10
February 27, 2018, 12:12:17 PM
Veci je problem sto nemogu da glasaju na anketi ako nisu bar JR member, sigurno bi bilo vise od duplo glasova do sada.

brate mili toliki forum nek nakupe postova za par minuta i resen problem

Koliko sam shvatio nije bitan broj postova nego activity,a njega dobijas jedan dnevno nevazno koliko postova ispises...tako je bar meni,dok nisam dobio 30 activity nisam mogao da glasam....
Nego ebes grupu ako ne daju idemo svi kod Rvata,i onako tamo pola postova Srbi ispisali...
mene muci oce li se ovaj XLM vracati na neku normalnu cenu,zeznuh se pa udjoh na 0,46 i on pade vec 10 dana nikako ni 0,4 da dobaci a podizao bi parice...ima li neko dojavu,ideju,elaborat i sl....

Ja sam ga kupio na .82  Lips sealed
jr. member
Activity: 32
Merit: 2
February 27, 2018, 12:09:12 PM
Veci je problem sto nemogu da glasaju na anketi ako nisu bar JR member, sigurno bi bilo vise od duplo glasova do sada.

Koliko sam shvatio nije bitan broj postova nego activity,a njega dobijas jedan dnevno nevazno koliko postova ispises...tako je bar meni,dok nisam dobio 30 activity nisam mogao da glasam....
mene muci oce li se ovaj XLM vracati na neku normalnu cenu,zeznuh se pa udjoh na 0,46 i on pade vec 10 dana nikako ni 0,4 da dobaci a podizao bi parice...ima li neko dojavu,ideju,elaborat i sl....
member
Activity: 250
Merit: 14
February 27, 2018, 10:42:25 AM

newbie
Activity: 46
February 27, 2018, 10:28:18 AM
legendary
Activity: 3444
Merit: 3469
Crypto Swap Exchange
February 27, 2018, 09:42:19 AM
Meh od ovoga nema nista. Ko da ce neko da izgubi noge ako nam se otvori Local Board. Jbg sta je tu je. Pokusali smo, i jedna velika patka. Vise srece drugi put. I vracanje spamanju jedne teme.

Ako vidite imbecile koji pisu cirilicom, 99% je neki idiot koristio google translate, i spamuje svoj referal/ico/scam sta god. Samo reportujte moderatore(Imate dugme dole desno u njegovom odgovoru "Report to Moderator" http://prntscr.com/ikexsl

Ne mora da znaci da je gotovo. Niko nije ni ocekivao da ce se to resiti za dan ili dva. To je dug proces
Treba se truditi da https://bitcointalksearch.org/topic/serbian-local-board-application-3013762 bude aktivan i da skrece paznju.
Steta sto ove novajlije ne kontaju sta se radi, bilo bi dobro da se i oni ukljuce u diskusiju tamo. Jos bolje ako pisu "tarzan english"
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
February 27, 2018, 08:14:33 AM
Meh od ovoga nema nista. Ko da ce neko da izgubi noge ako nam se otvori Local Board. Jbg sta je tu je. Pokusali smo, i jedna velika patka. Vise srece drugi put. I vracanje spamanju jedne teme.

Ako vidite imbecile koji pisu cirilicom, 99% je neki idiot koristio google translate, i spamuje svoj referal/ico/scam sta god. Samo reportujte moderatore(Imate dugme dole desno u njegovom odgovoru "Report to Moderator" http://prntscr.com/ikexsl
legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
February 27, 2018, 05:35:02 AM
Nemojte stavljati referal linkove ako vas modovi skontaju mogu lako ban da vam opice. Necu da citiram da ne upada u oci ali to je cetvrto pravilo foruma.
Hvala na informaciju Smiley

Jeste nemojte ako treba da se stavi mora da se da opis no ref link i ref link, samo u toj situaciji moze da se stavi ali mora da se naznaci i naglasi.
newbie
Activity: 89
February 27, 2018, 04:26:21 AM
Зарадите 250 долара за посао од 2 сата  %AİRDROP% http://airdroplistt.blogspot.com.tr/2018/02/guncel-airdrop-listesi.html click this link and sign up airdrops
full member
Activity: 602
Merit: 100
February 27, 2018, 04:21:35 AM
Nemojte stavljati referal linkove ako vas modovi skontaju mogu lako ban da vam opice. Necu da citiram da ne upada u oci ali to je cetvrto pravilo foruma.
Hvala na informaciju Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 273
February 26, 2018, 06:51:43 PM
Ma zar STVARNO NIKO ne može da objasni srpski : zašto mi u stvari dobijamo bitcoin?

Ako stvarno ne razumes engleski i ne mozes sam to da pronadjes nigde-shvatis, sacekaj malo da dobijemo local board pa ce biti otvorena tema za te diskusije, iskreno mislim da 99% ljudi na ovoj temi zna da ti da odgovor na to pitanje ali je jednostavno preopsirno o tome pisati, jer je to bukvalno osnova osnove cripta a i nema potrebe da se svi opterecujemo sa tim.

Ma razumem ja engleski, daj mi bar jedan link, youtube, ili bilo šta da nije na 500 strana da shvatim ŠTA i ZA KOGA rešavamo  :-)
Po onome što sam pročitao, da malo karikiram, dobijamo "nagradu u kriptovaluti" zato što potvrđujemo transakciju kriptovalute (digitalnog potpisa)...
Po meni to ispada nekakav Perpetuum mobile, sami stvaramo "bitkoin" iz ničega potvrdom transakcije istog?
Da li sam na pravom putu ili grešim ?

Evo ovdje imaš prilično dobro objašnjen princip blockchaina i procesa rudarenja. Ako razumiješ hrvatski. Grin
https://crobitcoin.com/bitcoin/rudarenje-mining/
member
Activity: 518
Merit: 10
February 26, 2018, 03:32:44 PM
member
Activity: 250
Merit: 14
February 26, 2018, 12:49:49 PM
ako nekog interesuje detaljan plan za pocetak ove godine sto se tice ETC-a

https://imgur.com/a/sA9TP

bitna stavka je April kada planiraju da bitno smanje tezinu kopanja, eto info za one koje traze alternativu za ETH
Pages:
Jump to: