znam da je binance zatvorio registracije, medjutim intersuje me da li im radi support?
ja sam se registrovao pre mesec dana, medjutim u medjuvremenu sam menjao telefon pa sam zaboravio google 2FA. poslao sam dokumenta za resetovanje (pasos, selfi itd) medjutim posle 5 dana nema odgovora...
Nisi koristio Authy?
To obavezno... vezes za broj pa mozes da menjas telefone samo instaliras plikaciju stavis sifru i cepaj.
@marcetin, kad kazes "Authy" jel mislis na google authenticator?
Pitam jer ga ja koristim na svakoj berzi ali ne znam kako da ga vezem za broj.. skinuo sam ga preko google ply. On je povezan sa tim mojim google nalogom, a taj nalog sa telefonm..
Da li je to isto sto i vezivanje za broj?
Google cini cuda
....
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.authy.authy&hl=en .... Ima neki cloud service koji nije vezan za telefon, pretpostavljam kao iCloud, ako izgubis telefon mocices da povratis sve podatke.
Google cini cuda Dakle... za novajlije.. prvi cas... prva lekcija... Google! Osnovni alat! Guglati, glagol. Kapirate? Lak je prvi cas, ali mora da predje u naviku. Ne smete da dozvolite sebi da ne baratate osnovnim informacijama. Apsolutno sve osnovne informacije mozete dobiti na googlu.. ne samo za ovu tehnologiju vec za sve sto vam padne na pamet. Doduse necete naci nista o mitskim bicima todorovcima, polu ljudima polu konjima... ali od pojasa na gore konj.
naucena lekcija sa prvog casa. Kristalno jasno.
Samo mi reci da li ti odgovore pises pijan ili si svaki dan takav? gledajuci tvoje odgovore, to sam se zapitao... nista lose nisam mislio, da se ne uvredis..
Od rodjenja 24/7/365
Ovde mi niko nije ni prokomentarisao
https://bitcointalksearch.org/topic/m.27446629 a svi koji su videli su rekli da nisam normalan. Doduse, samo oni koji znaju kakve veze salvete imaju sa celom ovom pricom su se zaista isplakali od smeha.
Jbg, nacin je najbitniji, predstavljanja, komunikacije. Kad si drugaciji onda pokreces ljude da razmisljaju. Jer put ka uspehu ide uvek putem kojim ne idu drugi. Razmisljaj drugacije... rekao jedan covek.. jednom.. umro vec sad.. al stoji.
Ja se ovde samo zajebavam. Ozbiljne price vodim na engleskom samo dok ne dodje da napravimo nas deo gde ce se podeliti, jer ja ne mogu da gledam samo pricu o profitu. Niko me ni ne tera da gledam naravno ali tu sam pa cu da teram svoje
. E sad... vodi me jedna stvar... pumpacu ovde dok ne postanem legendary
pa da posle mogu da pricam da sam postao to sa aktivnoscu na srpskom delu foruma na kojem je bukvalno nastala ova tehnologija koja je promenila svet. Verujem da vecina niti ima pojma o cemu pricam niti ih interesuje bilo sta drugo osim profita. E ja pljujem po tome jer sam ocigledno radikal u srcu. To nema nikakve veze sa shekijem i ostalim lutkama od tvrdog govna vajanih.
Nikada nisam pisao ni na jednom drugom forumu, nigde kao ovde. Negde ima po koji post, ali najlegendarniji mi je jedan jedini post na bechmarku od usera marcetin, komentar na bitkoin... samo sam napisao "ponzi"
Dosta sranja o meni... mogu do sutra tako.. ego mi ko u knjaza
Druga lekcija je vec jako siroka... moramo to podeliti nekako.Za cega ces da koristis prvu lekciju u kontekstu ovo price?Tu se odmah grana na 2 dela, doduse drugi deo se deli na dva u startu takodje.
Prvo se deli na to da li zelis da radis ili da stvaras, odnosno da li zelis da vijas taj kes celi zivot i da ti smisao radjenja bilo cega iskljucivo znaci profi ili da imas neke kreativne ideje koje zelis da realizujes bez obzira na bilo sta drugo. Pare su tu svakako, ali u kreaciji pare dodju same, one su sredstvo, posledica, ali nikako cilj.
Drugi deo se deli na pametne i glupe, inteligentne i retardirane, svesne i nesvesne, Ivu Pogorelica i farmu. Pametni znaju sta rade, retosi se kockaju.
Da rascistimo odmah nesto. Ovo sve i ovde uopste pored toga sto zelim da ovde upisem legendarnost koristim priliku da iz svog revolta prema okolini i govnima koje slusam o bitkoinu pokusam to da isparavim... bar ovde.
Tako da kad rascistimo da li zelimo da stvaramo ili rintamo onda prelazimo na sticanje znanja na zadatu temu.
Vecina posto apsolutno nema predstavu o cemu se zapravo radi a vidi da ima para krece da radi glupe stvari. Smatram za retarda svakog ko je ulozio dinara u kopanje ili je kupio neki kripto, bez obazira da li je zaradio pare ili izgubio, a da ne zna sta je jebeni nod ili blokchain. Jedino sto vidi je profit, na koji nacin? Nema pojma.. pa sta ce.. trguje..ima i koapanje.. stavis radi... ju miline!!!
Ne biste verovali kad bih vam pisao sa kakvim sam ljudima saradjivao, odnsono pomagao im dok nisam prso. Eto sad na kupujemprodajem mozete da vidite sta je ostalo od mene, vecina konstrukcija rigova su manje vise kopija mog dizajna. Neki su unapredjeni svaka im cast. Poenta je da sam sklapao kurti i murti... pa cak i japancu po snegu!
Psihologija investitora koja formira sliku i odrazava se na cenu je veoma skakljiva stvar jer je demokratija ovde, verovali ili ne prava, moze da sere ko sta hoce sad je tu front. A naravno u demokratiji, pravoj, bar za sada dok ne sazri planeta, nadjacace uvek maloumni idijoti radeci besmislene stvari kontrolisani iskljucivo svojim emocijama.
Ljudi ulecu u ovo i sjebavaju se jer niti imaju veze sa IT niti imaju veze sa berzom, doduse vecina nema veze ni sa vezom
Kako rodjace mozes da das 10K evra u nesto, dodjes kod mene ja ti kazem "daj mi adresu" ti mi kazes "kako se pravi novcanik".
Toliko sam ljudi video da se sjebalo da nije ni cudo sto nekima izgleda opet kao dafina ili jezda, jer je neko njihov bio pre 2-3 godine "u tome" pa je izgubio gomilu para , pa jos kupio neke sprave sto zuje, sve neki cipovi, dao boga oca para... posle to nije ni prodao eno dete rasklpopilo jer ne vredi ni 5evra.
Sibaju se ljudi ovde icoima... ne kazem ja... ima super ideja.. ima svega... ali... jbt... retko sam video nekog da prica , pise o tome sta taj ico donosi , mislim sta je iza, koji projekat, kakva tehnologija, nego samo moze da ide X5 moze da ie 100X moze da ide picke materine.
Idem da spavam... dosta je bilo