@n00bsaibot
" Licno mislm da bi bilo mnogo kreativnije kada bi smo pricali o tehnologiji, skriptama, novim minerima i sl. nego o cistom profitu .... kada razumes tehnologiju, razumeces i projekte pa samim tim i potencijalne vrednosti (citaj: $$$$)! Forum (a i internet) je dovoljno veliki za obe stane (tech vs $$$)"
ja se slazem sa tobom, ali sam ovde zbog profita jer u Srbiji nemam nikakav profit ovo mi je jedina sansa da stanem na noge pa o gome guram ali kroz proces zarade poceo sam koliko polako da kapiram bar osnovu tehnologije u nekim od projekata ko sto je IOTA, Raiblocks etc bar neke povrsne stvari ali svakog dana malo vise.
Za sada plasim se da ce sve ovo da puken par jurim da zaradim i izvucem 50% novca da mogu da mirno zivim jer ljudi u Srbiji rade za 500 evra i to nije uredu a kod privatnika da ne pricamo ima par ljudi u mojoj familiji koji rade kod privatnika i trpe torturu nevidjenu zato ja ovo radim i cutim nikom ne pricam jer kad su me unistili iz vlasti zbok "krsenja zakona" i zatvrolili firmu i oduzeli imovinu ja sam kreno da radim freelancing i svi me u familiji se sramote. Sta je tu je o cripto nesmem da pricam jer ce da me posalju u zatvor. Ali ja sam fokusiran da zaradim i to je to ali mislim da cu do kraja 2018 da ukapiram i tehnologiju ispod ali to sto vi pricate o tehnologiji je super mislim da je lakse biti uspesan ako razumes a ne ja ko slepi misis gledam sam biznis profit.
Toliko samo napred ovo je super da mozemo svi da radimo a da jedna stoka birokratska nemoze da mi zatvori moju "kripto" firmu ko sto su uradili sa mojom regularnom firmom i sve mi oteli.
Sta ce da pukne? Negde si nesto procitao?
Meni taman sve lepo krenulo
Pratimo godinama kako puca!!!
https://99bitcoins.com/bitcoinobituaries/Slusajte ja se nadam da nikada ne "pukne" ali sam realista i u Srbiji sta god da je dobro za narod je uvek puklo. Kripto je dobar za obican narod i los za Srpske birokrate zato kazem da sam siguran da ce da pukne jer je dobar za narod i sve dobro za narod birokrate otmu. To sam ja primetio i nadam se da nisam u pravu zato zelim da moje profite polako skinem iz kripta i prebacim u on sto nase birokrate dozvoljavaju da ja smem da ima a to su akcije pa u to da prebacim.
E sad ako ja nisam u pravu i nadam se da nisam i da ce kripto biti za vek vekova onda ja sam do kraja zivota obezbecdjem i nemoram da radim nikada vise.
Vreme ce pokazati.
Izvini izvini izvni. Zaista. Nisam ja skapirao na pravu sta ti mislis.
Dakle.
Ti pricas o ponzi semi koju narod stvara?!?
Da ce da pukne balon jel?
To si 100% u pravu. Nisam sarkastican, niti se zajebavam.
E sad.. to sto ti pricas je tipicna ljudska retardacija prema celoj ovoj prici, gde jedino i to ste je to je cena.
To ce puci... jbt... TO.. ako kazemo da bitkoin ili uopste kripto-tehnologija mogu da propadnu onda nemamo pojma sta pricamo niti znamo o cemu pricamo.
Ti ovde govoris da ce puci ... dobro pises... da ce puci to u kontekstu toga da ce ljudi izgubiti pare.
E to su oni drugi iz drugog dela druge lekcije.Naravno da ce izgubiti para.. naravno... da nije toga ja sad ne bih vozio sta vozim... jer sam ja radio.. jos uvek radim.. fokusiran sam na tehnologiju... a profitiram od ljudske pohlepe. U onom postu sam objasnio moja predvidjanja... kad su svi pricali 300 ja sam 7658... a ispalo je ludje nego ja .. i to 3 puta... kapiras... pored svega sto sam ja lud... masa je mnogo ludja!
Opet cu pokusati da objasnim kako ja to vidim. Tehnologija, investicije, upotreba itd... imaju linearan rast. Znaci zamislis liniju pod 45 stepeni koja ide na gore u desno. E sad... Masa, investitori, jedaci govana, mediji, svi oni koji imaju mogucnost da uticu na cenu razmisljaju kao ovce... stoka... koja ide za krdom... pa se zajeno pale i plase. Reaguju ne na razvoj vec na gluposti koje nemaju veze sa realnoscu. Kao do pre 2 godine "bitkoin se koristi za kupovinu droge i oruzija to ce zabraniti".. ima li to smisla? Nema... ali je mnogo puta takva vest uticala na cenu dok je tehnologija bila mlada. E sad.. opet e sad ... monero? dash? ma coinmarketcap pa gledaj
I sta je znacilo sto je 2 godine trajao retrace cene? Nista... opet se svi palite a i dalje nemate pojma o cemu se radi... ili ne verujete... i jos pricate o pucanju... imam jednog slicnog u blizini... realistu... mi smo ga zvali "glasnik propasti"... doduse vise nije takav.. nedavno se pricestio
... nadam se da ce procitati ovaj post pa se umesati.. ako do sada nije zavrsio studije
Postoji ogromna politicka pozadina, prevelik strateski znacaj, transformacija ekonomskog sistema, uticaj na energetiku, nastanak slobode trgovine.... a vi jebeno drvite i vidite samo tu cenu i ta cena vam je TO.
Za svakog kome je TO cena onda ce to i puci, ali ako razume tehnologiju i ima sposobnosti da se umesa na pravi nacin...da se sigra sa chejnom... moze da napravi sebi pravi posao.
Dostupnost svega na internetu je omogucila svakom retardu da pravi web stranice npr... gomila programera i web dizajnera .. koji nit znaju da programiraju nit znaju da dizajniraju... tako isto i ovde.. i mene zovu svaki dan... ali stalno.. eo i sada mi je bila rodbina.. hoce da udju.... hahahahhaha.. pa jel ti meni verujes da ja sa svima uzivo pricam kao i sa vama ovde? Skroz... toliko verujem u sta pricam da mi apsolutno niko ne moze nista kad je u pitanju ova tehnologija.
Eo.. valjda ce ova poslednja recenica trigerovati neke hrabre ljude ovde da mi objasne nesto... ajde ... bar za te salvete jbvs sunce