ja sam se registrovao pre mesec dana, medjutim u medjuvremenu sam menjao telefon pa sam zaboravio google 2FA. poslao sam dokumenta za resetovanje (pasos, selfi itd) medjutim posle 5 dana nema odgovora...
Nisi koristio Authy?
To obavezno... vezes za broj pa mozes da menjas telefone samo instaliras plikaciju stavis sifru i cepaj.
@marcetin, kad kazes "Authy" jel mislis na google authenticator?
Pitam jer ga ja koristim na svakoj berzi ali ne znam kako da ga vezem za broj.. skinuo sam ga preko google ply. On je povezan sa tim mojim google nalogom, a taj nalog sa telefonm..
Da li je to isto sto i vezivanje za broj?
Google cini cuda .... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.authy.authy&hl=en .... Ima neki cloud service koji nije vezan za telefon, pretpostavljam kao iCloud, ako izgubis telefon mocices da povratis sve podatke.
Google cini cuda
Dakle... za novajlije.. prvi cas... prva lekcija... Google! Osnovni alat! Guglati, glagol. Kapirate? Lak je prvi cas, ali mora da predje u naviku. Ne smete da dozvolite sebi da ne baratate osnovnim informacijama. Apsolutno sve osnovne informacije mozete dobiti na googlu.. ne samo za ovu tehnologiju vec za sve sto vam padne na pamet. Doduse necete naci nista o mitskim bicima todorovcima, polu ljudima polu konjima... ali od pojasa na gore konj.